0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Bram is Hoogvlieger vanaf Hoogeveen

13 maart 2024

Op zaterdag 9 maart mocht Bram gaan vliegen vanaf vliegveld Hoogeveen. Ook mochten zijn papa en mama mee de lucht in. Toen we aankwamen zagen we al verschillende vliegtuigjes opstijgen en landen. Fons was de piloot die ons zou vliegen. Hij kwam ons begroeten en nam ons mee de verkeerstoren in. Hier kreeg Bram een mooi t shirt en een leuke pet. Vervolgens maakten we een rondje om het vliegtuig om alles te checken. Bram voelde even of de banden wel strak waren en de vleugels en de propeller het deden. Bram kon niet wachten om in te stappen.

Het opstijgen was erg leuk! Veel lawaai en het ging erg hard. Bovenin de lucht zat iedereen lekker op zijn gemak te kijken. Buurman, die ook mee was, mocht zelfs door de voorruit naar buiten kijken! Omdat we dichtbij wonen konden we een paar rondjes boven ons huis vliegen. Erg leuk, want er stonden veel familie en buren te zwaaien. Na een leuke vlucht was het zo weer tijdom de landing in te zetten.

Nadat we geland waren mocht Bram nog even voorin zitten en even
kijken naar alle knopjes en het stuur. Hij mocht alle knopjes even proberen van Fons. Voor we weer naar huis gingen kreeg Bram nog een echt diploma van Fons. Het was echt een hele geslaagde morgen en een geweldige ervaring! We willen de Stichting Hoogvliegers en natuurlijk ook Fons bedanken voor dit avontuur.

Groeten Bram en zijn ouders