0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

Quirine Kroezen maandag 11 september 2023 | Hoogeveen
Lieve mensen van de stichting Hoogvliegers,
en alle vrijwilligers en een ieder die geholpen heeft deze onvergetelijke dag te organiseren,

Quirine heeft genoten. Het was voor Quirine een paar dagen voor deze dag dat ze wist dat deze zou komen.
Toen we aankwamen in Hoogeveen stonden er allemaal speciale voertuigen klaar met vrijwilligers die de tocht afmaakten naar de de luchthaven Hoogeveen.
We kregen nog even een toespraak hoe de dag eruit zou zien en Quirine ontving een boardingpas.
Op de luchthaven.bij een speciaal terrein, stonden allemaal leuke attracties waaraan je mee kon doen en lunchtasjes en drankjes. Er stond zelfs een ranja koe. Het duurde niet lang ….toen kwam de piloot Erk zich voorstellen. Wat een aardige betrokken man is dat zeg!!! De vlucht werd besproken en Quirine ging al snel mee naar het vliegtuig. Quirine was best zenuwachtig. Ze had een oud uniform van de KLM aan en zei; Ik ben dan stewardess en piloot te gelijk!
Best zwaar hoor papa en mama!!! Chris (papa)en Quirine zijn naar Meppel gevlogen en hebben ons huis vanuit de lucht gezien. Super gaaf!!!!
Mama hield op FlightAware in de gaten waar Quirine rond vloog. Eenmaal terug op de luchthaven nog even nagepraat en toen nog even met de dinosaurus op de foto. Quirine,en ook wij, hebben enorm genoten en willen iedereen heel erg bedanken voor deze mooie gemaakte herinnering!!!! Het was FANTASTISCH!!!

RTV Drenthe heeft Quirine gevolgd deze dag.
Rebecca Boer maandag 11 september 2023
Wauwww wat een ervaring!! Vliegen met Stichting Hoogvliegers.. Levi en Dexx hebben enorm genoten. In een gave auto richting het vliegveld, met daar allemaal activiteiten. Mochten we daarna samen vliegen. Jasper ging met Dexx en ik samen met Levi en vlogen wij van Hoogeveen naar Zwolle en natuurlijk boven ons huis! Levi en Dexx mochten natuurlijk zelf vliegen! Je kan wel nagaan, dat hun enorme glimlach niet meer verdwijnt vandaag! Papa mama dit was de mooiste dag uit mijn (ons) leven!

Stichting Hoogvliegers BEDANKT!!!

Lieve groeten, Levi en Dexx en Jasper en Rebecca Boer.
Dana maandag 11 september 2023 | Vliegveld Hoogeveen
Ontzettend blij met de uitnodiging die mijn zoon Daley van 8 kreeg voor de Hoogvliegers dag in Hoogeveen op zaterdag 9 September.
Op deze warme zaterdagochtend gingen we in plaats van naar een voetbalwedstrijd van Daley’s team vol gezonde spanning van Emmen naar Hoogeveen voor de Hoogvliegersdag.

De ontvangst bij Kreeft opleidingen verliep heel warm en hartelijk, alles werd ook duidelijk uitgelegd door de medewerkers van Stichting Hoogvliegers en een stralende Daley nam zijn boardingpas trots in ontvangst.
Ook mocht hij een mooi t-shirt aan en pet op van stichting hoogvliegers.
Toen onze groep compleet was mochten alle Hoogvlieger kinderen in een voertuig naar keuze plaats nemen. Daley had gekozen voor een prachtige blauwe sportwagen en de eigenaar hiervan was ook heel vriendelijk.

Daarna vertrokken de kinderen in een konvooi van mooie en bijzondere voertuigen richting Airbet Hoogeveen, een niet al te lange maar zeer bijzondere rit en Daley raakte maar niet uitgepraat over de turbo die de sportwagen heeft. Dat was vet!
Familieleden van de Hoogvliegers waren al iets eerder vertrokken en wij zagen en hoorden het konvooi luid toeterend en met sirenes en zwaailichten aankomen bij Airbet. Eenmaal uitgestapt was er voor alle kinderen wederom een hartelijke ontvangst door Star Wars figuren en levensgrote knuffelfiguren, zoveel respect voor hun in de hitte van deze dag toch de kinderen leuk blijven vermaken.
Nadat we ons gemeld hadden en nog even op de vlucht moesten wachten heeft Daley zich uitstekend vermaakt in de Panna Kooi samen met de voetbaltrainer. Ook was er een flight simulator zodat hij alvast even kon oefenen voor de vlucht, hier ontving hij ook de nodige tips en aanwijzingen. De hele tijd zag ik hem genieten ondanks de warmte.
Eten en drinken was prima verzorgd en een ijsje was juist op deze dag erg welkom.
We hebben de knuffel “Ko Piloot” kort voor onze vlucht geadopteerd om zo alvast iets terug te doen voor jullie mooie werk.

