0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Alissa Westerink

31 augustus 2011
HV-Logo small

Hoogvliegerdag:


Ik (Alissa), Martijn en Cindy mochten een vlucht maken in een vier (4) persoonsvliegtuig met een vrijwilliger van het hoogvliegers bedrijf.

We begonnen de dag met kennis maken tussen de piloot de ouders en de hoogvlieger + vriendin, broer. Het was in een restaurant op het Hilversum vliegveld. Het was een leuke ontmoeting en we namen allemaal een lekker drankje en gingen de dag een beetje doornemen.

Na het gesprek begonnen we aan het aanmelden van het vliegtuig en dat we aanwezig waren/ready 2 go! We mochten helemaal mee in het kantoor waarvan uit alle vliegtuig ritten worden geregeld. Dus waar met de vliegtuigen wordt gepraat als ze in de lucht zijn, en waar ze aangeven waar vliegtuigen kunnen landen.

Nadat we alles hadden geregeld konden we beginnen met voorbereiden van het vliegtuig. De piloot nam alle stappen door en we konden vertrekken.  We startten de propeller en we reden richting de landingsbaan. (Opstijgbaan) We begonnen te rijden en rijden en whoooop! We gingen nu echt de lucht in! Het was een geweldig gevoel, ik had zelfs last van hoogtevrees maar tegelijk was het zo cool dat er niets aan de hand was!

We gingen al snel over ons huis en door richting Volendam om even naar Jan Smit z’n huis te zwaaien natuurlijk. Na al even te hebben gevlogen keerde we om, en het vette was dat ik mocht sturen tijdens de bocht, en dat mag je niet zomaar!

We kwamen weer bij vliegveld Hilversum aan en gingen landen. Het was een geweldige landing want je voelde amper iets van de landing… en dat met zo’n klein vliegtuig.

Eenmaal alles te hebben afgehandeld in het kantoor gingen we nog even wat drinken in het restaurant. Ik had nog is de mazzel dat ik een hoogvliegers verassing kreeg! Maar ja, dit ga ik natuurlijk niet verklappen nu, haha.