0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuwsbrief - Juli 2010

08 juli 2010
Beste geïnteresseerde van de Stichting Hoogvliegers

logoVoorwoord

Sinds de laatste nieuwsbrief (d.d. 10 januari 2010) is er weer veel gebeurd met en rondom de Stichting Hoogvliegers. Naast de vele individuele vluchten en werkzaamheden achter de schermen kan de opening van ons Hoogvliegersseizoen u toch bijna niet ontgaan zijn? Als u er iets van heeft gemist, geen zorgen. In deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe wij ons Hoogvliegersseizoen spectaculair hebben gestart met twee unieke dagen in één weekend. Daarnaast brengen wij u op de hoogte van de verschillende Hoogvliegersdagen en activiteiten die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden en nog gaan plaats vinden.
 
Stichting Hoogvliegers heeft zeker niet stil gezeten, in de winterperiode zijn we achter de schermen ontzettend druk bezig geweest met de automatisering van verschillende systemen. We hadden al het Airpool systeem waarbij het verwerken van individuele aanvragen praktisch volledig geautomatiseerd verloopt, voor de Grote Hoogvliegersdagen is ook een systeem opgezet wat het logistieke proces ook alleen maar ten goede komt en momenteel werken we naar een volledig en overzichtelijk systeem waar we in 2011 mee gaan werken zodat we nog veel meer kinderen kunnen laten genieten op een voor ons nog eenvoudiger manier.

De kern vrijwilligers breidt zich ook verder uit. Taken worden onderling nog beter verdeeld wat de organisatie ook alleen maar ten goede komt.

Een continu proces is het sponsorbeleid. Zonder sponsoren (groot en klein) geen Stichting Hoogvliegers. Het blijft moeilijk om financiële middelen te vinden maar gelukkig zijn er zo'n nu en dan leuke en spontane initiatieven die ons helpen. Vraag blijft natuurlijk staan: heeft u of ziet u een mogelijkheid om ons financiëel te ondersteunen, neem dan contact op. We praten graag met u.


logoGetallen

    * Sinds de oprichting is onze website bijna 200.000 keer bekeken en hiervan zijn de helft van de bezoekjes van unieke gebruikers.
    * In ons Airpool systeem zijn nu 435 piloten ingeschreven en dit aantal groeit maandelijks.
    * In totaal zijn er nu al 2800 Hoogvliegertjes. Ruim 500 daarvan vlogen individueel, 450 namen deel aan Groepsvluchten en op nu al 30 (!) Grote Hoogvliegersdagen gingen 1850 kinderen zelf vliegen.
    * De kern vrijwilligers is een groep van 50 mensen. Daarnaast hebben nog eens ruim 550 vrijwilligers een ID-kaart laten aanmaken daar ze op welke wijze dan ook geholpen hebben op Hoogvliegersdagen.

id


logoComité van Aanbeveling

We zijn bijzonder trots dat er nog eens 4 grote namen uit de lucht- maar ook ruimtevaart zijn toegetreden tot ons Comité van Aanbeveling.

cvajnijhuis cvariemens cvameijer cvakuipers
Dhr. J. Nijhuis                         Dhr. P. Riemens                     Dhr. M. Meijer                          Dhr. A. Kuipers
President & CEO                        Voorzitter van het bestuur &      Algemeen directeur                   Astronaut European Space Agency
Schiphol Group                          CEO Luchtverkeersleiding NL     transavia.com

De kennis en de contacten van deze heren leveren een belangrijke bijdrage aan de Stichting Hoogvliegers.


logoEwout Genemans nieuwe ambassadeur van Stichting Hoogvliegers
 
Ieder jaar zet een nieuwe ambassadeur zich in om de doelstelling van de Stichting Hoogvliegers plus de daaruit voortvloeiende activiteiten te ondersteunen en in de schijnwerpers te zetten.

Door ernstig zieke en gehandicapte kinderen voor één dag een echte piloot te laten zijn, worden drie werelden met elkaar verbonden: de luchtvaart, de medische sector en de belevingswereld van kinderen.

