0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Petra Kraaijeveld

21 juli 2012
PetraKraaijeveld 00

Hoogvliegersdag!!! Zaterdag 21 juli


Wat had Petra uitgekeken naar deze dag. Vliegen in een echt vliegtuig! Na een aantal mailtjes van Piloot Maarten, was het dan vandaag eindelijk zo ver.

PetraKraaijeveld 01

Edwin en papa mochten ook mee met Hoogvlieger Petra en Piloot Maarten, maar die moesten wel achterin zitten. Petra was de tweede piloot . Eerst moest het vliegtuig nagekeken worden of alles wel goed was. Gelukkig was het vliegtuig helemaal goed en kon de vlucht beginnen.

PetraKraaijeveld 02

Hoogvlieger Petra houd goed in de gaten wat Piloot Maarten allemaal doet! Ze gaat straks ook zelf nog een stukje vliegen. Dan moet je wel goed weten hoe het moet ;-)
Eerst vliegen ze richting Den Haag, maar daarna naar Barendrecht!!! Wat leuk om allemaal bekende dingen vanuit de lucht te zien! De zaak van papa…

PetraKraaijeveld 03

De kerk waar we zondags naar toe gaan.

PetraKraaijeveld 04

Op deze foto kunnen jullie ons huis vinden…

PetraKraaijeveld 05

Maar Petra is een geboren Rotterdammer en momenteel woont ze in een kliniek in Rotterdam, dus dat heeft ze ook nog uit de lucht gezien.

PetraKraaijeveld 06

Wat is Rotterdam uit de lucht toch ook schitterend om te zien!!!
Stichting Hoogvliegers en Piloot Maarten, heel erg bedankt voor deze hele fijne middag. Petra heeft er van genoten en geniet er nog helemaal van na! Super bedankt!!!!

Albert en Wilma, de ouders van Petra