0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

11 nieuwe Hoogvliegers erbij vanaf bewolkt Seppe 22 mei 2024

“Op een mooie pinksterdag……”, met dat liedje in het achterhoofd begonnen de vrijwilligers van de Stichting Hoogvliegers op Zaterdag 18 mei aan Hoogvliegersdag op Breda International Airport. 

Lees meer
Vanaf Hilversum is Senn nu Hoogvlieger 22 mei 2024

Op 21 mei 2024 mocht Senn gaan vliegen vanaf Hilversum. Het was prachtig weer en Senn had er veel zin in en kon niet wachten. Eerst even rondgekeken op het terrein en alvast wat vliegtuigen en helikopters gespot.

Lees meer
Vesper is 13.000ste Hoogvlieger vanaf Breda Airport 18 mei 2024

Zaterdag 18 mei was de Hoogvliegersdag op Breda International Airport (Seppe). Op deze dag werd de 13.000ste Hoogvlieger gevlogen.

Lees meer
De familie samen met de voorzitter Ellen Meeuwsen-Scholten van Stichting Hoogvliegers (2e van rechts) en ambassadeur Coen Swijnenberg (rechts)
Hoogvlieger Willemijn vloog mee met piloot Jeroen 16 mei 2024

Ik ben Willemijn (14 jaar) ik heb NF1(neurofibromatise type 1, epilepsie en en door de NF een tumor op mijn oogzenuw. Mijn moeder had mij opgegeven bij stichting hoogvliegers. Omdat we in de buurt van Eindhoven wonen had mama dat vliegveld opgegeven. We kregen toen een berichtje van Piloot Jeroen of we ook vanaf Grefrath Duitsland wilden vliegen.

Lees meer
Livay werd Hoogvlieger en brandweerman op Lelystad Airport 30 april 2024

Op zondag 07-04-2024 riep Livay "Dit was de mooiste dag van mijn leven!".

Vandaag was Livay zijn Hoogvliegersdag bij piloot Niek. Niek had ons laten weten dat Livay zijn dag zou beginnen bij de brandweerkazerne van Lelystad. Livay heeft een grote fascinatie voor hulpdiensten en vooral de voertuigen. Dit wist Niek en als grote verrassing had hij geregeld dat Livay in een echte brandweerauto naar het vliegveld gebracht zou worden.

Lees meer