0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Annika Latuheru

06 juni 2010
Hallo allemaal,
 
Het is al even geleden, maar ik heb op 6 juni ook gevlogen met de Hoogvliegers.
Mijn vader had mij opgegeven en een paar dagen later belde piloot Richard Bisschops ons al op of ik zin had om mee te vliegen. Mijn vader en broertje mochten ook mee in het vliegtuig en mijn zusje en mama zwaaiden ons uit en maakten foto's.
Ik had nog nooit gevlogen dus spannend was het wel. Helemaal omdat het 3 keer niet door kon gaan. Twee keer was het slecht weer en kon je dan niet zo veel zien vanuit de lucht en de 3e keer was er de aswolk. Maar op 6 juni gingen we naar Lelystad, naar de vliegtuighangar (zo heet dat geloof ik). De mensen die er rondliepen, waren allemaal heel aardig. Richard legde alles heel goed uit over het vliegtuig en ik moest ook mee controleren of alles wel goed werkte, maar toen gingen we eindelijk de lucht in.
We vlogen over Dolfinarium en ik zag de achtbanen in Walibi. Leuk hoor. Het landen en opstijgen was wel een beetje spannend. Mijn broertje vond het ook heel leuk.
Eigenlijk zouden we na het vliegen nog naar Aviodrome gaan, maar omdat ik toch best wel zenuwachtig was geweest, wilde ik toch liever naar huis en iedereen bellen over mijn vliegavontuur.
 
Groetjes,
Annika Latuheru

annika1

annika2