Daarom kiest de Stichting Hoogvliegers bij toerbeurt elk jaar voor een ambassadeur uit één van deze invalshoeken.

ewout

Inmiddels zijn we toe aan onze derde ambassadeur; na Frank Versteegh, die ons meteen vanaf de start geweldig heeft geholpen door zijn naam aan een, toen nog onbekende, stichting te verbinden, kwam onze tweede ambassadeur Ralph Aerts, voormalig F-16 demovlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook Ralph danken wij voor zijn loyaliteit en grote betrokkenheid. Hij draagt het stokje over aan acteur en televisiepresentator Ewout Genemans, die in 2010 op geheel eigen wijze tot de verbeelding van de kinderen zal spreken. Ewout speelde onder andere Bastiaan in de kindersoap Zoop en de films Zoop in Zuid-Amerika en Zoop in Afrika. Daarnaast presenteert hij verschillende kinderprogramma's waaronder Willem Wever voor de NCRV en het AVRO Junior Songfestival. Momenteel is hij elke dag op tv met Avastars.
 
Klik hier voor meer informatie over Ewout Genemans


logo20 februari 2010 - Project One, de voorzichtige aftrap van het Hoogvliegers seizoen
 
Begin december ontvingen we een kort maar krachtig mailtje van ProjectsOne waarin stond dat zij, middels sponsoring, 10 kinderen van een Hoogvliegerservaring wilden laten genieten, uitgevoerd door Wooning Aviation. Regelen we dat toch even? Geen enkel probleem en op 20 februari was het de beurt aan de eerste 5 Hoogvliegers. De andere 5 Hoogvliegers mochten 2 weken laten hun vlucht maken vanaf Lelystad Airport.
 
Verspreid over twee zaterdagen kwamen de kinderen met familie naar Lelystad Airport waar ze ontvangen werden bij Wooning Aviation. Daar werden de toekomstige Hoogvliegers voorzien van het inmiddels bekende Hoogvliegers petje en T-shirt. Uiteraard mag op zo'n feestelijke dag een bezoek aan het themapark Aviodrome niet ontbreken en dankzij de altijd fantastische medewerking van het Aviodrome werden de kinderen plus families voorzien van vrijkaartjes om naar al het moois te kunnen kijken.

projectsone

Twee geslaagde, winterse, dagen die door de geweldige medewerking van het Aviodrome en Wooning Aviation werden mogelijk gemaakt!

Klik hier voor dag 1 en hier voor dag 2 op onze website

Wij kunnen wederom niets anders dan onze dank hiervoor uitspreken!
 

logo27 maart 2010 - Opening van het seizoen op Eindhoven Airport
 
Met de Grote Hoogvliegersdag op  Eindhoven Airport, 27 maart, is het Hoogvliegersseizoen 2010 geopend. Bijna 100 kinderen  werden in de vroege ochtend opgehaald,  waarvan een aantal in de speciale Hoogvliegers bus (PH-BUS)! Aangekomen op Eindhoven Airport was er natuurlijk weer voldoende te beleven voor de kinderen. Naast de activiteiten in de hangaar, de politie, de brandweer en de douane, was het hoogtepunt van de dag natuurlijk het vliegen!
 
Het weer werkte volop mee en om 09.00 uur kon het eerste Hoogvliegertje zijn vlucht maken boven Eindhoven Airport. Ruim 90 kinderen hebben een geweldige dag ervaren en kunnen zich met trots echt Hoogvliegers noemen.

eindhoven

Dankzij de geweldige samenwerking tussen Eindhoven Airport en Stichting Hoogvliegers hebben wij een prachtige dag kunnen neerzetten. Daarnaast hadden wij op deze dag de geweldige steun van de medewerkers van Staalbankiers Eindhoven die zich geheel belangeloos hebben ingezet als enthousiaste vrijwilliger! 
 
Onze dank aan iedereen die, op wat voor manier dan ook,  zijn bijdrage heeft geleverd op de Grote Hoogvliegersdag op Eindhoven Airport.

Klik hier voor het leuke verslag op onze website.
 
 
logo28 maart 2010 - Laatste propellorvlucht met KLM cityhopper
 
Zondag 28 maart 2010, één dag na Eindhoven dus, is een dag die de geschiedenis boeken in gaat. Eigenlijk de dag ervoor, zaterdag 27 maart 2010, de dag dat KLM Cityhopper haar laatste commerciële vlucht heeft uitgevoerd met de Fokker 50.  Maar de volgende dag werd er nog een allerlaatste keer gevlogen door KLM Cityhopper met de Fokker 50 en ter ere van dit afscheid werden 20 Hoogvliegertjes uitgenodigd om dit unieke moment mee te maken.
 
