0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Evelyn zaterdag 21 januari 2023 om 16:51
Hoi,

Vandaag mocht Rens met stichting Hoogvliegers een rondje gaan vliegen. Vince en ik waren de gelukkigen, wij mochten ook mee. Rens was ernstig ziek en ruim 2 weken opgenomen geweest in het WKZ. Voor zijn verjaardag hebben we dit voor hem kunnen regelen, het is bedoeld voor zieke kinderen.

We hebben vooraf uitleg gekregen over hoogtes, snelheid, gewicht, enz. Daarna maakten we een rondje om het vliegtuig voor controle: kerosine, olie, vleugels, banden, geen vogels in het vliegtuig, enz. Alles was goed en we konden instappen. De volwassenen en kinderen zitten schuin achter elkaar. De koptelefoon met microfoon op, nog even de remmen resten en daar gingen we.

We zijn van Budel naar Weert, Nederweert, de Hei, Geldrop en Eindhoven (PSV stadion) gevlogen. En wat was het gaaf zeg!! Rens heeft zelf ook een stukje mogen vliegen. We hebben de hele week veel regen en wind gehad, maar vandaag was het een super weertje. Je hebt het dik verdiend Rens!

Dankjewel Jos onze piloot, stichting Hoogvliegers en het WKZ!

Wat geweldig dat jullie dit mede door sponsoren mogelijk kunnen maken! Jullie zijn kanjers. En wat een ervaring!

Mvrgr,
Evelyn
Fien dinsdag 10 januari 2023 om 11:09
Beste Stichting Hoogvliegers,
Het was heel leuk en een leuke ervaring! Ik kreeg vliegles van Mirella.
Ik heb een hele leuke middag gehad. Bedankt.
groetjes van Fien
 
Nikki van der Velde zondag 20 november 2022 om 16:10 | Budel
Dank je wel Stichting Hoogvliegers!

Wat was het leuk! Op 12-11-'22 was het dan zover. Het weer werkte goed mee. Het was een prachtige ochtend op vliegveld Budel. Jos Buitelaar de piloot heette ons welkom. Na de uitleg en instructies, stapten we in het 1 motorisch vliegtuig. We vlogen over opa in Geldrop. Opa en oma in Gerwen. Daarna richting oma in Eindhoven. Nog even over het PSV Stadion. Nog even genieten van het prachtige uitzicht. We hebben enorm genoten. Onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groeten
Suzan en Nikki
 
Peggy dinsdag 15 november 2022 om 23:05
Maandag 12 september mocht Nino meevliegen met Pascal Latten. Er was ook plek voor papa en mama. We vlogen van af Maastricht Aachen Airport boven ons eigen huis en boven Maastricht en Zuid Limburg. Het was een geweldige ervaring!
Hartelijke bedankt voor het faciliteren, Nino heeft een super leuke dag gehad!
 
Josha en Dunja dinsdag 8 november 2022 om 22:39
Beste Hoogvliegers en piloot Roel, in één woord geweldig. Josha vond het super leuk. We waren er stil van. En zo ken ik Josha niet. Hij was er echt van onder de indruk. Bij thuiskomst kwam hij er niet over uit gepraat. Dit was een onvergetelijk avontuur en wat is Roel een geweldige piloot. Hij legde alles goed uit en was heel vriendelijk.
Geweldig dat jullie dit organiseren. Dit zullen we nooit meer vergeten. Dankjewel voor alles.

Groetjes Josha en Dunja.
 
Florian Termaat zaterdag 29 oktober 2022 om 18:17 | Hoogeveen
Florian heeft een geweldige middag beleefd namens Stichting Hoogvliegers. Prachtig avontuur....zelf mogen vliegen, boven eigen dorp gevlogen en dit alles onder begeleiding van de fantastische piloot Erwin. Tot slot als herinnering een vliegbrevet, prachtige foto's, t-shirt en pet.
Iedereen die zich inzet voor deze stichting verdient een dikke pluim... TOPPERS!