0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Sebastiaan Elkerbout

05 september 2010
het is 5 september om 10.00 uur gaat de telefoon het is de piloot die belden om te zeggendat de vlucht door gaat en dat ik nog iemand mee nog nemen ik het vliegtuig en natuurlijk koos ik voor mijn broertje.

seb01

om 14.30 uur kwamen we aan op het vliegveld daar ving de piloot ons op en gignen we lekker buiten zitten en daar zagen we de vliegtuigen opstijgen en landen.

DSC00968

na dat we uitleg hebben gekregen hoe we  gaan vliegen kreeg ik een gave pet en een mooi shirt, en toen moesten we even wachten wand ons vliegtuig was er nog niet, maar dat vond ik niet erg.toen het vliegtuig was geland moest de piloot hem nog even na kijken en toen alles goed was kon de avontuur eidelijk beginnen.
na dat we waren in gestapt kregen we een koptelefoon op waardoor we met elkaar konden praten,

DSC00980

en dat moest eerst getest worden.na dat de motor is gestart moesten we nog even wachten wand er stond een andere vliegtuig voor die van ons die moet eerst even weg.langzaam reden we naar de startbaan en toen ging het gas erop en gingen we omhoog boven in de lucht hedden we een mooi uitzicht en we genoten van met volle teugen.
we vlogen naar alphen aan den rijn en daar hebben we een rondje boven ons huis gevlogen maar die kon ik niet zo goed zien, op weg naar de kust mog ik even vliegen en dat was wel erg gaaf, na een poosje was ik het zat en wilde ik terug naar mijn moeder en dat deden we ook en op de grond mog ik ook nog een keer sturen.

toen ik terug kwam heb ik al mijn avondteuren verteld aan de achterblijvers en als dank kreeg de piloot een dikke knuffel.

DSC00986

tot mijn groten verbazing kreeg ik ook nog een mooie aandenken een piloten diploma die ik zelf mog tekenen.
het was een toffe dag en ik neem de fotos overal mee naar toe en verteld iedereen die het maar wil horen dat ik heb gevlogen en dat ik het zo nog een keer over wil doen.
we hebben nog een foto naar de piloot gestuurt als aandenken aan deze dag
bedankt voor deze teffe dag ik zou hem nooit vergeten.

mvg Sebastiaan elkerbout