0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Luchtmachtdagen

19 juni 2010
Hoogvliegertjes unieke ervaring als JSF piloot op de Luchtmachtdagen.

Vandaag zijn er 8 hoogvliegertjes uitgenodigd om als `ere’- gast aanwezig te zijn op de luchtmachtdagen op Gilzen Rijen.

De families verzamelden in de ochtend bij de Hoogvliegersstand waar elk hoogvliegertje een tasje kreeg met daarin  zijn Hoogvliegersoutfit.

ld1

Eenmaal herkenbaar in de outfit werden zij door  het Projectteam Vervanging F-16 van de Defensie Materieel Organisatie opgehaald om deel te nemen aan een uniek programma waar normaal alleen maar VIP’s (hele belangrijke mensen) aan deel mogen nemen.

ld2

Onze hoogvliegertjes mochten al hun vragen af vuren op de piloten die in een F-16 (en straks JSF) vliegen en als klapper op de vuurpijl mochten zij ook nog plaats nemen in een echte flight-simulator van een JSF.

ld3

De kinderen waren zichtbaar onder de indruk van dit prachtige apparaat waarin je even kunt ervaren hoe het is om in een jacht vliegtuig te vliegen.

ld4

En natuurlijk kregen de Hoogvliegertjes hun Hoogvliegers diploma van een echte straaljagerpiloot

ld5

Na dit ochtendprogramma konden de hoogvliegertjes met hun gezin nog de hele dag nagenieten van alle mooie dingen die te zien waren op het terrein van de luchtmachtdagen en daarbij komt een verrekijker goed van pas.

ld6

Wederom een unieke en geslaagde dag voor 8 Hoogvliegertjes.

Wij willen het Projectteam Vervanging F-16 van de Defensie Materieel Organisatie ontzettend bedanken voor dit unieke aanbod!

Klik hier voor de foto's