Rond de klok van 14.00 uur startte de Fokker 50 voor de laatste keer zijn motoren en de 20 Hoogvliegertjes konden tijdens deze vlucht boven Nederland, genieten van het uitzicht en alle lekkere versnaperingen die aan boord werden uitgedeeld. Een feestelijke vlucht met een warm onthaal van de brandweer toen het toestel uiteindelijk weer aan de grond werd gezet. De 20 passagiers van Hoogvliegers hebben de dag van hun leven gehad!
 
KLC8.sized

Klik hier voor het complete verslag op onze website.

Wij willen KLM Cityhopper ontzettend bedanken voor deze prachtige vlucht!
 
 
logo10 april 2010 - Grote Hoogvliegersdag Lelystad Airport voor de vierde keer een succes!
 
Wat een fantastische dag op Lelystad Airport. Het veld waar we in september 2007 zijn begonnen met de allereerste Grote Hoogvliegersdag en nu voor een 4e keer zo'n dag mochten beleven.

Kinderen werden met vrachtwagens en met de Hoogvliegersbus opgehaald en naar het Airport gebracht.

We hadden deze dag ook een speciale gast: Helga van Leur, en met deze weervrouw als gast op een Hoogvliegersdag kan het weer natuurlijk alleen maar helemaal mee zitten.
 
Wederom hebben wij ruim 100 kinderen een geweldige Hoogvliegerservaring kunnen geven tijdens de Grote Hoogvliegersdag op Lelystad Airport.
 
helga

Klik hier voor het volledige verslag op onze website
 
 
logo17 april 2010 - Beek cancelled

Heel de luchtvaart had er last van, de aswolk die over grote delen van Europa zwierf met als gevolg dat het luchtruim (ook) in Nederland gesloten was. Hier door viel de geplande Grote Hoogvliegersdag op Beek (17 april) letterlijk in de as. Tot laat in de avond ervoor werden de berichten koortsachtig in de gaten gehouden maar uiteindelijk moesten we beslissen de dag te verzetten naar een nieuwe datum.

vulkaan

Op 29 mei was er geen 'vuiltje' aan de lucht en gingen de kinderen alsnog vliegen (zie verderop)!


logo30 april 2010 - Teuge, eerste keer!

Altijd spannend zo'n eerste keer een Grote Hoogvliegersdag organiseren op een veld waar dat nog niet eerder is gedaan maar alles en iedereen werkte goed mee.... behalve het weer. De dag leek even goed te beginnen, toen veel vrijwilligers heel vroeg in de auto zaten richting Teuge scheen de zon maar naarmate de tijd verstreek werd het mistiger en begon het te miezeren. Geen goed vliegweer en de organisatie moest heel erg improviseren want alle vliegers met vliegtuigen die naar Teuge toe zouden komen konden niet weg van hun thuisbasis. Gelukkig was er wel veel te doen zoals altijd op grote dagen om de (wacht)tijd door te komen:  schminken, er was heeeeeeeeel veel snoep, suikerspinnen, patat, een clown, vrachtwagens, tekenhoek, knuffelhonden etc.. etc. en in het begin vermaakten de kinderen die vroeg aanwezig waren zich ook uitstekend.

ehte ehte1

Tussen de miezerbuien door werd er af en toe een vluchtje gedaan wat dan ook kon maar vrij snel moest er weer gestopt worden omdat er weer een bui langs kwam. Toen het om 14:00 begon op te knappen was het voor een aantal kinderen een te lange dag aan het worden en die gingen verdrietig naar huis maar we hebben de belofte gedaan dat ze binnenkort nog een kans kregen (zie verderop, 12 juni was de herkansing met succes).

En een prestatie waar we zelf ook wel een beetje trots op zijn is dat we vanaf 14:30 van de 70 kinderen toch nog 55 kinderen gevlogen hebben met alleen de lokale vliegers en vliegtuigen.

