0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Hoogvlieger Emma vloog mee vanaf Groningen 23 april 2019

Op deze mooie en zonnige zaterdagochtend mocht onze dochter Emma, samen met haar broertjes Sander en Daan gaan vliegen vanaf vliegveld Eelde. Wat een avontuur was dat! De piloot nam alle tijd om alles rustig uit te leggen. Emma mocht zelf mee beslissen waar ze heen wilde vliegen.

Lees meer
Vanaf Hoogeveen is Angélina Hoogvlieger 23 april 2019

Afgelopen maandag 8 april was het dan zover, de verjaardag van Angèlina. Zo spannend en reuze benieuwd was ze naar de cadeautjes. Bijzonder genoeg zat daar ook een vliegtuigje bij, welke natuurlijk symbool stond voor de Hoogvliegersvlucht van Stichting Hoogvliegers. Met een verwonderde uitspraak wat dit nu betekende, konden wij als ouders dan eindelijk vertellen dat ze vandaag mee mocht in het vliegtuig met piloot Michiel.

Lees meer
Marjon en Niels zijn nu Hoogvliegers vanaf Eindhoven 23 april 2019

Op 30 maart 2019 was het dan zo ver. Marjon en Niels mochten vandaag mee met de hoogvliegersdag in Eindhoven. Wat waren ze zenuwachtig. Eerst verzamelen bij een parkeerplaats waar ze in een heuse truck naar het vliegveld werden gereden. De truck mochten ze zelf uitzoeken. Een prachtige rode glimmende, die vonden ze wel gaaf!

Lees meer
Hoogvlieger Lieselotte vloog mee vanaf Lelystad 23 april 2019

S'ochtends kwam het bericht van David. De wind was goed, we gingen vliegen. Ik had niet verwacht dat het zó waanzinnig en bijzonder zou zijn. Het was een schitterende dag. Zonnig, warm en geen wolkje aan de lucht. Hoe dichterbij we kwamen, hoe spannender het werd.

Lees meer
Lenterit brengt 5000 euro op voor Stichting Hoogvliegers 17 april 2019

De vijftiende Lenterit die afgelopen zondag plaatsvond, was met zo’n 185 deelnemers verdeeld over 77 equipes, is succesvol verlopen. Er waren weer veel mooie auto’s aanwezig zoals Lotus, Volvo, Triumph, Mercedes, Jaguar, Ferrari en nog vele andere. Door deel te nemen steunden de equipes het goede doel Stichting Hoogvliegers.

Lees meer