Toen was het moment daar dat we mochten vliegen en werd het toch wel wat spannender. Daley en ik maakten kennis met onze piloot Niek. Ko Piloot ging natuurlijk ook mee vliegen.
Daley wilde graag vliegen over het stadion van FC Emmen dat vlakbij ons huis is. Piloot Niek maakte dit voor hem mogelijk! Bij het opstijgen vond Daley het wel heel spannend maar eenmaal in de lucht mocht hij zelf ook even sturen en dat durfde hij wel.
Wat een fantastische ervaring voor hem!
Toen Daley zag dat de spelers van Emmen op het moment aan het trainen waren in het stadion terwijl wij overvlogen was hij helemaal blij. Hierna vlogen we weer terug naar Hoogeveen en hadden we dankzij onze piloot Niek een rustige landing.

En na de vlucht werd Daley opnieuw in het zonnetje gezet want hij ontving van zijn piloot ook nog een speciaal Hoogvliegers Diploma.
En zo eindigde een hele mooie dag, nou ja bijna want Daley ging eerst nog even in de Panna Kooi voordat we naar huis konden vertrekken. Hij blijft een voetballer uiteraard.

Wat een prachtervaring, wat een heerlijke dag, lieve mensen, blije kindergezichten, zo afgeleid door alle leuke dingen dat je echt even kan vergeten dat je vaak wel hele moeilijke en verdrietige momenten hebt als kind met diabetes type1 waar je 24/7 mee bezig bent.

Als moeder van Daley kan ik jullie niet genoeg bedanken en ik hoop dat jullie nog heel veel kinderen een prachtige ervaring mogen bezorgen.

Wij zullen dit nooit vergeten.

Allemaal bedankt bedankt bedankt!!!!!
 
Stan maandag 4 september 2023
Diabetes is echt een super vervelende ziekte, zeker als je het krijgt als je zo jong bent. Maar hoe gaaf is het dan dat Stichting Hoogvliegers er voor zorgt dat je 1 dag je ziekte echt helemaal even kunt vergeten. Of nog sterker, dat je juist in het zonnetje wordt gezet omdat je leven zo uitdagend is! En òf Stan in het zonnetje werd gezet! Op 19 augustus vloog hij zelf er naar toe! Nou ja, een beetje dan he. Het was echt een stralende dag. Piloot René heeft hem samen met Desirée uitleg gegeven over wat Stan kon verwachten, en wat je moet kunnen om zelf te vliegen. Geslaagd voor die snelcursus mocht hij zelf sturen! Bochtje naar rechts, naar links, en zo vlogen we boven Genk. Hij heeft er echt hartstikke van genoten, en die grote smile op zijn gezicht is de hele dag niet meer weg gegaan. René en Desirée, èn de Stichting Hoogvliegers met alle vrijwilligers, echt ontzettend bedankt! Jullie maken die nare ziekte ècht een beetje minder vervelend!
 
Marijn maandag 4 september 2023
Hallo,

Bij aankomst vond ik het even erg spannend. Mocht voorin het vliegtuigje zitten en sturen. Mijn grote broer kwam er ook naast zitten. Dat was leuk.
Het overviel mij even toen de piloot naast mij ging zitten en opa en mama achterin zaten. We gingen stukje rijden. Leuk maar ook spannend. Toen we de lucht in gingen wou ik weer landen. Dit was heel raar. Eenmaal een poosje in de lucht zag ik de koeien en de auto’s. Wauw wat was het mooi. We vlogen over Assen over mijn school. En langs Tynaarlo waar ik woon. Mocht ook een stukje vliegen en kon kletsen met de piloot.
Eenmaal weer op de grond was ik super trots en vond het leuk.
Mijn diploma en T-shirt, heb ik aan iedereen laten zien
Wat een mooi avontuur was dit.
Bedankt

Groetjes Marijn
 
Tim Joosten zondag 3 september 2023 | Genk
Op 19 augustus was het eindelijk zover. Tim mocht samen met zijn vader mee gaan vliegen met piloot René. Wat heeft hij genoten van deze vlucht. Alle lof voor hetgeen René en Desirée doen. Een prachtige ervaring om nooit te vergeten. Eerst kreeg Tim een korte uitleg waarna het luchtruim werd ontdekt. Het weer was ook prachtig waardoor we heel ver weg konden kijken. Fantastisch dat er mensen zijn die zoiets voor kinderen doen!