0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Ko Piloot - Militair vliegveld Jever Duitsland

02 september 2013

Op 5 juli heb ik weer een leuke ervaring mogen meemaken bij een droevige gelegenheid. Want op die dag kon ik met mijn begeleider Joris van Boven mee naar noord Duitsland, naar het militaire vliegveld Jever.

01

02

03

Op dat vliegveld kwamen die dag de laatste 4 F-4F Duitse Phantoms van Jagdgeschwader 71 aan vanaf vliegbasis Wittmund. Helaas werden die toestellen buiten dienst gesteld, na 40 jaar trouwe dienst. Van 1973 tot 2013 hebben ze boven Duitsland rondgevlogen.

04

05

06

Uiteindelijk worden de toestellen op vliegveld Jever gesloopt en tot colablikjes verwerkt :-( . Zonde van zo'n mooi vliegtuig. Ik zou er best wel eentje in mijn achtertuin willen hebben :-)

07

08

De mensen op de grond hebben van de 'R' van Jagdgeschwader 71 "Richthofen" aangepast en er R.I.P. van gemaakt (Rest In Peace).

09

10

11

12

Tot het volgende avontuur!

Liefs, Ko piloot.

ps1. Stiekem wil ik ook graag avonturen met jou beleven. Bestel me snel , dan kom ik zo snel mogelijk naar je toe en kun je onze avonturen, die van jou en mij, opsturen naar kopiloot@stichtinghoogvliegers.nl en wie weet verschijnt ons avontuur dan ook hier in mijn weblog!!

ps2. Willen jullie ook vriendjes met me worden en mij volgen? Klik op onderstaande plaatjes en voeg me toe als vriendje en volg mijn avonturen!

facebook twitter LinkedIN