0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Ko Piloot - Istanbul

03 maart 2011
3 maart 2011 - Istanbul.

Hoi allemaal,

P1020304

Mocht vandaag weer eens mee met een echte piloot (zegt ie maar zo slim istie niet hoor, hihi.... vertel ik straks nog).

Was net een beetje gewend aan lekker uitslapen maar vanmorgen ging de wekker om 04:30..... OEF......

Na een bak koffie (of 2) de auto in, koud joh.... en we moesten nog krabben ook, bah.... die piloot zei allemaal dingen die stout zijn en niet mogen, geloof niet dat hij helemaal blij was maar goed.... ik mocht lekker alvast in de auto gaan zitten die langzaam warm werd. Best leuk zo'n sportauto (echte piloot hè?) maar met zo'n dak wat open kan vriest het binnen net zo hard dus net toen hij dacht dat hij z'n ramen schoon had kon hij binnen in de auto ook nog gaan krabben, hahaha...

Gelukkig heeft hij wel een instrument rating, dat is een diploma dat je zonder zicht kan vliegen en hij zei tegen me: "als we nou HEEL hard gaan rijden is het net of we vliegen en dat kan ik zonder zicht want daar heb ik een diploma voor"...... jaja.... zucht.

Na een hele snelle rit kwamen we op Schiphol aan en gingen we snel naar het vliegtuig. Ook die zat onder het ijs dus moesten we weer krabben..... Nee hoor, grapje, zo'n vliegtuig 'de-icen' ze wat engels is en niets anders zegt dan dat ze het ijs eraf halen en dat doen ze met een soort vloeistof.  Hoop gedoe maar uiteindelijk vertrekken we en na ruim 3 uurtjes vliegen zien we Istanbul liggen:

P1020302

Er liggen heel veel grote boten voor de kust in het water, niet helemaal goed op de foto te zien maar al die stipjes zijn behoorlijk grote boten

P1020303

Na nog een bochtje naar rechts zien we de baan al liggen

P1020305

Nog snel even naar links kijken en dan denk je: GROOT

P1020306a

Maar als je naar Google Maps gaat, klik hier, en je gaat uitzoomen dan zie je pas hoe belachelijk groot Istanbul is en wij helemaal aan de oostkant zitten van deze stad.

Nog even concentreren op de landing

P1020307

En dat doen ze leuk die piloten, heel soepel en als we de baan verlaten zegt mijn piloot van vandaag: "Moet je kijken hoe mooi blauw dat meer is achter de baan"

P1020308

HAHAHAHAHAHA, en hij dacht het echt even dat het een meer was maar hij had z'n brilletje niet op denk ik want als je goed kijkt dan zie je dat het gewoon een grote schuur is die leuk blauw geschilderd is

illusie

hihi.... dat was leuk, nog even parkeren en dan zit de heenreis er weer op

P1020310

Terug ben ik maar gaan slapen, moet nog een beetje wennen aan de vroege tijdstippen ;-)

Tot snel weer!

Liefs: KO


ps1. Stiekem wil ik ook graag avonturen met jou beleven. Bestel me snel (klik hier), dan kom ik zo snel mogelijk naar je toe en kun je onze avonturen, die van jou en mij, opsturen naar kopiloot@stichtinghoogvliegers.nl en wie weet verschijnt ons avontuur dan ook hier in mijn weblog!!

ps2. Ook kun je dan mee doen met de Ko fotowedstrijd met kans op 250,-- opgezet door The Pilot Shop (klik hier)

ps3. Willen jullie ook vriendjes met me worden en mij volgen? Klik op onderstaande plaatjes en voeg me toe als vriendje en volg mijn avonturen!

Hyves twitter facebook linkedin