0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Matthijs van den IJkel

13 november 2011

Zondag 13 November was het zover! Matthijs mocht vliegen op Teuge!

De dag begon grauw. Toen we van huis wegreden stonden onze mistlampen aan, geen goed teken. Na een telefoontje met de piloot, die ons waarschijnlijk voor gek verklaarde, reden we naar Teuge. Eenmaal op het vliegveld scheen het zonnetje en stond ons vliegtuigje al klaar voor vertrek!

Na een korte briefing ging Matthijs zitten. Je kon duidelijk merken dat hij zenuwachtig en enthousiast was! Ook Mama en Thomas die achterin zaten waren gespannen.

MatthijsvdIJkel1

Matthijs zittend op 4 kussens met z’n stoere koptelefoon.

Matthijs was voor de start nog even zenuwachtig maar na de Take-off had hij een big smile op zijn gezicht. Bovenin mocht Matthijs zelf ook nog even vliegen. Bochtje naar links, bochtje naar rechts, naar beneden en omhoog. Matthijs vond het geweldig maar Mam hield haar hart (en haar maag) vast.

Ondertussen op de grond vermaakte ik mezelf met de lens van de fotograaf. Een grote toeter waarmee je de gezichtuitdrukking van de parachutisten nog kon aflezen.

MatthijsvdIJkel2

Eenmaal op de grond stond Matthijs te springen in zijn hoogvliegers-outfit. En na een lekker kroketje keerden we weer huiswaarts.

Al met al een zeer geslaagde dag.