0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Dwight Vloedgraven

30 augustus 2010


Wij werden op 30 augustus 2009 uitgenodigd bij het Aviodrome te Lelystad. Daar mochten we rondkijken. Eerst gingen we in een tijdmachine. In de tijdmachine kon je zien hoe een vliegtuig ontstaan is. Ook mocht je in een vliegtuig kijken. Je mocht in de cockpit kijken en je kon zien hoe een vliegtuig er van binnen uitziet.
Ook kon je marcheerles krijgen. Met een hele groep marcheerden we over het terrein. Ondertussen stegen er vliegtuigen van vroeger op.
 
Om drie uur gingen we naar de Pilot Shop op Lelystad Airport, dit was bij het Avidrome. Daar was de heer Peter Mundy, onze piloot. Ik kreeg een t-shirt en een pet. Voordat we de lucht in gingen legde hij uit waar alle dingen voor waren. Samen met mijn vader en zus gingen we in het vliegtuigje. Ik kreeg een koptelefoon op zodat we de piloot konden horen. Ik vond het heel spannend, want het was de eerste keer dat ik ging vliegen. Ik vond het superleuk. Na ongeveer een half uur landden we weer. Daarna kreeg ik nog een diploma. Bedankt voor de leuke dag.
 
Dwight