0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Dit zijn alle reactie van mensen die mee hebben gedaan op een hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door links in het menu op bericht plaatsen te klikken.

fleur keijsers zondag 8 februari 2015 om 18:40 | Eindhoven
vandaag was het zover, fleur heeft een hele leuke dag gehad en ontzettend genoten het was een dag waarvan we nog lang over napraten!! samen met haar zusje fieke en pappa en een hele sympathieke piloot!(BEDANKT GOVERT!) we hopen dat jullie als stichting hoogvliegers nog heel veel kinderen zo n mooie onvergetelijke dag mogen bezorgen
BEDANKT!!
Amber Everhardus - 13 december maandag 2 februari 2015 om 14:43
Mijn ervaring met stichting Hoogvlieger was iets heel bijzonders. Voor mijn moeder het regelde, dacht ik nooit te kunnen vliegen. Ik heb een spierziekte en ben lichamelijk erg beperkt.
En omdat ik niet zelfstandig kan zitten, zou het erg lastig worden om een keer te vliegen. Zodra mijn moeder hoorde dat de stichting Hoogvlieger ook een brancardvliegtuig had , heeft ze mij direct aangemeld. Zaterdag 13 december was het zover. We werden gastvrij ontvangen en kregen uitleg ( vooral mijn broertje, want hij mocht in mijn plaats naast de piloot zitten en ook een stukje vliegen). Ik lag vastgegespt op een brancard en mijn vader zat bij mij achterin. De vlucht duurde ongeveer 20 minuten, we zijn over onze woonplaats gevlogen en ik kon zelfs ons huis goed zien. Het was een superervaring en echt iets om nooit te vergeten.
Dank je wel Stichting Hoogvliegers en natuurlijk de piloot voor deze ervaring!

Amber Everhardus
Jan en Corine Hangelbroek zondag 1 februari 2015 om 11:22 | CAE Hoofddorp
Beste Frank en alle anderen bij Stichting Hoogvliegers, CAE, piloten van Transavia, legermensen, fotografen ea,

Gisteren zijn wij met onze zoon Bram en zijn zus Sara bij de Hoogvliegersdag in Hoofddorp geweest,

We hebben een geweldig dag gehad!!!

De kinderen hebben het fantastisch gehad en genoten van de hele dag, net als wijzelf. Wat een enorme organisatie, en wat bijzonder om zoveel mensen mee te maken die in hun vrije dag zo enthousiast over hun werk vertellen en delen. Ongetwijfeld is er in de aanloop naar deze dag al heel veel werk verzet door alle betrokkenen. Wij zijn diep onder de indruk.

Daarnaast is het voor ons toch wel heel erg bijzonder om als gezin, samen met onze jongen, zoiets mee te kunnen maken. Vrijwel alle "normale" uitjes/activiteiten kennen beperkingen voor ons. We zijn dat normaal gaan vinden en passen er meestal wel een mouw aan. Op deze dag waren er geen beperkingen en kon iedereen helemaal zichzelf zijn. Mooi om dat met alle aanwezigen mee te maken.

We willen jullie allemaal heel graag hartelijk bedanken!

een hartelijke groet,

namens Bram en Sara,

Jan en Corine Hangelbroek
Lucas zondag 25 januari 2015 om 12:10 | Badhoevedorp
Het is heeeel leuk!!!!!!!!!!
Zelfs mijn moeder vond het leuk
Ik wil nog een keer
Sander Verboom dinsdag 4 november 2014 om 09:35 | 1 november 2014 Hilversum
Wat een superleuke middag hebben we gehad!!
Het was natuurlijk helemaal geweldig dat we over ons eigen huis zijn gevlogen.
Sander heeft genoten; hij voelde zich stoer!
Bedankt voor jullie inzet en de oprechte en enthousiaste aandacht die jullie hebben willen geven.
Jullie zijn kanjers!
Felicia Verboom
Danielle Hartog zondag 2 november 2014 om 16:44 | Mijdrecht
Het G-hockey team van HVM Mijdrecht heeft gisteren een onvergetelijke dag gehad dankzij Stichting Hoogvliegers. Alle kinderen en hun ouders hebben enorm genoten van de fantastische rondvluchten en de rondritjes in de supermooie auto's. Alle vrijwilligers hartelijk bedankt, in het bijzonder Peter Bakker en de Ronde Tafel van Mijdrecht.