0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

[VIDEO] 31 Hoogvliegers erbij vanaf Hilversum

22 oktober 2021

Zaterdag 16 oktober was er een mini Hoogvliegersdag op vliegveld Hilversum.

De kinderen werden ontvangen in Vliegschool Hilversum. Wij waren daar te gast, net als ieder jaar tijdens de Grote Hoogvliegersdag. Vanwege de versoepelingen was er nu ook ruimte voor entertainment op de grond.

Bij aankomst stonden er een paar vrachtwagens, sportauto's, Amerikaanse politieauto en motor klaar om een rondje te rijden met de Hoogvliegers.

Ook de clowns Keppie en Vlinder waren weer van de partij en twee fantastische knuffeldieren!

Nadat de Hoogvliegers zich in de hangar gemeld hadden kregen ze een mooi t-shirt en een petje. 

In de hangar was ook de Douane aanwezig met een aantal in beslag genomen dieren en spullen. Super interessant. Ook de politiehelikopter was de hele dag aanwezig voor onze gasten. De crew van de heli had indrukwekkende verhalen te vertellen en legde alles uit over de helikopter en alle apparatuur. 

De piloten stond te poppelen om te vliegen. Vooraf moesten onze Hoogvliegers wel even helpen met het controleren van het vliegtuig, is er nog genoeg brandstof, doen alle lampjes het? En dan konden ze instappen en gaan vliegen! Sommige Hoogvliegers vlogen richting mooie kastelen, zoals De Haar en het Muiderslot, andere vlogen weer over hun huis die in de buurt lag. Ook hebben sommige over Amsterdam en zelfs Amstelveen bij Schiphol gevlogen. Dank aan de luchtverkeersleiding die dit mogelijk maakt!

Na ongeveer een half uur werd er weer geland op het gras van Hilversum. Na een echt vliegdiploma konden onze kersverse Hoogvliegers nagenieten van deze mooie ervaring.

In totaal vlogen we met 31 Hoogvliegers.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door:

Vliegschool Hilversum
Vliegveld Hilversum
Douane
De politiehelikopter
RVC Creations
Clowns Keppie en Vlinder
Traffic Service Nederland (dranghekken)
Randstad Partyverhuur (bierbankjes + statafels)
Hoogvlieger Supermarkt 
Veenendaal Catering
Maas Autogroep
Handling Company Mijdrecht
Luchtverkeersleiding Nederland

En alle vrijwilligers...

Klik hier voor alle foto's. 

Klik hier voor de video.