0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

ProjectsOne

06 maart 2011


Net als vorig jaar (2010) besloot het bedrijf ProjectsOne om in 2011 wederom een sponsoring te doen. De opdracht was simpel: 24 kinderen een Hoogvliegerservaring geven, verdeeld over 4 dagen dus 6 kinderen per (ProjectsOne) dag. Zo gezegd, zo gedaan MAAR...... dat bleek stiekem nog een hele klus want februari is nou niet echt een maand met het beste weer en het begon bij de eerste keer al goed. De weersvoorspelling was matig maar toch hadden we goede hoop dat het wel zou kunnen. Helaas bleek 's-ochtends dat de mist die er hing, geen zin had om te vertrekken met als gevolg dat er een aantal kinderen 'voor niets' naar Lelystad waren gekomen.

Helemaal voor niets was het overigens niet want dankzij de altijd fantastische medewerking van het Aviodrome, waar alle kinderen toegang tot kregen, was het toch nog een leuke dag want het is meer dan de moeite waard om eens een paar uurtjes rond te kijken in dit fantastische themapark.

Aan de piloot lag het ook niet, die was ook gewoon aanwezig en nam de moeite om de kinderen toch alvast het vliegtuig van dichtbij te laten zien. Eén voorbeeld hiervan zijn Douwe en Barteld te Jong die van Jasper (piloot) volledig op de hoogte gebracht werden over hoe een vliegtuig nu precies werkt en waar wat voor is

DSC0168

En ondanks dat er dan op deze dag niet gevlogen werd, waren ze toch al een beetje piloot

lD20110130IMG3288

 En naast een leuk Aviodrome bezoek was het voor deze tweeling nog eens extra leuk want met een verjaardag voor de boeg is deze foto gebruikt voor de uitnodiging van hun feestje

lD20110130IMG3297

En zo ging dag 2 en dag 3 van de planning ook (niet doorgaan vanwege slecht weer) met als vervelende bijkomstigheid dat niet iedereen op een nieuw geplande datum kon MAAR elk Hoogvliegertje dat zou gaan vliegen maar niet kon op een nieuw gekozen datum, gaat alsnog een keer vliegen want wie niet kon hebben we ingedeeld op één van de 15 grote Hoogvliegersdagen die komen gaan dit seizoen overal in het land.

Uiteindelijk is het 4x wel goed gegaan en dit is het resultaat:

ProjectsOne dag 1
ProjectsOne dag 2
ProjectsOne dag 3
ProjectsOne dag 4

In totaal 24 Hoogvliegertjes en wij danken ProjectsOne voor deze fantastische sponsoring!