Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Syenne de Groot dinsdag 9 januari 2018 om 17:15 | Nootdorp
Hallo Jeroen,
Ik vond het vliegen heel erg leuk zeker toen je zei dat ik mocht landen.
Ik dacht dat je een grapje maakte maar je meende het echt.

Groetjes Syenne de Groot
Yvette Daamen zaterdag 16 december 2017 om 21:32 | Brabanthallen Den Bosch
Vandaag 16 december was het eindelijk zover. Matthijs mocht naar de hoogvliegersdag in Den Bosch. Vorig jaar was het on Eindhoven afgelast ivm het slechte weer, nu scheen mooi de zon en was het helder weer. Tevens was er ook het Mega trucks festival wat we mochten bezoeken. Na veel trucks te hebben bekeken mochten we als gezin dan echt vliegen in een helicopter. Wat was het uitzicht mooi en klap op de vuurpijl hebben we boven ons huis gevlogen. Ook de plotselinge snoekduik was wel even spannend, zeker voor mama. Het ging allemaal zo snel maar met een big smile kwamen uit de helicopter. Natuurlijk mocht matthijs zijn diploma in ontvangst nemen als echte hoogvlieger! Namens ons hele gezin bedankt voor jullie inzet en geweldige dag en kijken uit naar de foto's en filmpjes op jullie site!
Elly Wijnia zondag 5 november 2017 om 22:06 | Schiphol
Zaterdag 4 nov. KLM / Hoogvliegersdag. Wat was dat fantastisch. Onvermoeibaar waren al die vrijwilligers. Niets was teveel. Wat werden de kinderen verwend. Geweldig. Heel heel erg bedankt Hoogvliegers en KLM!
Dwayne Hamers donderdag 26 oktober 2017 om 16:03 | GELEEN
Hoi ik ben Dwayne Hamers 6 jaar

En zondag 8 oktober mocht ik met piloot René Begas mee een rondje vliegen in Aachen. Papa en mama hadden mij al een beetje ingelicht omdat ik niet zo goed tegen onverwachte dingen kan. Ik vond het heel leuk dat ik dat mocht gaan doen maar ik was ook heel erg zenuwachtig, maar papa mocht gelukkig mee. Piloot Renée was heel erg lief en stelde me ook heel erg gerust, hij heeft me een beetje uitgelegd wat er ging gebeuren en ik moest heel goed luisteren naar hem. Ik mocht naast de piloot zitten en heb ook heel eventjes mogen sturen, wauw dat vond ik echt zo gaaf. Boven in de lucht was het echt heel erg vet, ik kon mama beneden zien staan ( die mocht natuurlijk niet mee, maar dat vond ze niet erg hihi)
Het was echt een hele mooie vlucht, en ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. Dankjewel stichting Hoogvliegers en dankjewel piloot René Begas Grtjs en een hoogvliegersgroet van Dwayne Hamers
Ane Marten en Corinda de Vries woensdag 25 oktober 2017 om 22:58 | Hilversum
Het was een geweldige dag. We hebben enorm genoten. Goede organisatie. Dank voor alles wat jullie hebben gedaan!
Colin Goudbeek woensdag 25 oktober 2017 om 16:45 | Teuge
Mijn zusje was 2 sept geweest op de hoogvliegersdag in Teuge ze vond het geweldig
Mijn ouders hadden me stiekem opggeven dus het was een grote verassing voor mij dat ik afgelopen zaterdag op teuge in een vliegtuigje zelf heb mogen vliegen samen met mijn vader en de piloot Merijn Bary heb ik gevlogen het landen en stijgen deed de piloot het vliegen mocht ik zelf De piloot had me eerst het e.a uitgelegd voordat we de lucht in gingen.
Dank u wel mensen van stichting hoogvliegers ik heb net als mijn zusje een super ervaring gehad bedankt Merijn Bary.

Groetjes Colin Goudbeek