0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvlieger Daniel vloog over zijn eigen school

26 april 2024

Na een mooie uitleg door Paul van Hattum over wat Daniel allemaal kon gaan meemaken, beleven en welke route we zouden vliegen, gingen we naar de hangar. Daniel trots en uitgedost met een prachtig T-shirt en pet van de hoogvliegers. Eerst rondom het vliegtuigje gekeken of alles het wel deed. Dit was interessant vooral de lampjes. En toen in het vliegtuig gestapt: en alles opnieuw gecontroleerd of het klaar was voor de vlucht. Papa en Mette waren ook mee en mochten achterin zitten. Daniel zat trots voorin naast Paul. Paul had gevraagd waar Daniel heen wilde vliegen en het werd onze woonplaats St.Jansklooster - Emmeloord (waar zijn school staat) en Urk waar grote zus en vriend woont en broer met zijn gezin woont. En hup daar gingen ze ...

Ik kon ze niet meer zien, maar had begrepen dat ze eerst nog een stop maakten om te tanken. We hadden als gezin de app gedownload om ze te kunnen volgen. Dat was erg leuk, vanaf de "grond" is er druk gezwaaid en zijn ze ook gespot in de lucht ( zie foto). Daniel vond het leukste dat hij zijn school "de zonnebloemschool " vanuit de lucht heeft gezien.

En de pet werd met trots op school getoond, en ging niet meer af.  Het was een onvergetelijke middag voor Daniel en ook voor papa - Mette en mij om vooral Daniel zó blij te zien en we bedanken nogmaals Paul voor zijn inzet, en Stichting Hoogvliegers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Groet van de moeder van Daniel , sinds nu een échte Hoogvlieger!