0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

emmy van der zee zondag 8 november 2015 om 18:17 | Kampen
Dinsdag 27 Oktober mocht mijn Dochter Selin vliegen vanaf Lelystad met
de Piloot Joel Kers. Eerst kreeg zij een mooie pet en T-Shirt Van Joel.
Voordat wij gingen, mocht Selin het vliegtuig meehelpen naar buiten te duwen. Toen de uitleg in het vliegtuig, zij zat met een gespannen koppie in het vliegtuig en vond het reuze spannend. Wij hebben een rondvlucht gemaakt en vlogen ook nog over de wijk heen waar wij wonen. Kortom het was een super topdag en Selin heeft de volgende dag haar vlieg diploma mee naar school genomen. Dan u wel voor deze bijzondere dag.
Vivien van der Velden zondag 18 oktober 2015 om 23:15 | Lelystad
Op 11 oktober heeft onze dochter Vivien gevlogen met piloot Jack van Dijk vanaf vliegveld Lelystad. Ze heeft een fantastische middag gehad, het was schitterend weer en we konden dus heel ver kijken. De vlucht ging over het IJsselmeer, Urk, Giethoorn, onze woonplaats Zwolle en via Harderwijk weer terug naar Lelystad. We hebben hele mooie foto's kunnen nemen zodat Vivien nog eens terug kan kijken op deze mooie dag. Jack en co-piloot hebben Vivien en broertje Krisztian een onvergetelijke dag bezorgt , bedankt!!!
Vriendelijke groet, Deborah en Jacco van der Velden.
Christa en max van den anker dinsdag 13 oktober 2015 om 15:47 | soest
We hebben 10 okt mee gevlogen Met de klm en de stichting hoogvliegers.Het was een fantastische dag.Eerst met ze alle verzamelen en dan de rondleiding langs alle verschillende vliegtuigen.Mijn zoon wist ze bijna allemaal te benoemen.Daarna het grote vliegtuig en mooi dat ie was.We hadden mooi weer en dus en goed uitzicht er was veel te zien.De escorte na de landing was ook prachtig met als afsluiter de brandweer en de boog van water.De piloten en de cockpit zien was ook er gleuk om te doen en als afsluiter het mooie cadeau.Die trots bij de andere vliegtuigjes staan.Iedereen bedankt van de hoogvliegers,piloten en personeel van de klm en andere sponsors voor deze bijzondere dag.
BEDANKT KLM VLIEGTUIG DE PELIKAAN VOOR DEZE VLUCHT.
groeten MAX VAN DEN ANKER
Lars vos vrijdag 2 oktober 2015 om 23:46 | Hoogeveen
Hallo mijn zoon Lars mocht mee vliegen vanaf Hoogeveen .
Hij vond het super spannend .
Maar na het vele uitleg van Jeroen en tjerk stapte hij uiteindelijk in
En begonnen we te taxiën en gingen we vliegen Hoogeveen -Smilde boven het blauwe meer waar het mij opviel hoe mooi die blauwe kleur eigenlijk is verder richting Beilen waar Lars zelf een stukje heeft gevlogen maar gaf de knuppel maar gauw terug aan Jeroen , dit vond hij net even te spannend .
En weer terug naar Hoogeveen waar we landen ,en Lars zijn brevet ondertekende .
Het mooiste van die dag als ouder vond ik dat ik mijn jongen zo zag genieten van iets waaraan hij heel eeg getwijfeld heeft of hij wel of niet zou gaan vliegen zelfs nog tot aan het vliegveld .
Stichting hoogvliegers super bedankt
Dascha de Veld vrijdag 2 oktober 2015 om 11:48
26 september heeft onze dochter een geweldige dag gehad in Hilversum!
Wat heeft ze genoten van het vliegen, ze vond het prachtig om alles te zien. Vliegen over haar woonplaats vond ze helemaal machtig.
Het bleef niet bij vliegen alleen, er stonden nog meer leuke dingen klaar. Snelle auto's, die niet snel genoeg konden gaan! Vrachtwagen, politieauto wat een feest!
Super bedankt dat u onze dochter, en ons, deze geweldige dag heeft bezorgd!
Anne dinsdag 29 september 2015 om 09:40 | Zevenhoven
Wauw, wat een gave en bijzondere ervaring heb je Thijs (bas en jasmijn) gegeven op de Hoogvliegersdag in Hilversum!! Hij blijft stralen, het heeft hem echt heel goed gedaan. Vaak zoveel vervellende onderzoeken of behandeling, pijn, net zo willen zijn als een ander kind, belemmert worden in je grote passie voetbal, de afgelopen weken had Thijs t voor t eerst in jaren moeilijk met z'n beperking. Deze ervaring heeft echt weer echt in hem weer z'n doorzettingsvermogen naar boven gehaald en de instelling, we gaan er het beste van maken! Het gevoel van het vliegtuig besturen, over de Amsterdam arena vliegen, enzovoort helpt hem daar echt bij.
We kunnen jou en stichting hoogvliegers dus niet genoeg bedanken! En natuurlijk juf Sabine , die hem opgegeven heeft.