0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Mees Lageman

22 oktober 2011
Hoera eindelijk is het zover ik mag gaan vliegen. 

MeesLageman0 
 
Vond het best wel spannend en kon niet wachten tot we er waren. Op het vliegveld vroeg ik aan mama over elk vliegtuig die ik zag of dat de gene was waarmee ik ging vliegen. Mama vertelde nee we gaan vliegen in een kleintje en niet in die grote van het aviodrome. Het vliegtuig kwam net aan. Na dat de piloot er was kreeg ik een mooi tshirt dat ik over mijn jas aan trok en een mooie pet die past goed. De sticker van de hoogvlieger heb ik op mijn rolstoel geplakt zodat iedereen die kan zien. Daarna naar het vliegtuig toe lopen. Ik stond al te springen om aan boord te gaan, tjonge mocht ik ook nog eens voorin zitten. Mama moest achter in ja er kan maar 1 co piloot zijn toch?

MeesLageman1

Omdat we niet zo ver van lelystad wonen konden we over ons huis vliegen, dat was leuk zeg. Mama heeft er ook foto's van gemaakt.

MeesLageman2

En toen ook nog eens de vuurtoren van Marken gezien en toen op weg richting Harderwijk. En toen mocht ik zomaar ineen zelf het vliegtuig besturen nou dat was geweldig zeg, en wat kon ik dat goed. 

MeesLageman3   

Alleen mama kon er niet zo goed tegen toen ik omhoog en naar beneden ging. Maar ik vond die kriebels in mijn buik wel een grappig gevoel. Boven Harderwijk konden we zo de dolfijnen van het dolfinarium zien zwemmen dat was leuk.

MeesLageman4

Daarna weer op naar het vliegveld om te gaan landen na het landen was ik zo moe dat ik bijna in slaap viel in vliegtuig. Na het uitstappen kreeg ik dan ook nog eens een vliegbrevet van de hoogvliegers dat ga ik na de vakantie gelijk aan de juf laten zien.

MeesLageman5

Ik heb een super dag gehad en kan iedereen vertellen dat ik in een echt vliegtuig gevlogen heb en nog zelf mocht sturen ook.

Dank je wel voor die mooie dag.

Groetjes Mees Lageman