0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Elly Wijnia zondag 5 november 2017 om 22:06 | Schiphol
Zaterdag 4 nov. KLM / Hoogvliegersdag. Wat was dat fantastisch. Onvermoeibaar waren al die vrijwilligers. Niets was teveel. Wat werden de kinderen verwend. Geweldig. Heel heel erg bedankt Hoogvliegers en KLM!
Dwayne Hamers donderdag 26 oktober 2017 om 16:03 | GELEEN
Hoi ik ben Dwayne Hamers 6 jaar

En zondag 8 oktober mocht ik met piloot René Begas mee een rondje vliegen in Aachen. Papa en mama hadden mij al een beetje ingelicht omdat ik niet zo goed tegen onverwachte dingen kan. Ik vond het heel leuk dat ik dat mocht gaan doen maar ik was ook heel erg zenuwachtig, maar papa mocht gelukkig mee. Piloot Renée was heel erg lief en stelde me ook heel erg gerust, hij heeft me een beetje uitgelegd wat er ging gebeuren en ik moest heel goed luisteren naar hem. Ik mocht naast de piloot zitten en heb ook heel eventjes mogen sturen, wauw dat vond ik echt zo gaaf. Boven in de lucht was het echt heel erg vet, ik kon mama beneden zien staan ( die mocht natuurlijk niet mee, maar dat vond ze niet erg hihi)
Het was echt een hele mooie vlucht, en ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. Dankjewel stichting Hoogvliegers en dankjewel piloot René Begas Grtjs en een hoogvliegersgroet van Dwayne Hamers
Ane Marten en Corinda de Vries woensdag 25 oktober 2017 om 22:58 | Hilversum
Het was een geweldige dag. We hebben enorm genoten. Goede organisatie. Dank voor alles wat jullie hebben gedaan!
Colin Goudbeek woensdag 25 oktober 2017 om 16:45 | Teuge
Mijn zusje was 2 sept geweest op de hoogvliegersdag in Teuge ze vond het geweldig
Mijn ouders hadden me stiekem opggeven dus het was een grote verassing voor mij dat ik afgelopen zaterdag op teuge in een vliegtuigje zelf heb mogen vliegen samen met mijn vader en de piloot Merijn Bary heb ik gevlogen het landen en stijgen deed de piloot het vliegen mocht ik zelf De piloot had me eerst het e.a uitgelegd voordat we de lucht in gingen.
Dank u wel mensen van stichting hoogvliegers ik heb net als mijn zusje een super ervaring gehad bedankt Merijn Bary.

Groetjes Colin Goudbeek
Anneloes Mulder woensdag 25 oktober 2017 om 14:50 | Hilversum
Wat hebben we genoten in Hilversum.
Bedankt dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben!
Jake heeft echt een geweldige dag gehad.
Het was een fantastische ervaring en super georganiseerd.
Femke woensdag 25 oktober 2017 om 14:17 | Hilversum
Het was spannend en ik mog over me school vliegen de zorgboederij en twee keer over mijn huis het was top ik hoop dat ik nog een keer mag doen