0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Jan en jenneke van Ee woensdag 15 augustus 2018 om 17:16 | Lelystad
Beste Jack en Rogier, Heel hartelijk dank voor de fantastische dag.
De kinderen zijn er nog steeds vol van, geweldig leuk!
Ook stichting Hoogvliegers en alle sponsoren, Heel hartelijk dan ook namens de kinderen Brad en Jayden Cairo!
Vriendelijke groet
Jan van Ee.
Quinten smits dinsdag 10 juli 2018 om 23:42 | Teuge
Wat heeft ons mannetje genoten! Hoewel hij hoogtevrees heeft, had hij toch veel vertrouwen in de piloot, en stapte zonder aarzelen in. Geweldig om ons huis te hebben gezien, en de koeien waren ook heel klein...
Wat doen jullie goed werk! De kinderen kunnen lekker die dag even alle zorgen vergeten.!
M. Hölzel oma van Sara Voeten zondag 8 juli 2018 om 13:34 | Arnemuiden
Lieve mensen, wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd. Sara met opa en oma hebben genoten van de warme ontvangst. Alle lieve vrijwilligers die zoveel leuke dingen hadden georganiseerd en niet te vergeten het vliegen met een vrolijke piloot, met het hoogtepunt zelf het vliegtuig besturen. Sara genoot en wij met haar. Bedankt allemaal!
Stan en Annelieke Schipper zaterdag 30 juni 2018 om 22:30 | Midden Zeeland
30-6-2018 Midden Zeeland; Vandaag een super dag gehad! Alle lof aan de vriendelijke vrijwilligers. Het ontbrak aan niets. Prima georganiseerd. Stan (8jr.) heeft genoten (en ikzelf ook)! Een geslaagde dag voor iedereen als ik alle blije gezichtjes zag. Ga zo door!!
Danny Wisse zaterdag 30 juni 2018 om 16:15 | Midden Zeeland
Wat was het een leuke dag. Super organisatie en fantastische vrijwilligers. Mooie vlucht gehad en nog met een vrachtwagen meegereden. Iedereen bedankt!!!
Dimitris en ouders zondag 24 juni 2018 om 08:38 | Wassenaar
"Ik zat te twijfelen of ik bang was en mijn ogen dicht wilde doen of niet. Maar toen de helikopter de lucht in ging, zo over het gras, vergat ik de piloot en mijn ouders. Ik wilde niet eens knipperen met mijn ogen en keek naar de koeien en de zee..."

Bedankt... Dimitris heeft zijn gevoel prachtig verwoord tijdens het naar bed brengen. Het was heel erg mooi. Toffe piloot die hem er zo goed bij betrok en overal aardige medewerkers. Ik zal zijn smile nooit vergeten, kon er geen genoeg van krijgen en heb meer in mijn achteruitkijkspiegel gekeken dan voor me op de weg :)

Bedankt, bedankt, bedankt.