0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Sandra van Dam donderdag 27 april 2017 om 20:55 | Poeldijk
Stef en Mika vlogen met piloot Arthur vanaf Rotterdam.

Op 22 april was het zover Stef en Mika mochten vliegen vanaf Rotterdam airport. Piloot Arthur kwam speciaal voor ons vanuit Lelystad met zijn vliegtuig om met ons een leuke rondvlucht te maken. We werden hartelijk ontvangen bij het KLM jet center met wat te drinken en als snel was piloot Arthur ook geland. Mika en Stef kregen een mooi hoogvliegers t-shirt en een pet. Nadat we het vliegtuig hadden gecontroleerd was het tijd voor Stef om te gaan vliegen. We kregen een koptelefoon op zo konden we elkaar verstaan en horen wat de verkeerstoren vertelde. Piloot Arthur vertelde precies wat er ging gebeuren. Stef vond het heel spannend en was er stil van maar genoot zeker van alles. We hebben een mooie vlucht gemaakt over ons huis en via Scheveningen vlogen we naar Leiden. We hadden super mooi weer en konden alles goed zien. Terug vlogen we nog een rondje over de stad Rotterdam en toen was het tijd om te landen. Daarna was het de beurt aan Mika om te gaan vliegen. Ook hij had een mooie vlucht en heeft zelfs een tijdje zelf gevlogen dit vond hij echt heel gaaf! Als laatste mochten we ook nog in de verkeerstoren kijken dit was heel bijzonder om te zien hoe ze daar alles in goede banen leiden. We willen piloot Arthur nogmaals heel hartelijk bedanken voor deze bijzondere dag!
Alie van der Laan zaterdag 8 april 2017 om 22:00 | Oostwold
Ruben de lucht in.

Zondag 1 april was Ruben uitgenodigd om een rondvlucht te maken vanaf Oostwold. Justin (Ruben zijn broer) dacht wel even dat het misschien weleens een grap zou kunnen zijn…
Maar eindelijk was het zover. Om 10.30 uur werden we verwacht en met beide oma’s gingen we naar Oostwold.
We werden ontvangen door Tjerk en Erwin. Ruben kreeg een mooi shirt en een pet en onder het genot van een kopje koffie voor pap, mam en oma’s en een glaasje fris voor Justin en Ruben, werd het één en ander uitgelegd. Er zou eerst een controle plaats vinden.
Erwin had een route gemaakt naar Veendam en Ruben mocht dan zelf vliegen. Dit kwam als een verassing natuurlijk (oftewel: schrik). Maar wat leuk!!!
Voor Ruben en Justin was dit de allereerste keer in een vliegtuig, dus super spannend. Nadat iedereen aan boord was en voorzien van een headset, kon het echte werk beginnen.
Al heel snel waren we in de lucht en maakten toen al gauw een bochtje. Het 1e bochtje is het spannendst volgens mij. Toen was het de beurt aan Ruben om het stuur over te nemen.
Eenmaal boven Veendam gingen we zoeken naar herkenningspunten en ook hebben we ons huis gezien. Daarna nog even naar Delfzijl en toen weer terug. We kregen nog een klein extra rondje omdat Erwin een doorstart maakte, wat wij helemaal niet erg vonden.
Nog voordat Ruben uitstapte schreeuwde hij naar de toeschouwers: “SUPERLEUK!”
Wat wil je nog meer. We kunnen hier nog heel lang van genieten en later hoorden we van een kennis (85 jaar) dat zij met een rode zakdoek heeft staan zwaaien, maar dit hebben we gemist :)
We willen jullie ontzettend bedanken voor deze prachtige vlucht!
Annette woensdag 8 februari 2017 om 13:36 | Hilversum
27 cecember was mijn zoon Jobbe uitgenodigd voor een rondvlucht.

Aangekomen op het vliegveld van Hilversum stond Peter Bakker de piloot ons al op te wachten. Wat een warm onthaal was dat.

