0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Veerle Raayen

31 augustus 2011
Veerle0

Op woensdag 31 augustus was het dan eindelijk zover! Ik mocht vliegen!
Het was al een paar keer verzet vanwege slecht weer, en zelfs een dag van tevoren werd het nog even spannend, omdat de piloot die met mij zou vliegen ziek werd.
Gelukkig heeft hij toen voor mij een reserve piloot geregeld. Super he? Smiddags uit school was het erg slecht weer, maar toen we in Lelystad kwamen scheen de zon volop.
De piloot (Peter Bal) liet het vliegtuig zien, en legde mij van alles uit. Ik vond het erg interessant allemaal!

Veerle1
 
Er werd een zitverhoger geregeld voor mij, zodat ik alles goed kon zien.
Papa en mama gingen achterin zitten, en toen we allemaal goed zaten gingen we!

Veerle2

Wat leuk was dat! Ik vond het hartstikke mooi! Alles was heel goed te zien. Volgens de piloot was het weer heel geschikt.
We vlogen over ons eigen huis, ik heb mijn school ook nog gezien, het Dolfinarium en de achtbanen van Six Flags waar we de karretjes zagen gaan!
Bijna de hele vlucht mocht ik zelf sturen, en dat ging heel goed! Dat was echt leuk.

Veerle3

Veel mensen hebben ons ook over zien vliegen. Een vriendinnetje heeft met een doek staan zwaaien in de tuin toen we er vlak boven vlogen, maar dat heb ik niet gezien.
Na een uur zijn we weer geland. Mijn rolstoel werd heel netjes naar het vliegtuig gebracht, en binnen kreeg ik nog een mooi certificaat.

Veerle4

Omdat deze piloot niet van de Hoogvliegers was, kreeg ik het hoogvliegers diploma, shirt en pet later. Het werd vrijdag persoonlijk gebracht door de piloot (Eugene Leeman) die ziek was geweest.

Veerle5

Het was een hele bijzondere en leuke dag! Heel hartelijk dank daarvoor!

Groetjes Veerle Raayen