0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Petra maandag 23 september 2019 om 15:02 | Rotterdam
Mijn zoon wist dat hij een keer mee mocht maar nog niet wanneer, zaterdag 21 september jl. was het zover. Toen we aankwamen bij den Hartogh Logistics werden we hartelijk ontvangen door zowel personeel van den Hartogh als door de mensen van de stichting. Er stonden diverse broodjes, koek, frisdranken en koffie/thee, dit had ik echt niet verwacht. Later ging mijn zoon mee in een vrachtwagen om naar het vliegveld te gaan. Hij heeft hier zo van genoten! Daar aangekomen werden we weer vriendelijk ontvangen door zoveel lieve mensen. Mijn kinderen en man mochten mee, ik heb al eens gevlogen dus vond dit ook een leuke en uniek ervaring voor hun. Na de vlucht, waar ze dolenthousiast over waren, mocht mijn zoon weer in de vrachtwagen en werden we terug gebracht naar de plek waar we zijn begonnen en daar waren wederom verse broodjes, koek en drinken. Ze hebben van zowel de stichting als van den Hartogh een leuke tas met spulletjes erin gekregen. En ook een vliegbrevet van piloot Bjorn. Ik had zoveel niet verwacht! Wat een topdag! Zoveel lieve mensen die zo leuk met de kinderen omgaan en wij hebben er zelf ook veel van geleerd! Dit is een absolute aanrader! Wij zijn zo dankbaar voor zo'n geweldige mooie dag, dit vergeten wij nooit meer! Nogmaals heel erg bedankt en respect voor jullie allemaal!!
 
Nel Janssen zondag 22 september 2019 om 20:33 | Culemborg
Vandaag een superdag gehad. Mijn kleinzoon Noah (6 jaar) mocht samen met papa en broer Yannick, onder begeleiding van piloot Joren, een rondvlucht maken boven woonplaats Veenendaal, vanaf vliegveld Hilversum.
Wat een ervaring voor hem!
En wat is hij leuk ontvangen door de piloot, rondleiding gehad, alles uitgelegd, T-shirt en pet gekregen, hij was helemaal trots en blij.
Tot in de puntjes verzorgd dankzij jullie stichting.
Dank jullie voor een onvergetelijke dag voor mijn kleinzoon.
Karin Takken dinsdag 17 september 2019 om 15:28 | Hilversum
We willen iedereen bedanken voor de bijzonder leuke dag, afgelopen zaterdag in Hilversum, Alle vrijwilligers, piloten, chauffeurs, politie en alle anderen die hebben gezorgd voor deze onvergetelijke dag, jullie zijn geweldig! Als ik de foto's op de site bekijk, zie ik heel veel blije kindergezichtjes!
Nina heeft genoten van de rit van Mijdrecht naar Hilversum in de vrachtwagen, het ritje in de cabrio en in de Donkervoort! En natuurlijk van het vliegen. Wij hadden geluk dat we boven onze woonplaats konden vliegen, Nina zag haar huis, de school en de BSO! Geweldig vond ze het.
Nogmaals bedankt voor alles!
Nina, Miranda en Karin
Rob van der Veen dinsdag 17 september 2019 om 11:49 | vliegveld Hilversum
Bedankt voor de erg geslaagde dag afgelopen zaterdag 14 september.
Mijn zoon Gijs had een hele leuke dag, het was ook erg leuk dat zijn zusje ook mee mocht. Ook de vrachtwagens en politie auto"s vonden ze erg leuk. Al met al lof voor de organisatie. Nogmaals bedankt!
Arja Göbel zondag 15 september 2019 om 16:54 | Vliegveld Hilversum
Wat was het een topdag! Goed weer, mooie auto's en trucks in colone, goed weer, een ritje in een Donkervoort en voor het eerst voor onze 2 kinderen vliegen! Bij binnenkomst in de vliegschool, bleek er ook een bus van de douane te staan. Onze zoon van 10 was er niet weg te slaan. Zijn grote fascinatie is dieren. Onze complimenten aan het personeel van deze bus. Ze gaven hem alle aandacht en namen veel tijd voor hem. Hij heeft ontzettend genoten van alles wat er op hem af kwam. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die deze dag mogelijk gemaakt hebben. De lach is nog niet van onze gezichten, deze dag was een pareltje voor ons!!
Lia zondag 15 september 2019 om 06:20 | Hilversum
Beste organisatie , wat was het een fantastisch georganiseerde dag vandaag! Ik mocht mee met gezin en kleinzoon Sjoerd van 14 jaar. Wat heeft hij en wij genoten van de heerlijke traktaties en natuurlijk het vliegen!!! Super bedankt en nogmaals complimenten voor de fantastische organisatie en alle vrijwilligers! Oma Lia