0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Anne-Belle van Halm

10 juli 2011
AnneBellevanHalm
 
Op zondag 10 juli ging ik met mijn ouders en opa en oma naar Aviodrome in Lelystad. Mijn moeder zei dat ze een prijs had gewonnen en dat we er daarom heen gingen.
Om 11 uur waren we bij de opstijgplaats van de kleine vliegtuigen. Er kwam een vliegtuigje aan, dat heel veel herrie maakte en wind. Ik dacht wel wat doet die piloot dat raar. Toen de piloot uitstapte, kwam hij naar me toe en vroeg of ik was geschrokken, ik zei ja en meteen daarna vroeg hij of ik wel eens had gevlogen. Dat had ik niet. En ik zei dat ik dat ook niet ging doen want dat ik het niet durfde. Maar met mij toch wel vroeg de piloot?? IK snapte het nog steeds niet maar toen hij het nog eens vroeg ging in wel uit mijn dak. Ik ging vliegen. Ooh mijn God, riep ik en ook ging mijn hart heel snel. Ik vond het geweldig. Ik kreeg een tshirt van de Hoogvliegers en ook een pet.

Anne-BellevanHalm1

Anne-BellevanHalm2

Anne-BellevanHalm3

Mijn vader en broer mochten ook mee. Het was heel spannend en geweldig, ik ben over mijn school gevlogen en over mijn huis.
Ik heb hele mooie fotoos gemaakt.

Anne-BellevanHalm4

Anne-BellevanHalm5

Het was echt heel bijzonder. De piloot was zo aardig en ik wil hem nogmaals bedanken, we hebben wel 50 minuten gevlogen. Toen we weer geland waren kreeg ik nog een oorkonde dat ik gevlogen had.
Ik wil iedereen bedanken, want het was zo leuk en ik heb er erg van genoten, en het was helemaal niet eng.
Mijn broer die altijd zo stoer doet vond het enger dan ik.

Bedankt dat ik mee mocht met deze speciale verrassing.

Groetjes Anne-Belle van Halm