0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Björn van Straaten

11 september 2010
Give him wings when he wants to fly……..

bj001

Wat een schitterende dag!!!.
Op 11 september 2010 was het zover: Björn mocht vliegen via de stichting Hoogvliegers.

Al weken zenuwachtig, maar eenmaal aangekomen in Lelystad vond hij al snel de rust om alle vliegtuigjes, helikopters en al het andere dat langs kwam vliegen te bekijken.

Onze eerdere afspraak met piloot Frederik kon vanwege het slechte weer niet doorgaan, ook de hele week voor de 11e was het slecht weer, maar gelukkig, de weergoden werkten mee en het was gewoon warm en heerlijk helder weer.

Dankzij de uitleg van Frederik over de luchtvaart kaart en overige wetenswaardigheden kwam Björn al gauw nog meer in de stemming, compleet met een hoogvlieger pet en T-shirt ging hij dan eindelijk de lucht in.
Ik heb geen idee wie het spannender vond, moeders die op de grond bleef, of onze hoogvlieger.........
Papa mocht ook mee, en “die moest lekker achterin zitten”.

We hebben helaas niet heel veel foto’s, de video camera heeft meer gedraaid, maar we hebben toch wel wat leuke foto’s bijgevoegd.
We kunnen alleen melden: je moet het zelf een keertje mee maken en voelen hoe speciaal zo’n dag is.
Ze hebben o.a. boven Naarden vesting gevlogen, en ook het Muiderslot gezien, ook vond Björn het prachtig om te zien hoe Nederland in “vakjes” verdeeld was.

Onze Björn heeft sinds vijf maanden diabetes type 1, en wij moeten heel vaak per dag zijn glucosewaarde bepalen, de afgelopen maanden hebben wij hem dus heel vaak gevraagd: hoe zit je? hoog of laag???.
Nou jullie zullen begrijpen dat we die vraag niet hoefde te stellen op de HOOGvlieger dag, hij zat HOOG, letterlijk en figuurlijk!!!!!.
Al het vervelende dat hoort bij zijn ziekte kon hij die dag even vergeten, en dat is denk ik precies de bedoeling voor zo’n jochie.

Dus bij deze: Frederik en iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt: HARTELIJK DANK namens Björn van Straaten.

bjsep1

bjsep2

bjsep3

bjsep4

bjsep5

bjsep6

bjsep7

bjsep8