0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Rik Timmer

11 september 2011
Hoogvlieger Rik

RikTimmer0

Zondag 11 september mocht ik als echte piloot vliegen in een vliegtuigje. De hele dag was het bewolkt en ’s avonds zou het gaan regenen, dus we wisten niet zeker of het wel door zou gaan. Toen we om 18.30u in Eelde waren, stond de piloot Remko al klaar, en had hij het vliegtuigje al uit de hangar gehaald. 
Het kon doorgaan!! Remko wist nog niet zeker of we wel over Borger konden vliegen, ivm de bewolking, maar dat zouden we wel zien. Nadat ik eerst een pet en t-shirt kreeg, gingen we naar beneden, naar het vliegtuigje.

RikTimmer2

Mijn moeder en zusje kropen eerst achterin, daarna de piloot en toen mocht ik erin. Remko startte zijn vliegtuigje en vroeg toestemming om op te stijgen, maar helaas…. Er kwam een bui aan, dus het kon niet. Toen moesten we allemaal weer uitstappen. Gelukkig was de bui een klein uurtje later voorbij en stegen we alsnog  op.

RikTimmer1

We vlogen over Assen en konden de TT-baan heel goed zien. Daarna vlogen we naar Borger! Erg leuk om je eigen woonplaats vanaf boven te zien.

RikTimmer5 

Ook  mocht ik zelf nog sturen!! Dat was pas echt gaaf. 

RikTimmer4

Toen we weer terug op het vliegveld waren, kreeg ik nog een certificaat die Remko en ik beiden moesten ondertekenen. Het was erg leuk om dit mee te maken!!!

RikTimmer3 

Remko  en stichting hoogvliegers bedankt!!!

RikTimmer6