0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Woezel

01 september 2011
Hallo allemaal,

Sorry dat ik even stoor maar ik ben nu dikke vriendjes met Ko Piloot en ik heb zo'n spannend avontuur beleefd dat ik van Ko zijn weblog mag gebruiken om het aan jullie te vertellen.

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Woezel. En zo zie ik eruit:

blauwhondje
 
Ik was afgelopen zaterdag (27 augustus) op Rotterdam, de Grote Hoogvliegersdag aldaar, samen met mijn baasje.

Dat was gaaf joh, ik mocht mee vliegen, heb allerlei andere leuke dingen gedaan en ook nog mee gereden in een vrachtwagen over de landingsbaan. Wauw......

Alleen toen gebeurde het....

Het was zo druk dat mijn baasje mij vergeten heeft mee te nemen. Ik was nl. heerlijk in slaap gevallen op het bed in de vrachtwagen en toen ik wakker werd was het al pikkedonker.

Ik was harstikke bang en ook heel verdrietig Sad maar gelukkig was Ko ook in de vrachtwagen en die kon me snel gerust stellen. Samen met Ko ben ik heerlijk verder gaan slapen en toen het weer bijna licht werd schrok ik wakker omdat de motor van de vrachtwagen werd gestart.

Ik herkende de chauffeur meteen want dat was dezelfde chauffeur waarmee ik over de landingsbaan gereden ben op Rotterdam.

Toen ik een klein blafje gaf keek hij om en schrok een beetje. Dat had hij natuurlijk niet verwacht, een extra knuffel in zijn vrachtwagen. Yell

"Hé hallo, hoe heet jij?", zei hij. "Ik heet Woezel en m'n baasje is mij per ongeluk vergeten".

"Hoe heet jouw baasje dan?", vroeg hij. "Dat weet ik niet, ik weet alleen dat m'n baasje heel erg lief is."

"Nou, maak jij je maar geen zorgen Woezel", zei de chauffeur, "jij gaat je baasje echt wel weer vinden. Ik heet trouwens Henk Langeveld, aangenaam".

Ko vertelde me dat Henk bijna ALTIJD aanwezig is op Grote Hoogvliegersdagen om met zijn vrachtwagen kinderen rond te rijden en dat Henk een zoon heeft die ongeveer 2 meter groot is en 10 meter breed. Danny heet die en die is zo sterk dat hij zelfs vrachtwagens kan laten rijden door eraan te trekken met een touw. 


Na wat telefoontjes vertelde Henk me dat hij een foto van mij op Hyves had gezet en dat zijn vrouw Wil een mailtje zou sturen naar Daan.



Die schijnt redelijk veel te doen en te weten binnen de Stichting Hoogvliegers. Daan kon de foto niet vinden op Hyves dus mailde die weer naar Ben



Ook Ben is een ECHTE Hoogvliegers vrijwilliger en die heeft een uur gezocht maar ook zonder succes en toen heeft Ben weer naar Arnoud gemailed



Arnoud is fotograaf en de echte 'baas' van Ko die ook nog eens heel veel van computers weet en da's handig want hij kon de foto op Hyves zo vinden en stuurde deze weer naar Daan.

Daan heeft toen een artikel op de website gezet dat ik gevonden was en dat ik m'n baasje zocht, kijk maar: klik hier

Nog geen paar uur later krijgt Daan weer een mailtje van Benjamin

naast professioneel piloot bij Lufthansa vliegt hij ook voor de Stichting Hoogvliegers op Grote Hoogvliegersdagen en hij herkende mij meteen. En ik hem ook want met hem ben ik samen met mijn baasje meegevlogen.

Benjamin dacht dat mijn baasje Brett Ammerlaan was en dat ook het broertje van Brett gevlogen had.

Nu herinner ik het me ook weer, dat klopt dat klopt, Brett is mijn baasje of althans, ik was met hem mee zaterdag.

Daan heeft toen meteen de telefoon gepakt en gebeld met de mama van Brett en JAAAAAAAAAAAAAAA, joepie joepie!!!!

Een zoekaktie met veel succes dus. Daan heeft tegen de mama van Brett gezegd dat ik HEEL snel weer terug kom naar mijn thuis.

Vervolgens heeft Daan direct met Henk gebeld en dat is zo'n toffe kerel, die gaat er hoogst persoonlijk voor zorgen dat ik weer thuis kom door zelf af te spreken met Brett of zijn mama dus ik ben zometeen weer HEEL snel thuis en ik kan niet wachten op al de knuffels die ik dan ga krijgen.

Ik ben zo blij joh, ben best wel een beetje bang en ongerust geweest maar nu ik 100% zeker weet dat ik weer naar huis ga ben ik stiekem ook wel een beetje trots op mijn spannende avontuur. Zelfs Ko vond het spannend terwijl die ook heel veel avonturen beleefd.

Mensen van de Stichting Hoogvliegers, jullie zijn TOP!!

Veel liefs,

Woezel