Wat helemaal leuk was is dat Frank Versteegh speciaal voor ons een demonstratie gaf en als je nog niet misselijk was van de suikerspinnen, snoep en/of patat dan werd je het wel door te kijken naar deze lucht acrobaat. Na z'n show nam Frank nog uitgebreid de tijd om met de kinderen op de foto te gaan.

frank frank2

Toch nog een geslaagde (mid)dag!!

Klik hier voor het verslag en de beelden op de website.


logo22 mei 2010 - Groningen, wederom één groot feest

Meer dan 100 kinderen hadden er een half jaar naar uitgekeken en nu voor de 3e maal De Grote Hoogvliegersdag op Groningen Airport Eelde. Eerst werden er kinderen uit Groningen opgehaald met 30 vrachtwagens. Vanuit het Stadspark via Eelderwolde, Paterswolde en Eelde kwamen ze met veel lawaai aan op Groningen Airport Eelde waar zij uiteindelijk allemaal het luchtruim kozen. Uiteraard kon een ritje voor de landingsbaan met al deze vrachtwagen niet uitblijven en speciaal voor deze dag konden de kinderen in een echte straaljager zitten.

ehggrun ehgg ehggjager

Het werd wederom een spectaculaire dag waarop zowel de kinderen als de organisatie van Stichting Hoogvliegers ontzettend heeft genoten. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt, nogmaals ontzettend bedankt!

Klik hier voor alle info op de website.


logo29 mei 2010 - Beek in de herkansing

Wat op 17 april niet door kon gaan vanwege een gesloten luchtruim (aswolk uit IJsland), is uiteindelijk op 29 mei in de Rebound gegaan.

Een geweldige samenwerking tussen hoofdsponsor Vodafone Foundation Netherlands, Stichting Hoogvliegers en Stella Aviation Academy maakte het mogelijk om deze geweldige dag te organiseren.

Ruim 50 kinderen maakten een vlucht in een sportvliegtuigje en mochten vandaag voor één dag echt piloot zijn. (en vrachtwagen chauffeur)

beek1

Klik hier voor een uitgebreid verslag op onze website.


logo5 juni 2010 - Midden Zeeland, ook de eerste keer

Voor de eerste keer werd de Hoogvliegersdag op Midden Zeeland georganiseerd. Door een geweldige samenwerking en prettige ondersteuningen vanuit alle hoeken was het mogelijk om meteen de eerste keer een TOPdag neer te zetten. Een knus en gezellig veld waar 70 kinderen enthousiast ontvangen werden om een vlucht te maken een ook daadwerkelijk zelf te sturen.

Mede door een prachtige donatie van Delta Zeeland Fonds werd deze dag mogelijk gemaakt en ook mooi is nu al de toezegging dat ze ons volgend jaar weer gaan helpen en een nog grotere dag op Midden Zeeland te organiseren.

Wij zijn iedereen die, in welke vorm dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan deze dag ontzettend dankbaar!

Misschien dat die vervelende clown zijn lesje nu heeft geleerd want die werd mooi nat gespoten door de crashtender die speciaal uit Woensdrecht was gekomen om met de kinderen leuke dingen te doen.

ehmz1 ehmz2

Klik hier voor het verslag en de beelden op onze website.


logo6 juni 2010 - Den Helder

Een unieke fiets sponsortocht van GDF SEUZ zorgde ervoor dat er een prachtig bedrag werd opgehaald voor Stichting Hoogvliegers.

denheldercheque

Met dit geld werd er in Den Helder een geweldige helikopterdag georganiseerd.

Een vlucht in een helikopter van Den Helder naar Texel en na afloop van de vlucht ook nog even plaats nemen in de stoel van de piloot. Voor 12 kinderen uit de omgeving van Noord Holland werd dit een dag om nooit te vergeten.

denhelder

Wij willen iedereen die heeft meegewerkt aan deze unieke dag ontzettend bedanken!

