0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Kevin van Brink

10 oktober 2010
Afgelopen zondag 10 Oktober was het dan eindelijk zo ver...Kevin zijn hoogvliegersdag.

Met de zon prachtig hoog aan de hemel vertrokken we richting Lelystad. Na eerst een beetje zenuwachtig koffie te hebben gedronken en kennis gemaakt hadden met Wouter (de piloot) was het eindelijk zover. Eerst maar eens even het vliegtuig buiten zetten en het vliegtuig vlieg klaar maken. Kijken of alles het doet, alle lampjes , alle knopjes, de propellor even nakijken , olie checken en noem maar. Als alles okee is bevonden gaan we toch eindelijk het vliegtuig in nog even contact met de toren en ja hoor we kunnen.
Nog even wat uitleg over en weer tussen de beide piloten en dan gaan we toch echt de lucht in....en ja hoor de wielen zijn van de grond en dan zijn we toch echt in de lucht.

Wat een ervaring is dit zeg...het is niet in woorden uit te drukken...

Vervolgens gaat Kevin ook nog helemaal zelf vliegen...tjonge tjonge wat een genot....en ik zie op zijn snoetje een hele grote glimlach.....wel een van oor tot oor!!!
Dat is een glimlach die ik nog maar zelden gezien heb....onvoorstelbaar. Dit is dus toch echt zijn ding, iets waar hij echt zijn gevoel en passie in kwijt kan. Hij zegt n.l. al vanaf dat hij 2 jaar oud is dat hij piloot wil worden....en heeeel stiekum is hij dat dus nu ook...
Zelfs nu na een paar dagen zit hij nog zo vol met enthousiasme en zie ik nog steeds die grote glimlach op zijn snoetje!!!!
Dus Stichting Hoogvliegers met onbenoemlijk veel dank, echt Super en keep up the good work...
En natuurlijk ook Wouter ( de piloot) ontzettend veel dank naar jou voor een geweldige onvergetelijke dag!!

Met vliegende Groeten,

Marco, Hetty van Brink en natuurlijk ook namens Kevin.

kevin101003

kevin101001

kevin101002

kevin101004

kevin101005

kevin101006

kevin101007

kevin101008

kevin101009