0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nick Kapteijn

07 juli 2012
NickKapteijn00
Op vrijdagavond had mijn papa al even met de Piloot gebeld of de vlucht door kon gaan. De piloot vertelde dat er kans was op onweer en dan het nog een beetje onzeker was.
Mijn papa had afgesproken om s'morgens nog even weer te bellen met de piloot. De volgende morgen bleek het weer prima om te vliegen.
Onderweg naar het vliegveld hebben we Oma Beppie ook nog even opgehaald zodat ze ook kon zien hoe ik met mijn broertje en mijn vader ging vliegen. Mijn moeder blijft dan met mijn oma aan de grond.
Om 12.15 waren we bij vliegveld Eelde. We moesten niet naar het vliegveld maar naar een gebouw er naast.
De piloot (Johan Wester) deed open en toen we boven waren legde de piloot uit met welk vliegtuig we gingen vliegen. Ook liet hij de kaart zien waar we naar toe gingen.
Daarna kreeg ik van de piloot een T-shirt met hoogvlieger er op en een petje.

We gingen naar beneden naar het vliegtuig en gingen het vliegtuigje in. Ik kreeg van de piloot een koptelefoon op met een microfoon er aan zodat we met elkaar konden praten
Toen gingen we opstijgen en vlogen we over de stad Groningen. Ik zag het ziekenhuis (UMCG) van boven. Daarna gingen we naar mijn huis in Ten Boer. Ik mocht toen sturen. Dat was heel leuk.
Daarna zijn we nog een stukje over Bedum gevlogen en een stukje richting de waddenzee en daarna weer terug naar het vliegveld.

Toen we terug waren kreeg ik nog een diploma die ik mocht ondertekenen. Deze komt boven mijn bed te hangen.

Ik vond het heel erg leuk, het ging veel te snel voorbij.

Ik wil dan ook stichting Hoogvliegers en piloot Johan enorm bedanken.

NickKapteijn01

NickKapteijn02

NickKapteijn03

NickKapteijn04

NickKapteijn05

NickKapteijn06

NickKapteijn07

NickKapteijn08

NickKapteijn09