0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Thierry Draaijer

31 augustus 2011
Thierry0

Lelystad 31-08-2011

Hierbij het verslag  van Thierry Draaijer en zijn vader Ruud van een fantastische dag,

Om half twaalf hoorden wij dat de Hoogvliegers dag door kon gaan. We vertrokken vanuit Amstelveen naar Lelystad het weer was goed en Thierry al aardig zenuwachtig wat deze dag allemaal zou brengen. Na een hartelijk ontvangst bij de kassa vervolgden we onze weg door het Aviodrome. Hier hebben we lekker rondgelopen en alles bekeken. Natuurlijk hebben we van alle mooie vliegtuigen foto`s gemaakt. We kwamen er al snel achter dat de simulator een favoriet van Thierry was want hier moest hij dan ook twee keer in. Na een hapje en een drankje was het tijd om naar het Schiphol gebouw te gaan want Jan Melchior zou om kwart voor drie met het vliegtuig arriveren.

Toen het vliegtuig van Jan aan kwam taxiën stond Thierry al te huppelen. Na een kennismaking en uitleg van het vliegtuig was het dan zover,Papa stapte achterin,Thierry zat als een echt piloot voorin en mama maakte de foto’s. We deden de koptelefoons op we vertrokken en zwaaide naar mama voor we de lucht in gingen. We taxiede naar de startbaan en deden nog een laatste check voordat we opstegen, het grootte moment was daar toen we 100 km per uur gingen stegen we op tot een hoogte van 400 meter. Tot mijn grootte verbazing mocht Thierry de stuur knuppel van Jan overnemen en dat deed hij graag met een grote glimlach, even naar links, rechts en naar boven wat Papa een raar gevoel in zijn buik gaf maar alles moest natuurlijk uitgeprobeerd worden.

Thierry1

We vlogen over Almere, Edam, Volendam,Waterland van boven af ziet het er heel mooi uit maar wel anders.

Thierry2

Bij Alkmaar aangekomen een mooi rondje gemaakt om het AZ stadion en vervolgens vlogen we via de zelfde route weer terug. Voor het landen nam gelukkig Jan de knuppel wel weer over, na een hele mooie en goeie vlucht en veilige landing stonden we gelukkig weer met beide benen op de grond. Na deze hele mooie ervaring en een stralende zoon kreeg Thierry nog een diploma, Cap en t -shirt van de St. Hoogvliegers en maakten we nog wat foto’s bij het vliegtuig.

Jan nogmaals hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Fam.Draaijer 

Thierry5

Ook Thierry heeft een stukje geschreven;

Na lang gewacht te hebben gingen we eindelijk weg van huis.

Toen we aankwamen in Aviodrome hebben we eerst lekker rond gekeken toen kwam Jan aan !! En toen kregen we eerst een rondleiding van het vliegtuig en toen ging ik de cockpit in en ik deed me koptelefoon op en daar gingen we de lucht in wat een beleving! En ik mocht de hele vlucht sturen het was echt heel leuk!!! Echt heel mooi uitzicht.

BEDANKT Jan Melchior voor alles!!

Thierry draaijer

13 jaar


Thierry3

Thierry4