0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Tiger Meet 2010

14 oktober 2010
Van 4 oktober t/m 15 oktober heeft in Volkel de Tigermeet plaatsgevonden. Dit is een grote oefening met squadrons met een tijger in hun logo.

Tijdens de oefening zijn 2 Franse Mirage’s en 2 Noorse F16’s de hoogvliegers al tegengekomen. Op 7 oktober vlogen namelijk een aantal hoogvliegertjes met een boeing van de KLM over Nederland. Nadat het mocht van de verkeersleiding, konden de straaljagers vlakbij de boeing komen vliegen! Geweldig natuurlijk! (zie hier het verslag van deze dag)

Op 14 oktober was er een groot feest waarbij Stichting Hoogvliegers was uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen. Op dit feest was ook de prijsuitreiking van de oefening. Een enorme hangaar was omgebouwd met een groot podium. Bij binnenkomst was het al een groot feest, mede door een geweldige rockband op het podium! De rockband moest wel even stoppen want luitenant-kolonel Hendriksma van het 313 squadron kwam het podium op om de cheque’s uit te reiken.

Onder luid applaus mochten we een cheque van 3130,- euro in ontvangst nemen. Na de uitreiking van de prijzen aan de winnende squadrons was er buiten heel erg mooi (en het duurde heel lang!) vuurwerk te zien.

Dus 313 squadron van Volkel, ontzettend bedankt voor jullie gulle donatie!

Foto740