Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Fam Doldersum zondag 31 januari 2016 om 14:31 | Dalen / Groningen
Hallo,
We hebben onze zoon ook opgegeven bij de stichting,het is voor ons de eerste keer,we gaan er vanuit dat het een gezellige dag wordt.

Mvg Fam Doldersum
Mirthe en Luca maandag 25 januari 2016 om 18:10
Ook namens Luca wil ik jullie bedanken voor de supergave dag zaterdag.
Wat een fijne organisatie en wat zijn de kinderen ontzettend verwend met alle aandacht en kadootjes.

Een hele mooie ervaring om op terug te kijken en we genieten nog na met de foto's en het certificaat.

Hartelijke groeten,

Mirthe en Luca
Leonard, Cindy, Vera en Sara van Ree zondag 24 januari 2016 om 21:53 | Hoofddorp
Bedankt Stichting Hoogvliegers!! voor de ontzettende leuke en leerzame dag die we gisteren mochten beleven bij CAE!
Onze dochter Vera was de Hoogvlieger, maar wij mochten allen meegenieten! En wat hebben we genoten, geweldig. Een goed verzorgde en drukke dag met als hoogtepunt in de simulator. Wat een stralende gezichten van de kinderen. Top!
Wij hebben veel foto's gemaakt, maar jullie ook. Dus we kunnen blijven terug kijken naar een mooie en geslaagde dag.
Tommie de Vries zondag 24 januari 2016 om 19:35 | Hoofddorp
Waanzinnig leuke dag gehad !

We maken een diepe buiging voor alle medewerkers / vrijwilligers!
De inzet en het enthousiasme van iedereen die meegeholpen heeft maakte dit voor ons een echte onvergeetbare dag!

Mega dank aan alle medewerkers/vrijwilligers en team Hoogvliegers !
Familie de Vries
Dana nienajadlo zaterdag 23 januari 2016 om 22:10 | Hoofddorp
Vandaag hebben wij de Hoogvliegersdag mee mogen maken bij het CAE in Hoofddorp.
Wat een ervaring. Mijn dochter heeft de dag van haar leven gehad. Alleen al naar haar gezicht kijken maakte mijn dag goed. Haar zusje heeft ook een top dag gehad.
Ontzettend bedankt voor alle lieve mensen/vrijwilligers wij zullen deze dag nooit vergeten
thymo zaterdag 26 december 2015 om 21:03 | eindhoven
het is ecjt gaaf