ScanCoveryTrial 2020

De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden we ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius.

De 10e editie staat in het teken van onder andere de Stichting Hoogvliegers. Meerdere teams rijden mee voor de Stichting Hoogvliegers, waaronder ook vrijwilligers, met maar één doel, zoveel mogelijk geld ophalen om zieke en gehandicapte kinderen te laten vliegen!

DONEER OF SPONSOR JIJ OOK?
Wil jij onze stichting ook steunen met de ScanCoveryTrial? Dat kan met speciaal ontwikkelde sponsorpakketten, brons, zilver en goud. Klik op de afbeelding hieronder voor onze sponsorbrochure.

Betalen via Tikkie kan ook makkelijk én veilig. Klik hier om via Tikkie (iDEAL) te betalen. We zijn blij met iedere euro!

doneer.jpg