Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Linda mama van Rick Hengelman zondag 7 augustus 2016 om 22:35 | Wijchen
Rick heeft enorm genoten van de dag in Assen. Dat was ook heel duidelijk aan hem te merken. Hij was super blij. Wij ouders en de opa en oma van Rick genoten ook heel erg van deze dag. Mede ook door Rick. Hij straalde enorm. De helikopter was spannend en lachen geblazen in de truck. Jullie waren allemaal zo lief voor Rick.
Hartelijk dank. Familie Hengelman uit Wijchen
Christian Duifhuis woensdag 3 augustus 2016 om 19:26 | Assen
Beste Hoogvliegers. Afgelopen zaterdag 30 Juli 2016 heb ik een topdag gehad in Assen. Ik ben met de trucks meegereden. Helemaal geweldig vond ik het. Het vliegen heb ik niet gedaan en al helemaal niet toen er iemand misselijk uit kwam. Dankzij jullie heb ik erg genoten van deze dag. Allemaal DANK JE WEL.
Mark zondag 31 juli 2016 om 21:36 | Helidag Assen
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fijne dag. Het vliegen in de helecopter was super gaaf, vooral dat hij zo schuin ging, al dacht mijn vader daar anders over
Rick Lieftink zaterdag 30 juli 2016 om 22:50 | Apeldoorn
Ik heb een topdag gehad. Ik was er stil van. Dat gebeurt niet gauw!! Ik was blij dat mijn ouders en broertje mee konden. Het vliegen was heel erg gaaf. Het was zo spannend, dat ik niks meer durfde te vragen. Ik en mijn ouders en broertje willen iedereen bedanken. Het was een onvergetelijke ervaring!!! Een superieuke dag. Nogmaals Dank jullie allemaal wel.
Theunisse zaterdag 30 juli 2016 om 21:41 | Dordrecht
Mama, vandaag ga ik toch vliegen???
Zo begon de dag vandaag.
Ja schat, jij mag vandaag gaan vliegen.
En dat niet alleen; we mochten met z'n allen mee. En zo gingen we vandaag met z'n viertjes naar het truckstar festival in Assen. Om één uur mocht Phéline de lucht in met de helikopter. Een beetje spannend vond ze het wel, maar wat genoot ze enorm. Van de jongste van twee hadden we verwacht dat ze het heeeel eng zou vinden en de boel op stelten zou zetten. Dat deed ze ook wel toen we naar de heli liepen maar toen ze eenmaal zat werd ze enorm enthousiast en eenmaal in de lucht zat ze heerlijk te zingen; helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog. Phéline daarentegen is op zulke momenten een stille genieter. Haar ogen spraken echter des te meer. Glunderend van trots dat ze helemaal alleen voorin naast de piloot mocht zitten.

Toen we weer met beide benen op de grond waren mocht ze ook nog met de vrachtwagens mee, kreeg ze een hoogvliegers diploma en cadeaus. Haar dag kon niet meer stuk, en dat geld ook voor ons. Ook wij hebben heerlijk genoten van deze dag. Voor alle vrijwilligers: enorm bedankt voor jullie inzet. Jullie zijn Kanjers met een hoofdletter.

Liefs van Phéline en Anne Larena, papa Arjan en mama Erika
wilma van drunen dinsdag 26 juli 2016 om 21:33 | middelburg
Beste allen die betrokken zijn bij deze stichting.
Bij deze willen we jullie allen bedanken voor deze fantastische dag. Daan heeft de dag van zijn leven gehad. Alle het geluk spat van de foto's en film af! Vele kinderen hebben veel baad bij dolfijn therapie, voor Daan is dit therapie. Hij wordt er heel rustig van kan zich concentreren en kan volop communiceren, prachtig om dit te zien aan Daan. Daan zal dit niet snel vergeten. Ook de organisatie erom heen mijn complimenten. Daan slaapt nooit in de auto, maar nu duurde dit geen 10 min en heeft heel de terug weg naar tilburg geslapen, dit geeft maar aan hoe ontspannen daan wordt van het vliegen.
Nogmaals willen we iedereen via deze weg bedanken voor deze mooie herinnering! Gr van Daan en fam incl zijn grote held opa jan die ook mee mocht vliegen.