0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Julia woensdag 30 januari 2019 om 18:38
Beste hoogvliegers piloten.

Het was een leuke en een onvergetelijke dag.
Met het sneeuw er bij was het helemaal mooi.
Hele fijne piloot hij legde alles rustig uit.

Groetjes Julia.
Sebastiaan Krul maandag 3 december 2018 om 12:41 | Zwolle
Beste hoogvliegers stichting,

Heel erg bedankt dat ik dit heb mogen doen, het was een geweldige ervaring. Ik kreeg eerst alles zorgvuldig uitgelegd door onze piloot. Hij stelde mij echt op mijn gemak. Voor we gingen vliegen, was ik heel zenuwachtig. Vooral toen we het vliegtuig instapten om naar het tankstation te gaan. Maar ik begon echt te trillen toen we weg reden van het tankstation, naar de opstijgbaan. Daarna stonden we nog even naast de baan om een laatste check te doen, toen gingen we met vaart de opstijgbaan op. Dankzij het goede sturen van de piloot stegen we op. De eerste 20 seconde was het spannend, maar toen verliet al die spanning mijn lichaam en vlogen we rustig rond en mocht ik de stuurknuppel overnemen. Eerst maakte we een rondje om de Oostvaardersplassen. Dat was prachtig. Toen vlogen we naar Dalfsen, om mijn oma te groeten vanuit de lucht. Het was zo raar om alles wat ik ken ineens van bovenaf en in het klein te zien. Ik kon alleen het huis van mijn opa en oma niet zien. Daarna vlogen we naar Zwolle. Ik zag het spoor van de trein waar ik soms mee reis. Het leek zo kort bij elkaar te liggen. Ik vroeg me af hoe die trein er 8 minuten over deed. Toen we bij Stadshagen waren aangekomen, zag ik mijn oude school en mijn huis. Het was allemaal zo bijzonder om te zien. Toen we Zwolle verlieten, gingen we terug naar het vliegveld en landden we weer veilig op de baan. Het was echt super. Vooral om de vogels ineens van bovenaf te zien en die kick te hebben van het vliegen. Hartelijk dank dat ik dit mocht doen, het was één van de vetste dingen die ik ooit heb gedaan!

Met vriendelijke groet, Sebastiaan Krul
F.W.P.M. Cramer maandag 3 december 2018 om 11:21 | Capelle aan den IJssel
Kaihley,

Van Harte gefeliciteerd met je Hoogvliegers brevet. Ik denk dat ik je in de verte heb zien vliegen en dat ging heel goed volgens mij.

Maar ook een felicitatie aan alle vrijwilligers bij de Hoogvliegers is echt op zijn plaats. Goed gedaan.

Rik Cramer
maarten brouwer zaterdag 17 november 2018 om 21:10 | schiphol
wij zij vandaag in de watten gelegd wat was dit een goed georganiseerde organisatie om om een onvergetelijke dag te bezorgen en ik ben een stoere man maar ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen om mijn dochter te zien genieten wij hebben echt genoten

dank voor alles
A. Kalkman maandag 5 november 2018 om 13:23 | Schiphol
Lisanne heeft erg genoten van de hoogvliegersdag op 3 november. Te beginnen bij de bus die haar en de andere leerlingen en begeleiders kwamen ophalen om van de Rank in Barendrecht naar Schiphol te rijden! En verder van de hele dag er was zoveel te zien en te doen en beleven. ' s Avonds thuis was ze moe maar haar shirt en pet moesten opblijven! Ze kan zelf niet veel praten maar als wij erover beginnen: Lisanne in het vliegtuig, Lisanne met de bus wordt ze meteen weer laaiend enthousiast en zegt ze: yes! Bedankt voor alles!
Hartelijke groet, Adrie
familie Breedveld maandag 5 november 2018 om 11:22 | Papendrecht
Afgelopen zaterdag waren wij met ons hele gezin te gast op Schiphol. Wat hebben Ruben, Joël en Joanne genoten van de Hoogvliegersdag. Het was de dag van hun leven.Er was zoveel te zien, en te doen ze kwamen tijd te kort, naar de brandweer oefening, en zelf geblust, in de grote brandweerauto gezeten. Een rondrit gemaakt met een truck langs Schiphol, een brandweer diploma gehaald, een kort rondje met de voertuigen die daar stonden. De 2 hoogtepunten waren, toch het vliegen, en het konvooi over de landingsbaan, wat hebben die ze hier van genoten. De hele dag hebben ze een grote, blijde lach op hun gezicht gehad. En wat deed het ons, als ouders goed om te zien, hoe de KIDS deze dag het stralende middelpunt waren. Een ieder die aan deze dag heeft meegewerkt zeggen wij hartelijk dank. Het is voor onze KIDS een onvergetelijke dag geworden.