Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Selina maandag 23 mei 2016 om 13:42 | teuge
Het was erg leuk je had er allemaal leuke dingen te doen het leukste was vliegen natuurlijk.
Bedankt dat jullie dit hebben georganiseerd.
Groetjes Selina
Mirjam buseman maandag 23 mei 2016 om 10:13 | teuge
ik wil jullie bedanken voor de geweldige dag marieke heeft genoten van de vliegrit
het was goed geregeld
groet mirjam moeder van marieke
Gerard Holtkamp zaterdag 21 mei 2016 om 14:13 | Apeldoorn
Gisteren heeft Lotte een top vlucht gemaakt met piloot Wouter. Ze was erg nerveus, maar oh wat viel het mee. Stichting Hoogvliegers willen we dan ook bedanken voor de geweldige middag die we samen mochten beleven. Het was TOP verzorgd mede door alle vrijwilligers. Zonder hen zijn deze dagen niet mogelijk, dat mag best eens gezegd worden.
Delano vrijdag 20 mei 2016 om 22:06 | Teuge
Vandaag mocht ik vliegen op Teuge ik heb genoten. Bedankt daar voor.
Thymo Daamen vrijdag 20 mei 2016 om 21:21 | Ingen
Vandaag 20 mei was onze zoon hoogvlieger,wat heeft hij genoten. Hij zit nu nog met een grote glimlach te genieten en voelt zich zo gelukkig.
Bedankt voor deze geweldige dag.
Roy Verstegen b.v vrijdag 20 mei 2016 om 21:01 | Nuland
Ons personeel en ik zelf vinden het super wat jullie doen voor deze kinderen in een woord klasse ,daarom hebben we het bedrag van de truckpulling geffen verhoogd dat er 2 kinderen meer mee kunnen vliegen en wie er mee vliegt bij deze veel plezier en geniet ervan .