Gastenboek

Dit zijn alle reactie van mensen die mee hebben gedaan op een hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door links in het menu op bericht plaatsen te klikken.

Sjors en Marco zondag 24 mei 2015 om 17:13 | Vliegveld Beek 23 mei 2015
Lieve mensen,

Wat hebben jullie deze jongens een geweldige en bijzondere dag bezorgd,het was voor Sjors soms spannend maar hij heeft volop mogen genieten van de rit in de touringbus en het ritje met de vrachtauto.
Marco was een supertrots op zijn vliegdiploma en heeft na afloop nog veel spannende verhalen vertelt over zijn avontuur in de lucht.
Wij willen alle vrijwilligers/
organitatie en sponsors heel erg bedanken voor deze hartverwarmende dag in het zonnige Beek.
Het was bijzonder.

Ouders van Sjors
Danisha Offermanns zondag 24 mei 2015 om 14:28 | Maastricht/Aachen Airport
Eén dag piloot ... één dag mijn pijn vergeten !!! Stichting Hoogvliegers bedankt en zeker ook bedankt aan alle lieve vrijwilligers die deze mooie dag voor mij, mijn broer en mijn papa en mama mogelijk hebben gemaakt. De dag begon al met een bijzonder warm welkom. Ik mocht als derde in het vliegtuig stappen met mijn broer. De spanning was enorm ... de spanning van blijdschap. Ik mocht zelfs even alleen het vliegtuig besturen ... weer een positieve ervaring rijker. Een bijzondere ervaring waar ik enorm trots op ben dan ik dit mocht meemaken. Na deze prachtige vlucht en weer veilig geland te zijn mocht ik nog genieten van een ritje met een tweetal vrachtwagens, het plaatsen van een tattoo op mijn arm, een simulatervlucht, samen lachen met de clowns, een kijkje in een brandweerwagen, het knuffelen van de douanehonden en ... de hele dag lekkere hapjes eten !!! Kortom een fantastische dag met als top-afsluiting een ritje in kolonne over de startbaan. Stichting Hoogvlieger ... DANK JULLIE ALLEMAAL. Mijn lach was weer voor even terug. Wat onmogelijk bleek te zijn werd door jullie allemaal mogelijk gemaakt. Jullie zijn voor mij ' MIJN KANJERS VOOR ALTIJD'

Danisha Offermanns
Bas Timmermans vrijdag 22 mei 2015 om 19:06 | Heibloem
Morgen is mijn grote hoogvliegersdag in Beek. Ik heb er super veel zin in. Ik hoop dat ik kan slapen vannacht
Linde Schippers woensdag 20 mei 2015 om 17:28 | Drachten
mijn naam is Linde Schippers. En over 2 maandjes ben ik 9 jaar. In maart ben ik met een piloot van Stichting Hoogvliegers de lucht in geweest in een 4 persoonsvliegtuigje. Ik was uitgenodigd door de Stichting Hoogvliegers nadat mem mij hiervoor had opgegeven. Op 21 maart ging ik met mijn heit & mem en mijn zusjes naar het vliegveld in Drachten. Daar was mijn nichtje ook al op ons aan het wachten. Ik mocht nl nog iemand meenemen in het vliegtuig en had mijn nichtje hiervoor gevraagd. Omdat het voor de piloot lastig is om op 2 kinderen te letten en te vliegen, moest er ook nog een volwassene mee. Dus ging mijn mem ook mee in het vliegtuig. Ik had het wel cool gevonden om zonder mem, maar ik geloof dat mem het wel heel cool vond om mee. Ik heb een uitleg gekregen over alles van het vliegtuig en toen was het zover. Ik was officieel co-piloot, nadat ik een t-shirt en een petje van de Stichting Hoogvliegers aan had. Het weer was super. De zon scheen en het waaide niet te hard. Ik mocht naast Erwin, de piloot zitten. ik kreeg een koptelefoon op waardoor ik met hem kon praten en ik had een eigen stuur. De opstijging was echt zo cool. Kriebels gingen door mijn buik toen we langzaam opstegen. Eenmaal in de lucht hadden we een super uitzicht. We hoopten dat we beppe konden zien zwaaien op het balkon in Surhuisterveen maar dat lukte niet. Gelukkig had de piloot verteld dat we richting Oudwoude gingen vliegen. Mijn nichtje en ik vonden het net Lego daar beneden onder ons. Alles was zoveel kleiner. Mensen en dieren leken legopoppetjes. Eigenlijk zagen we geeneens mensen, zo hoog waren we. We hebben over Oudwoude heen gevlogen, wel 7 rondjes boven ons huis en boven school. Ik zag Pipi en sarah, mijn lievelingspaarden staan in de bak bij Ruurd & Meintje. En onze school zag er zo anders uit. Ons eigen huis konden wel heel goed zien doordat het zo dicht bij de voetbalvelden staat. Toen we weg vlogen van Oudwoude zagen we aan de rechterkant de waddenzeen en Ameland en Schiermonnikoog. Dit zag er zooo gaaf uit. Vanuit Oudwoude zijn we over Dokkum gevlogen en toen naar Leeuwarden. Hier zagen we nog heel veel groen en groepjes met huizen. In Leeuwarden zagen we heel veel huizen en weinig groen. We zagen mem haar school, we zagen de watertoren en veel flats. Toen zij we nog op zoek gegaan naar Baaium, daar woont mijn nichtje. Maar dat was iets te klein om goed te vinden. Na een uur in de lucht zijn we weer geland in drachten. Erwin feliciteerde mij en ik kreeg een vlieg diploma. Daarna hebben we nog met elkaar bij de Mac Donalds gegeten. Het was een super leuke dag. En het was echt megacool om Oudwoude vanuit de lucht te zien.
Ria woensdag 20 mei 2015 om 12:40 | Wassenaar
Dank, dank voor deze geweldige, super georganiseerde dag!
D.J heeft zo genoten maar ...zeker ook moeder, opa en oma!!
Leuke foto's ..dit zal ons altijd blijven herinneren aan deze fijne dag!
Nogmaals dank aan iedereen.
shereeta dinsdag 19 mei 2015 om 12:31 | Den Haag
Het was zondag 17 mei een hele mooie dag in wassenaar Joshua heeft genoten, je ziet hem stralen op de foto's. De volgende dag vol trots verteld op school dat hij in een helikopter zat. Hartstikke bedankt voor deze mooie onvergetelijke dag.