0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Dit zijn alle reactie van mensen die mee hebben gedaan op een hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door links in het menu op bericht plaatsen te klikken.

Lars vos vrijdag 2 oktober 2015 om 23:46 | Hoogeveen
Hallo mijn zoon Lars mocht mee vliegen vanaf Hoogeveen .
Hij vond het super spannend .
Maar na het vele uitleg van Jeroen en tjerk stapte hij uiteindelijk in
En begonnen we te taxiën en gingen we vliegen Hoogeveen -Smilde boven het blauwe meer waar het mij opviel hoe mooi die blauwe kleur eigenlijk is verder richting Beilen waar Lars zelf een stukje heeft gevlogen maar gaf de knuppel maar gauw terug aan Jeroen , dit vond hij net even te spannend .
En weer terug naar Hoogeveen waar we landen ,en Lars zijn brevet ondertekende .
Het mooiste van die dag als ouder vond ik dat ik mijn jongen zo zag genieten van iets waaraan hij heel eeg getwijfeld heeft of hij wel of niet zou gaan vliegen zelfs nog tot aan het vliegveld .
Stichting hoogvliegers super bedankt
Dascha de Veld vrijdag 2 oktober 2015 om 11:48
26 september heeft onze dochter een geweldige dag gehad in Hilversum!
Wat heeft ze genoten van het vliegen, ze vond het prachtig om alles te zien. Vliegen over haar woonplaats vond ze helemaal machtig.
Het bleef niet bij vliegen alleen, er stonden nog meer leuke dingen klaar. Snelle auto's, die niet snel genoeg konden gaan! Vrachtwagen, politieauto wat een feest!
Super bedankt dat u onze dochter, en ons, deze geweldige dag heeft bezorgd!
Anne dinsdag 29 september 2015 om 09:40 | Zevenhoven
Wauw, wat een gave en bijzondere ervaring heb je Thijs (bas en jasmijn) gegeven op de Hoogvliegersdag in Hilversum!! Hij blijft stralen, het heeft hem echt heel goed gedaan. Vaak zoveel vervellende onderzoeken of behandeling, pijn, net zo willen zijn als een ander kind, belemmert worden in je grote passie voetbal, de afgelopen weken had Thijs t voor t eerst in jaren moeilijk met z'n beperking. Deze ervaring heeft echt weer echt in hem weer z'n doorzettingsvermogen naar boven gehaald en de instelling, we gaan er het beste van maken! Het gevoel van het vliegtuig besturen, over de Amsterdam arena vliegen, enzovoort helpt hem daar echt bij.
We kunnen jou en stichting hoogvliegers dus niet genoeg bedanken! En natuurlijk juf Sabine , die hem opgegeven heeft.
Pascalle van boxtel dinsdag 29 september 2015 om 08:15 | eindhoven
Afgelopen zondag heeft mijn zoon Jesse van 12 een geweldige ervaring gehad. We zijn vanaf vliegveld Eindhoven, wat op het militaire gedeelte lag en sowieso al heel gaaf was voor hem, een rondvluchtje gaan maken. We hebben mooie vergezichten gehad en zijn over de Efteling en de Beekse bergen gevlogen. Wat geweldig om alles zo klein onder je te zien. op het einde nog een vluchtje over ons huis, wat een sensatie. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Hij heeft zelfs nog even zelf mogen vliegen. Je had hem eens trots moeten zien kijken. Het was top. Bedankt Wilfred!
Martin Boersen maandag 28 september 2015 om 10:32 | Hilversum
Afgelopen zaterdag 26 september heeft Thom mogen genieten van een fantastisch leuke dag. Alleerst mochten we meevliegen wat Thom echt supergeweldig vond. Hij keek zijn ogen uit toen we over onze woonplaats vlogen en vond het helemaal geweldig toen Peter het vliegtuig lekker heen en weer liet schommelen.

Meerijden in een rode sportwagen was voor Thom helemaal het hoogtepunt. Het kon hem niet hard genoeg gaan en zat met een brede smile naast de chauffeur. Ook de zwarte cabrio, de vrachtwagens maar zeker ook de politieauto maakte een enorme indruk op hem en zijn zus Iris.

Ik wil graag iedereen hartelijk bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Wat heeft ons mannetje genoten!! Super bedankt allemaal!

Thom, Iris en Papa boersen
Maurice hazenberg zondag 23 augustus 2015 om 16:47 | Seppe
Op 16 augustus was het dan zover. ik mocht met de stichting Hoogvliegers vanaf Breda Airport ( Seppe) gaan vliegen. Om 15:00 uur ontmoette ik de piloot, freek ik mocht van hem de co piloot zijn. We hebben alles doorgenomen en toen gingen we naar het vliegtuig toe. De ph-lag. Wat een supermooi vliegtuig. Na samen alle checklists doorgenomen te hebben ging het dan eidelijk gebeuren. Om 16:00 stegen we op. Wat een supermooie belevenis.freek legde alles goed uit en was erg aardig. Ik mocht zelfs een heel stuk zelf vliegen. Gaaf he! We vlogen over ons dorp en zagen ons huis. Wat een uitzicht. Ik vond het prachtig. Na 45 minuten waren we weer terug op seppe. Het had van mij nog veel langer mogen duren. Dit was echt de mooiste dag van mijn leven. Ik wil de stichting hoogvliegers graag enorm bedanken voor deze geweldige ervaring en in het bijzonder mijn ''super'' captain freek dankjewel dat ik je co piloot mocht zijn. Ik vond je geweldig. In de auto terug naar huis was ik er helemaal stil van. Dat ik dit mee heb mogen maken.