0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Tara van Loo

05 juni 2011
Hallo allemaal,

Ik ben Tara van Loo, ik ben 15 en op zondag 5juni moest ik om half 12 op vliegveld Eelde zijn.

TaravanLoo0

Dat was erg spannend want voor die dag er slecht weer voorspeld. Ik was heel erg bang dat het niet door kon gaan. Ik had nog nooit gevlogen en wou dat wel heel erg graag. Onderweg van huis (Leeuwarden) naar Eelde  (3/4 uur rijden) kregen we ook veel buien over ons heen. Maar hoe dichter we bij het vliegveld kwamen hoe mooier het weer werd. Toen we veel te vroeg op het vliegveld aan kwamen zagen we het vliegtuig net landen.
Het had een proef vluchtje gemaakt. Na de kennismaking met piloot Remko Bekkema (crew ID C-1687) konden we zo het vliegtuig in.

TaravanLoo1

In het vliegtuig kreeg ik overal uitleg over en vertelde Remko hoe ik moest vliegen. Vlak na het opstijgen mocht ik de stuurknuppel al over nemen,
GEWELDIG

TaravanLoo2

Mijn ouders zaten achter in en mijn moeder vond dit heel heftig, Ze  heeft namelijk hoogte vrees hihihi. Ze durft niet eens in een reuzenrad. Ik was wel heel blij dat ze mee waren. Ik vind het altijd erg moeilijk om dingen te vertellen en nu hadden ze het zelf gezien en meegemaakt. Ik mocht boven de stad Groningen zelf vliegen

TaravanLoo3

Hier zie je het Groninger museum. 

Omdat zelf vliegen en kijken een beetje moeilijk is heb ik de rest van de vlucht heerlijk zitten kijken.
Vanaf Groningen
(voetbalstadion FC Groningen)

TaravanLoo4

Zijn we richting het Zuidlaardermeer gevlogen en toen naar Zeegse, waar mijn hart ligt! Zeegse was eerst een beetje moeilijk te vinden. Gelukkig kennen we de omgeving erg goed dus heerlijk over ons “Thuis” gevlogen!

TaravanLoo5

Zeegse, Drenthe
Na een paar rondjes boven ons dorp zijn we weer naar Eelde gevlogen en veilig geland. 

Toen was er tijd voor een cola en kreeg ik mijn brevet en de verrassing

TaravanLoo6

Ik wil de stichting Hoogvliegers en Remco Bekkema heel erg bedanken voor dezeSuperformiweldigeindevaneenkolosachtige ervaring! 

Tara van Loo