0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Irma Bakker vrijdag 1 juli 2022 om 12:52
Wauwwwww …. Hoe een gewone middag zo bijzonder kan zijn!!!! Onze boys hadden een verrassingsmiddag!! Samen naar het vliegveld om ieder een mooie vlucht te maken met een piloot van Stichting Hoogvliegers! De mooiste uitspraak was met stip “dit was de mooiste dag in mijn hele leven” ! Vliegangst hebben ze overwonnen en volop genoten! En wij…. wij genoten enorm van het zien genieten van onze boys!!! Super bedankt!!!! Dat ze weer even hebben mogen lachen en genieten.

Stijn en Jelle en onze mama's
 
Sylvan Veltmaat en pappa zondag 26 juni 2022 om 17:10 | Lelystad
Vandaag mocht onze zoon Sylvan de "Hoogvlieger" zijn.
Na een hartelijke ontvangst door piloot Peter Bokma vertelde hij wat er te wachten stond. Sylvan kreeg hierna een mooi t-shirt en pet. Na een controle ronde langs het vliegtuig en toestemming van de luchtverkeerstoren gingen Sylvan en vader Herold de lucht in. We vlogen van Lelystad via Almere en de Markerwadden langs de Noordoostpolder weer terug naar de basis.
Hier stonden moeder Jennet en broer Harjan ons weer op te wachten.
Na afloop kreeg Sylvan een mooie diploma. Hij is weer een geweldige ervaring rijker.

Stichting Hoogvliegers, en met name piloot Peter Bokma, hartelijk dank voor deze enorme belevenis.

Met vriendelijke groeten,

Sylvan en Herold Veltmaat
 
Patricia Wesdorp donderdag 23 juni 2022 om 17:12
Goedemiddag! Gisterenochtend was het eindelijk zover! Mijn zoon Jop mocht gaan vliegen. Zo spannend! Wat vond hij het super te gek zeg! Mede door de top begeleiding van Sven Adriaens durfde hij het vliegtuig in te stappen. Te bedenken dat Jop geen attractie in durft te gaan bij de Efteling! Het was een waanzinnige beleving wat wij nooit zullen vergeten. Hartelijk bedankt dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken. En speciale dank voor Sven die Jop alles top uitlegde en hem mee liet helpen!

Mvg Patricia trotse mama van Jop
 
Marlies van der Laan donderdag 23 juni 2022 om 16:50 | Lelystad
Tieme 12 juni 2022, Hoogvlieger vanaf Lelystad Wauw, supersnel na het opgeven mocht Tieme mee met piloot Niek. Wat had Tieme er zin in! Het was heerlijk weer, zon, blauwe lucht, wolken en … wind! Perfecte omstandigheden om even weg te vliegen van alles. Aangekomen op het vliegveld kreeg Tieme en de rest van de familie uitleg van Niek over het vliegtuig en het vliegen. Ook moest er nog getankt worden. En toen… de lucht in. De turbulentie maakte het spectaculair. Drie rondjes om onze woonplaats gevlogen. De was die buiten hing te wapperen in de achtertuin was super goed te zien! Hoe leuk ook de middelbare school heel goed te zien was vanuit de lucht en de fietsroute naar school. Na de landing waren we er allemaal stil van. Onder de indruk. Wat een mooie ervaring, wat mooi dat dit mogelijk is en wat geweldig dat piloot Niek de rust en de tijd nam om dit voor Tieme te doen. Thuis gekomen bekeken we alle filmpjes en foto’s met elkaar en beleefde Tieme de vlucht opnieuw. Kortom, enorm bedankt voor deze ervaring!
 
Andrea Benard zondag 12 juni 2022 om 21:10
Beste Stichting Hoogvliegers,

Wat hebben jullie onze zoon een onvergetelijke ervaring gegeven. Iedereen moest het horen dat hij met jullie mee mocht vliegen. De spanning was bijna niet te houden. De piloot wachtte ons op en Jonathan kreeg een mooi shirt aan en een mooie pet op. Vol trots liep hij naar 'zijn' vliegtuig. Waar wil je heen vliegen Jonathan? Vol trots: Over de kuip en over ons huis. Beide gelukt en gevonden!! Bij terugkomst kreeg hij een mooi certificaat wat alles compleet maakte.
Het was geweldig! Nogmaals enorm bedankt voor deze onvergetelijke dag .

Jonathan en familie
Erik en Lucas zondag 12 juni 2022 om 21:05 | Hilversum
Afgelopen zondag was het zover. We mochten een keertje echt vliegen in een vliegtuig. Lucas had er heel veel zin in. Na een leuk gesprek met onze piloot gingen we richting het vliegtuig lopen. Maar vóórdat we kunnen vliegen moet er eerst even getankt worden. Wist jij dat bij een vliegtuig de brandstof in de vleugels moet? Wat een slim idee is dat geweest, bij een vliegtuig is gewicht natuurlijk heel erg belangrijk en daarom moet er ongeveer in beide vleugels even veel benzine. Iedere vleugel heeft ook zijn eigen tankdop. Na een inspectieronde om het vliegtuig mochten we aan boord. In het vliegtuig krijg je een koptelefoon op zodat je makkelijk met elkaar kan praten. De piloot vroeg toestemming om op te stijgen en daar gingen we dan. Even vaart maken over het mooie grasveld en we vlogen zó de lucht in. Wat een geweldige ervaring. Al snel werden de huizen en de auto's onder ons heel klein. Zodra we op de juiste hoogte waren mocht Lucas zelfs, even echt zelf de piloot spelen. Hij ging rustig van links naar rechts en even van boven naar beneden. En na 18 minuten vliegen kon Lucas gewoon zijn eigen huisje zien van boven af. Lucas zei ineens 'hee kijk daar woon ik'. We hadden veel geluk met het weer want je kon ver kijken. Op de terugweg hebben we van het uitzicht genoten en voor dat we het wisten maakte we een mooie landing op de strakke grasbaan van vliegveld Hilversum. Wat een geweldige ervaring om dit zo een keer mee te maken. Lucas heeft er een hele mooie herinnering aan. Hij heeft het er de dagen erna steeds over gehad.

Stichting Hoogvliegers, hartelijk dank voor het mogelijk maken van dit avontuur.

Groeten van Erik en Lucas.