Klik hier voor het verslag op de website.


logo12 juni 2010 - Midzomer Event

Zaterdag 12 juni was de dag waarop het Midzomer Event werd georganiseerd op het vliegveld Zeeland Airport wat al 40 jaar bestaat. Uiteraard moest bij dit prachtige event ook een aantal van onze Hoogvliegertjes aanwezig zijn. 4 kinderen werden als ere-gast uitgenodigd om aanwezig te zijn op dit Event en een vlucht te maken in een van onze sportvliegtuigjes in Hoogvliegerstenue. Naast het maken van een vlucht en bewonderen van alle verschillende vliegtuigen, konden de kinderen ook nog even plaats nemen in een van de prachtige sportwagens.

mz1auto

Wij zijn de organisatie van het Midzomer Event dankbaar dat wij op deze manier weer een aantal Hoogvliegertjes blij hebben kunnen maken. Voor deze kinderen was het een onvergetelijke dag waar zij nog lang met veel plezier op terug kijken!

Kijk maar op onze website: klik hier


logo12 juni 2010 - Teuge Rebound

Als het weer (of een vulkaan) roet in het eten gooit en een dag gaat niet door óf er gaan kinderen niet als piloot naar huis dan zorgen we er altijd voor dat deze kinderen toch nog gaan vliegen. De kinderen die op 30 april, wegens het te lang wachten, naar huis waren gegaan kregen een herkansing op 12 juni en toen was het weer wel goed. De dag was 14 blije gezichtjes rijker en niet te vergeten dus ook 14 Hoogvlieger-piloten.

teuge teuge2

Klik hier voor het verslag plus foto's op onze website.


logo16 juni 2010 - Afscheid Fokker 50 Koninklijke Luchtmacht

Een hele speciale dag op de vliegbasis in Eindhoven op 16 juni.

Commandant der Strijdkrachten generaal Peter van Uhm reikte 70 vliegbrevetten uit aan onze Hoogvliegertjes die mee mochten vliegen met de Fokker-50 toestellen.

klu0

De Koninklijke Luchtmacht had maar liefst twee van hun Fokker-50 toestellen beschikbaar gesteld voor ruim 70 Hoogvliegertjes uit Tilburg en Sint Michielsgestel.

De kinderen werden door de Koninklijke Luchtmacht ontvangen op de vliegbasis in Eindhoven waar zijn in spanning wachtten totdat zij daadwerkelijk een vlucht mochten gaan maken. Dankzij een geweldige samenwerking tussen de Koninklijke Luchtmacht en de organisatie van Stichting Hoogvliegers is deze dag uiteindelijk een prachtig succes geworden.

klu04 klu08

Wij willen de Koninklijke Luchtmacht ontzettend bedanken voor dit unieke aanbod!

Uiteraard ook weer mooi (beeld) verslag op onze website, klik hier!


logo18 &19 juni 2010 - Luchtmachtdagen

Vandaag zijn er 8 hoogvliegertjes uitgenodigd om als `ere’- gast aanwezig te zijn op de luchtmachtdagen op Gilzen Rijen. De families verzamelden in de ochtend bij de Hoogvliegersstand waar zij door  het Projectteam Vervanging F-16 van de Defensie Materieel Organisatie opgehaald werden om deel te nemen aan een uniek programma waar normaal alleen maar VIP’s aan deel mogen nemen.
Onze hoogvliegertjes mochten al hun vragen stellen aan de piloten die in een F-16 (en straks JSF) vliegen en als klap op de vuurpijl mochten zij ook nog plaats nemen in een echte flight-simulator van een JSF.
Een unieke ervaring die de luchtmachtdagen nog specialer maakte voor deze kinderen.

klu1 klu2

Klik hier voor het leuke verslag op onze website.

Wij willen het Projectteam Vervanging F-16 van de Defensie Materieel Organisatie ontzettend bedanken dat zij onze Hoogvliegertjes deze kans hebben aangeboden!


logo26 juni 2010 - Grote Hoogvliegersdag op Schiphol, UNIEK!!

Wauw!!!!!

Toen we ruim 2,5 jaar geleden begonnen dachten we dat het onmogelijk zou zijn, maar op 26 juni hebben we laten zien dat voor Hoogvliegers alles mogelijk is. Na ruim een jaar van voorbereiding en vooral een zorgvuldige coördinatie tussen alle betrokken partijen op Schiphol, mochten we maar liefst 100 kinderen een Hoogvliegers ervaring geven vanaf DÉ luchthaven van Nederland. Een geweldige dag waar wij met ontzettend veel trots op terug kijken.

spl

Klik hier voor het ZEER uitgebreide verslag van de Hoogvliegersdag op Schiphol.

 
logoIndividuele Hoogvliegers
 
Naast de Grote Hoogvliegersdagen blijven ook de Individuele vluchten zoals altijd goed doorlopen. Dagelijks komen er aanvragen binnen van kinderen die graag een Hoogvlieger zouden willen zijn.