Jobbe was best wel nerveus en vond het ook best wel spannend maar door Peter die hem gerust stelde kreeg hij er heel veel zin in.
Samen met opa zijn ze een rondvlucht gaan maken richting Schiphol, wij wonen in De Kwakel, Jobbe kon alles zien, waar wij wonen, waar hij voetbalt, hij had heel veel herkenningspunten. Ze mochten zelfs boven Schiphol vliegen en van Peter hadden we begrepen dat dat niet heel vaak mag, voor Jobbe en opa was dit helemaal geweldig.

Op de terugvlucht mocht Jobbe zelf vliegen, dat was toch wel het hoogtepunt.

Hij was een echte piloot.
Eenmaal weer terug op de grond, zag ik twee hele blijde gezichten die onwijs hadden genoten.

Stichting Hoogvliegers jullie zijn TOP, wat maken jullie kinderen onwijs blij.
Piloot Peter willen wij ook heel hartelijk bedanken, wat ben jij een supervent.

Door jou enthousiasme en jou inzet voor stichting Hoogvliegers maak jij er een hele bijzondere dag van.

Hartelijk Dank voor alles,
Namens, Jobbe en opa en een trotse moeder.
Joost Elzinga woensdag 1 februari 2017 om 07:17 | Hoofddorp
Wij zijn zaterdag 28 januari bij stichting hoogvliegers in Hoofddorp geweest
We hebben ons heerlijk vermaakt zijn heel lief ontvangen en nebben een heleboel bij geleerd brand geblust in de simulator geweest een heerlijke lunche gehad
Dus deze weg wil alle vrijwilligers en stichting hoogvlieger hartelijk bedanken voor de heerlijke dag
Zeker voor herhaling vatbaar
Kai & Carel Keemers zaterdag 3 december 2016 om 17:13 | teuge
Zondagmiddag 27 november, het was prachtig mooi weer weinig wind kortom een goede dag om de lucht in te gaan. we hadden in de zomervakantie al het eerste contact gehad met onze piloot meneer Sellmeijer en konden nu na een afgelaste vlucht een maand eerder eindelijk de lucht in. Het was een hele leuke ervaring , we vlogen langs de ijssel richting Elst waar wij wonen! en na een rondje boven ons huis weer terug naar teuge, eerst nog gezwaaid naar moeders natuurlijk en in een omgeving die we allebei kennen was het erg mooi om dat eens van een heel ander perspectief te zien .Kai mocht natuurlijk ook de stuurknuppel een tijdje vasthouden iets wat hij ontzettend cool vond. wij willen thijs sellmeijer ontzettend bedanken voor de mooie dag en als je in de gelegenheid bent om zo'n vlucht te maken DOEN!!
Thijs, Vera, Henk en Thea van Wijk vrijdag 2 december 2016 om 19:20 | Drachten
12 november was de dag dat Thijs de lucht in mocht met Stichting Hoogvliegers.
Om 12:30 moesten we ons melden bij Tjerk van Dijk, de piloot.
Na wat kennis gemaakt te hebben heeft de piloot ons alles uitgelegd. Voordat we de lucht in gingen moest er even het een en ander gecontroleerd worden ,zoals het oliepeil, de lampjes, de rem etc.
Nadat alles goed gecontreeld was mocht Thijs samen met de piloot het vliegtuig uit de hangar trekken.
Mama,Oma Thijs en de piloot gingen in het vliegtuig zitten, goed in de riemen, koptelefoon op en starten maar. Vanuit Drachten hebben we een mooi rondje gevlogen over Drachten, Groningen. Veel bekende dingen gezien, zoals het FC Groningen stadion,het huis waar mama vroeger gewoond heeft, Sinterklaas die aankwam met de stoomboot etc etc, te veel om op te noemen. Het was in 1 woord PRACHTIG.
Een dag om nooit te vergeten met een super aardige piloot die je erg op je gemak stelde. Bedankt voor alles. Groetjes Thijs.