0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Chantal Openneer

29 augustus 2012
ChantalOpenneer00Hallo allemaal,

Mijn moeder had me opgegeven bij de stichting Hoogvliegers omdat ik ook eens wilde vliegen. Mijn moeder en zus hadden al eens gevlogen en ik nog nooit en ik wilde ook graag eens vliegen.

Op een hele mooie woensdag in augustus gingen we naar Lelystad. Een vriendin van mijn moeder zou ook mee en op het laatste moment ging haar dochter(mijn vriendinnetje Anouk) mee en op het aller aller laatste moment wilde mijn zus ook nog mee! Toen waren we opeens met zijn vijven.

In Lelystad ontmoetten we Renee Deinert. Hij ging met ons vliegen. Eerst gingen we wat drinken en mocht ik vragen stellen. Ik vroeg steeds of hij niet zo hard wilde gaan, maar dat moest wel zei Renee want anders kwamen we niet omhoog. We gingen toen naar het vliegtuig en mijn vriendinnetje Anouk mocht ook mee en mijn moeder ook. Ik mocht voorin en kreeg een koptelefoon op.

Het was heel erg leuk maar soms ook wel eng als het vliegtuig ging wiebelen. We hebben boven de manege gevlogen waar ons paard staat en boven ons huis en boven Scheveningen. Ook heb ik nog het Dolfinarium gezien. Het was heel erg leuk en mijn moeder vond me heel stoer dat ik het durfde. Heel even heb ik ook mogen sturen maar dat vond ik veel te eng! Renee was erg aardig en ik mocht hem steeds vasthouden als ik het eng vond.

Toen we weer terug waren kreeg ik mijn wings opgespeld. Een heel mooi speldje. Toen heb ik ook het T-shirt aangedaan en hebben we nog foto’s gemaakt. Daarna gingen we nog naar het Aviodrome. Dat was ook heel erg leuk en daar gingen we patat eten.

Toen we daar uitliepen zei ik tegen mijn moeder: “Nu is de dag afgelopen he mama, dat is wel heel jammer” Mama wist toen dat ik het heel erg leuk gevonden had. Van alle foto’s hebben we een heel mooi fotoboekje gemaakt en die heb ik aan iedereen laten zien.

Nu heb ik ook gevlogen en ik vond het GEWELDIG!! En ik DURFDE!!

Groeten en heel erg bedankt!

Chantal Openneer, Den Haag

ChantalOpenneer01

ChantalOpenneer02

ChantalOpenneer03

ChantalOpenneer04