Toch is er meer capaciteit beschikbaar dan de vraag naar individuele vluchten dus als u mensen kent met een kind dat in onze doelgroep past, spoor ze aan om zich op te geven!!

aanmelden
 
Dankzij ons fantastische, geautomatiseerde Airpoolsysteem, en met de medewerking van onze razend enthousiaste piloten (nogmaals: dat zijn er al 435!) kan er voor worden gezorgd dat de kinderen nooit lang hoeven te wachten op deze ervaring. Meestal wordt er binnen een paar dagen al een afspraak gemaakt om te vliegen!

Klik hier voor een overzicht van alle individuele dagen!
 
 
logoMedia
 
Dankzij alle aktiviteiten in een half jaartje tijd zijn we ook weer vaak in de media verschenen.

media

Klik hier voor een totaal overzicht van alle media aandacht die we mochten genieten.
 
 
logoKleine initiatieven zorgen samen voor veel geld!
 
Er is een groot aantal particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties dat ons spontaan steunt. Het gaat dan niet alleen maar om geld, maar ook om diensten en materialen, en we zijn ontzettend blij mee deze hulp!
 
Een aantal van deze geweldige acties willen wij graag met u delen:
 
 geld
 
Bouwbedrijf Vrolijk
 
Op zaterdag 10 april 2010 is het nieuwe bedrijfspand van Bouwbedrijf Vrolijk in Zevenbergen feestelijk geopend. Bij een eerdere kennismaking met de Stichting Hoogvliegers tijdens de plaatselijke braderie vorig jaar september was Anja Vrolijk van het gelijknamige bouwbedrijf meteen gecharmeerd van de doelstelling van de stichting. Reden voor haar en haar man Karel om bij de uitnodigingen voor de opening van het bedrijfspand de folder van de Hoogvliegers bij te sluiten. Daarbij is meteen aan de genodigden gevraagd af te zien van het geven van de gebruikelijke kado's en in de plaats daarvan een enveloppe met inhoud te schenken aan de Stichting Hoogvliegers. Dit initiatief is zeer positief opgepakt door de uitgenodigde relaties. De speciaal voor deze avond gefabriceerde brievenbus werd rijkelijk gevuld. Later op de avond heeft Anja Vrolijk de vertegenwoordigers van de stichting, Rik Cramer, Daphne van Weeren en Jos Verdiesen een cheque overhandigd met het fraaie bedrag van bijna 6.000 euro. Aan dit bedrag zullen nog donaties uit nagekomen felicitaties worden toegevoegd.
 
vrolijk klik hier
 
Kids for Kids festival Den Haag

Ook een ontzettend leuk initiatief was het Kids 4 Kids voetbalfestival wat ook weer een prachtig bedrag met zich mee bracht.

kids4kids Klik hier
 
 
logoHoogvliegers TV
 
Er hebben afgelopen maanden spectaculaire Grote Hoogvliegersdagen plaatsgevonden. Hoogvliegers TV heeft haar best gedaan om de mooiste beelden te kunnen vastleggen en is nog bezig met Groningen, Midden Zeeland, Luchtmacht (F50 afscheid) en Schiphol.
 
hvtvKlik hier voor alle HVTV afleveringen tot nu toe.
 
Vergeet niet ook eens een kijkje te nemen in ons vernieuwde fotoalbum, waar vele mooie plaatjes van de afgelopen Hoogvliegersdagen terug te vinden zijn.

 
 logoVooruitblik

vooruit
 
Voor de komende twee maanden staat er nog een aantal leuke dingen in de planning. Wat dacht u van;

    * Rotterdam
    * Drachten
    * Budel
    * NLR dag (vliegen met de PH-LAB en simulator)
    * Lelystad (waar we op één dag alle kinderen van de Stichting Joris zullen laten vliegen)
    * Simulatordag in Hoofddorp
    * etc.. etc.. (er blijven zich dingen aanbieden)

Dus voor de komende periode nog genoeg leuke dagen in het vooruitzicht.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Stichting Hoogvliegers

voda