0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Ralph woensdag 13 juni 2018 om 09:35 | lelystad
Beste Hoogvliegers,

Om te beginnen, jullie hebben Ralph een onvergetelijke dag geven. De dag was fantastisch georganiseerd. Het stond helemaal in het teken van de kids. Het was mooi om te zien dat zoveel mensen en sponsors zich belangeloos inzetten om de dag tot een succes te laten zijn. Echt top!!!! Ralph "wil jullie nogmaals bedanken" en in het bijzonder de vrachtwagenchauffeur en de piloot jullie zijn toppers.

Ps. De foto’s zijn top!.
Cora dinsdag 12 juni 2018 om 23:10 | Lelystad
Het was in één woord: geweldig!! Onze beide jongens hebben samen met ons een topdag gehad! Wat een aandacht en goede zorg voor onze kinderen. Niets is teveel. Voor één dag mocht alles: een pilotenpak aan,in de politieheli en in een F16 zitten. En allebei het vliegtuig zelf besturen. Onze jongste begon met een gespannen koppie en eindigt met een blij ontspannen gezicht op alle foto's. Lieve mensen dank dat jullie je vrije tijd zo lief met onze kinderen willen doorbrengen. Deze dag en zeker het vliegen zullen zij én wij nooit vergeten!! Cora
Ingrid dinsdag 12 juni 2018 om 19:25 | Teuge
Hallo,
wat was het spannend gisteren op Teuge. Kunnen we wel of niet gaan vliegen.....en we konden vliegen. En iedereen kon ook vliegen.
Wij zelfs in het speciale Hoogvlieger-vliegtuig.
In het begin o zo spannend, friemelen met de vingers en heel stil naar buiten kijken. Op een gegeven moment dacht ik: gaat dit goed of niet?
Maar door Jeroen was het ijs snel gebroken, betrok Levi vanaf het begin bij alles en dat werkte top. Echt super!
Ik mocht ook mee.....en wat was het mooi om de plekken van boven af te zien waar je normaal komt met de auto. Helaas net niet over mijn ouderlijk huis gevlogen, was net te ver.
Maar Levi heeft een topdag gehad en daarom dank aan jullie die dit mogelijk maakten. Dikke duim roepen wij dan.
Echt ik zit dit nu met kippenvel op mijn armen te typen. Even gewoon gewoon kunnen zijn en wat maakt het dan uit of je been niet wilt wat jij wilt of huilt van de spanning. Dat maakt zo'n dag voor mij een dag vol emotie! Mijn man en ik hebben heerlijk genoten.
Dus ga zo door!

Groeten, Ingrid Punt
marjon zondag 10 juni 2018 om 18:19 | lelystad
Gister een geweldige dag gehad op vliegveld Lelystad. Piloot Tjerk heeft van alles uitgelegd over zijn vliegtuig en daarna samen de lucht in. Wat een super ervaring. En wat mooi om te zien dat alle vrijwilligers ontzettend hun best deden om de hoogvliegers een geweldige dag te bezorgen, wat volgens mij prima gelukt is.
Groet, Ceccillia en Marjon
Arjan Verbeek maandag 4 juni 2018 om 13:09 | Teuge
Hoi hoi,
Afgelopen zaterdag zijn wij met ons gezin bij jullie geweest in Teuge, onze zoon heeft erg genoten hij vond het ook heel spannend. Hij had een hele lieve pilote die deed het super met hem. Echt een top dag gehad, onze dochter was overigens niet van springkussen af te krijgen hihi. Ga zo door !
Saskia vrijdag 1 juni 2018 om 16:37 | Rotterdam
Afgelopen dinsdag heeft Lasse Boerboom een geweldige middag gehad dankzij jullie (en Arno Teigeler). Nu, 3 dagen later, geniet ik nog steeds na. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben, nog nooit eerder heb ik mijn zoon zo compleet ontspannen en op zijn plaats gezien als toen. Onvergetelijk!