0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Kai & Carel Keemers zaterdag 3 december 2016 om 17:13 | teuge
Zondagmiddag 27 november, het was prachtig mooi weer weinig wind kortom een goede dag om de lucht in te gaan. we hadden in de zomervakantie al het eerste contact gehad met onze piloot meneer Sellmeijer en konden nu na een afgelaste vlucht een maand eerder eindelijk de lucht in. Het was een hele leuke ervaring , we vlogen langs de ijssel richting Elst waar wij wonen! en na een rondje boven ons huis weer terug naar teuge, eerst nog gezwaaid naar moeders natuurlijk en in een omgeving die we allebei kennen was het erg mooi om dat eens van een heel ander perspectief te zien .Kai mocht natuurlijk ook de stuurknuppel een tijdje vasthouden iets wat hij ontzettend cool vond. wij willen thijs sellmeijer ontzettend bedanken voor de mooie dag en als je in de gelegenheid bent om zo'n vlucht te maken DOEN!!
Thijs, Vera, Henk en Thea van Wijk vrijdag 2 december 2016 om 19:20 | Drachten
12 november was de dag dat Thijs de lucht in mocht met Stichting Hoogvliegers.
Om 12:30 moesten we ons melden bij Tjerk van Dijk, de piloot.
Na wat kennis gemaakt te hebben heeft de piloot ons alles uitgelegd. Voordat we de lucht in gingen moest er even het een en ander gecontroleerd worden ,zoals het oliepeil, de lampjes, de rem etc.
Nadat alles goed gecontreeld was mocht Thijs samen met de piloot het vliegtuig uit de hangar trekken.
Mama,Oma Thijs en de piloot gingen in het vliegtuig zitten, goed in de riemen, koptelefoon op en starten maar. Vanuit Drachten hebben we een mooi rondje gevlogen over Drachten, Groningen. Veel bekende dingen gezien, zoals het FC Groningen stadion,het huis waar mama vroeger gewoond heeft, Sinterklaas die aankwam met de stoomboot etc etc, te veel om op te noemen. Het was in 1 woord PRACHTIG.
Een dag om nooit te vergeten met een super aardige piloot die je erg op je gemak stelde. Bedankt voor alles. Groetjes Thijs.
Rana Dado zondag 13 november 2016 om 16:34 | Goch
Vandaag wezen vliegen met 'n stoere dochter. Na n korte inspectie van t toestel waren we 'ready for take off'. Na wat kilometers zagen we De Cuijkse molen en nog meer leuke plekken om overheen te vliegen. Uiteraard mocht vso de Mikado niet ontbreken. Het was allemaal om stil van te worden maar eenmaal terug in de auto kwamen de verhalen los. Een zeer leuk avontuur dat evenzo werd begeleid door stichting hoogvliegers. Dank!!
Isabella en Elize oosting zaterdag 5 november 2016 om 18:39 | Eelde
Vandaag was het zover wij mochten een rondvlucht boven ons huis meemaken, we zijn beiden piloot geweest wat vonden we dat mooi ook hebben we bovenin in de toren in Eelde een kijkje mogen nemen en werd ons verteld wat er daar allemaal gebeurde. We hebben enorm van deze mooie leerzame dag genoten niks was te gek ook hadden we een enorm lieve geduldige grappige piloot genaamd tjerk van dijk wat een geduld heeft die man met ons gehad en ook de mannen van de toren en beneden in het hokje waren super aardig en geduldig . Bedankt voor deze dag ook papa en mama hebben genoten we zullen dit nooit vergeten .
Groetjes van Isabella en Elize Oosting
Jari, Steven en Gemma wagenaar maandag 24 oktober 2016 om 10:01 | den helder
Wat hebben wij genoten 2 oktober in Den Helder.
Onze zoon Jari was zeer verheugd dat hij met de andere hoogvliegers deze dag in de schijnwerper stond.
Wat heeft hij een geweldige dag gehad.
Iedereen die het wel of niet wil horen krijgt een verhaal over vliegen en piloot zijn voor 1 dag te horen van Kari.
Geweldig om te zien hoe jullie als stichting alles uit de kast halen om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook piloot Marcel die deze dag met Jari ging vliegen alle lof! Wij kijken samen met Jari terug op deze mooie dag met een bigsmile. Bedankt!!
Thessa Schouten maandag 3 oktober 2016 om 20:03 | Den Helder
We hebben een geweldige dag gehad! Viggo heeft vandaag vol trots op school over zijn ervaringen verteld, hij vond het geweldig.
Net de foto's en de minireportage gezien op de site, nog even nagenieten!
Bedankt voor de onvergetelijke dag!