0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

G.J. Schultz

27 april 2010
Hoi Hoogvliegers !…

Ik ben “G.J. of GeJe” (zo noemt iedereen me…), Schultz, en mag al heel wat jaartjes rondvliegen, (sinds 1979 heb ik net weer eens uitgerekend). Ik woon in Weesp, vlakbij Amsterdam.

Ik werkte zo’n 39 jaar bij de KLM, … in diverse functies. Eerst bij de afdeling Flight Safety Training, maar het grootste deel bij de afdeling Security van KLM die o.a. risico analyses maakt of het eigenlijk wel veilig is om op of over bepaalde landen te vliegen. En later een tijd bij de andere kant ervan, de Emergency Management afdeling, …die houden zich bezig met, ‘als’ er dan ooit eens een ongeluk gebeurt, (en waar we alles aan doen dat het niet gebeurt), hoe we dan als KLM zo goed mogelijk kunnen samenwerken met o.m. de lokale autoriteiten om e.e.a. soepel en goed te kunnen laten verlopen. Ik zat daartoe vaak in het buitenland.
Maar nu al een tijdje met pensioen. Maar vlieg nog veel rond in Europa, om b.v. vliegtuigen weg te brengen, of rondvluchten.

Heb al een diverse keren de grote Hoogvliegerdagen meegemaakt, (super georganiseerd trouwens), en ook tussendoor individuele vluchten.

Ik vind het persoonlijk erg leuk dat ik met het truukje dat ik ooit geleerd heb, (en waar ik zelf zo veel lol aan heb en wat vliegen heet), zoiets ook kan doen voor anderen. Want t blijft leuk en spannend toch ! Tot de volgende keer hoop ik !

Hgr GJ  

gjschultz