0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Coos Paulusma

12 juli 2010
Ik ben Coos Paulusma en ik vlieg al meer dan 10 jaar vanaf het vliegveld Teuge bij Apeldoorn.

Vanaf dat ik een kleine jongen was wilde ik al piloot worden, maar omdat ik een bril moet dragen kon dat niet en heb ik een heel andere baan moeten kiezen.

Toen mijn jongste zoon het huis verliet, ben ik op Teuge een opleiding tot privé vlieger gaan volgen. Dat was dus voor mij echt de verwezenlijking van een jongensdroom.

Ik vind het heel fijn om Hoogvliegertjes te mogen vliegen, vooral omdat onze zoons en wijzelf gezond zijn en ik dus in de gelegenheid ben om andere kinderen, die niet dat geluk hebben gehad, toch iets erg leuks te laten doen: Zij kunnen voor één keer echt zelf een vliegtuig besturen, echt zelf piloot zijn.

De Hoogvliegertjes willen voordat we gaan vliegen graag dat hen uitgelegd wordt hoe een vliegtuig werkt en ik vind dan ook dat er ruim de tijd genomen moet worden om onder het genot van een kop koffie kennis met het Hoogvliegertje en zijn of haar begeleider(s) te maken.

Daarna gaan we echt de lucht in en als het Hoogvliegertje niet al te ver weg woont, dan vind ik het natuurlijk erg leuk om over hun dorp of stad te vliegen, zodat het Hoogvliegertje het huis en de school eens van bovenaf kan zien.

Vaak is zo’n evenement voor die kinderen ook een droom die waargemaakt wordt en dat ik daarin een bijdrage kan leveren vind ik geweldig!

cp1

cp2

cp3