0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Dit zijn alle reactie van mensen die mee hebben gedaan op een hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door links in het menu op bericht plaatsen te klikken.

Ingrid van Goor woensdag 25 maart 2015 om 09:40 | Lelystad
Zondag 8 maart mocht mijn vriendinnetje en leerling Sanne Winkel bij jullie vliegen in Lelystad.

De piloot deed t geweldig, de zon scheen helder en we stonden daar met
30 familieleden.

Het was een dag met een sterretje.

Ook al voelt het dubbel en ligt sanne in WKZ en zijn de vooruitzichten super slecht hebben jullie haar toch iets heel erg bijzonders gegeven.

Daar wil ik jullie immens voor bedanken.

Moeder zit nu met zusje dag en nacht in ziekenhuis.

Wat een geweldige ervaring, wat een liefde.

Met alle dank,

Ingrid van goor
Richard Kampert maandag 9 maart 2015 om 21:23 | Noord-Scharwoude
Wij willen hierbij de Stichting Hoogvliegers ontzettend bedanken voor de topdag die jullie ons vanaf Vliegveld Lelystad hebben bezorgd, natuurlijk ook voor de mensen die ons daar hebben verwelkomd en begeleid Jimmy, Hans en Walter, we hebben een mooie vlucht gehad met de Piper Cherokee van Fly Triple V, dikke knuffel van Justin, Christa en Richard
s. benneker maandag 9 maart 2015 om 14:23 | Lelystad
net weer even gekeken naar de foto's van alweer lange tijd geleden van de hoogvliegersdag in Lelystad! We zullen deze dag echt nooit meer vergeten, zo overweldigend, al die mensen die vrijwillig klaar staan voor je kind en je gezin! Fantastisch!!! Ik gun alle speciale kinderen zo'n dag van hun leven!
fleur keijsers zondag 8 februari 2015 om 18:40 | Eindhoven
vandaag was het zover, fleur heeft een hele leuke dag gehad en ontzettend genoten het was een dag waarvan we nog lang over napraten!! samen met haar zusje fieke en pappa en een hele sympathieke piloot!(BEDANKT GOVERT!) we hopen dat jullie als stichting hoogvliegers nog heel veel kinderen zo n mooie onvergetelijke dag mogen bezorgen
BEDANKT!!
Amber Everhardus - 13 december maandag 2 februari 2015 om 14:43
Mijn ervaring met stichting Hoogvlieger was iets heel bijzonders. Voor mijn moeder het regelde, dacht ik nooit te kunnen vliegen. Ik heb een spierziekte en ben lichamelijk erg beperkt.
En omdat ik niet zelfstandig kan zitten, zou het erg lastig worden om een keer te vliegen. Zodra mijn moeder hoorde dat de stichting Hoogvlieger ook een brancardvliegtuig had , heeft ze mij direct aangemeld. Zaterdag 13 december was het zover. We werden gastvrij ontvangen en kregen uitleg ( vooral mijn broertje, want hij mocht in mijn plaats naast de piloot zitten en ook een stukje vliegen). Ik lag vastgegespt op een brancard en mijn vader zat bij mij achterin. De vlucht duurde ongeveer 20 minuten, we zijn over onze woonplaats gevlogen en ik kon zelfs ons huis goed zien. Het was een superervaring en echt iets om nooit te vergeten.
Dank je wel Stichting Hoogvliegers en natuurlijk de piloot voor deze ervaring!

Amber Everhardus
Jan en Corine Hangelbroek zondag 1 februari 2015 om 11:22 | CAE Hoofddorp
Beste Frank en alle anderen bij Stichting Hoogvliegers, CAE, piloten van Transavia, legermensen, fotografen ea,

Gisteren zijn wij met onze zoon Bram en zijn zus Sara bij de Hoogvliegersdag in Hoofddorp geweest,

We hebben een geweldig dag gehad!!!

De kinderen hebben het fantastisch gehad en genoten van de hele dag, net als wijzelf. Wat een enorme organisatie, en wat bijzonder om zoveel mensen mee te maken die in hun vrije dag zo enthousiast over hun werk vertellen en delen. Ongetwijfeld is er in de aanloop naar deze dag al heel veel werk verzet door alle betrokkenen. Wij zijn diep onder de indruk.

Daarnaast is het voor ons toch wel heel erg bijzonder om als gezin, samen met onze jongen, zoiets mee te kunnen maken. Vrijwel alle "normale" uitjes/activiteiten kennen beperkingen voor ons. We zijn dat normaal gaan vinden en passen er meestal wel een mouw aan. Op deze dag waren er geen beperkingen en kon iedereen helemaal zichzelf zijn. Mooi om dat met alle aanwezigen mee te maken.

We willen jullie allemaal heel graag hartelijk bedanken!

een hartelijke groet,

namens Bram en Sara,

Jan en Corine Hangelbroek