0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Ilse vloog zelf het vliegtuig en is nu Hoogvlieger 27 november 2023

Zondag 26 november 2023. Na een paar keer afzeggen vanwege het weer, was het vandaag een goede dag! Ik mocht gaan vliegen met de Hoogvliegers. Om 9:00 uur moesten we op vliegveld Lelystad zijn. Daar werd ik ontvangen door Django, de piloot. Omdat we een beetje vroeg waren, dronken we nog een kopje thee en maakten we kennis met elkaar.

Lees meer
Hoogvliegers vliegen rondje Nederland in KLM toestel 16 november 2023

Zaterdag 11 november was het zover, de allerlaatste Hoogvliegersdag van 2023. En dat was meteen een heel bijzondere! Na een paar jaar afwezigheid mochten we met een KLM Boeing 737 een rondje boven Nederland vliegen!

Lees meer
[VIDEO UPDATE] 42 Hoogvliegers erbij vanaf Breda International Airport (Seppe) 03 november 2023

Op 7 oktober kon hij dan eindelijk doorgaan: De Hoogvliegersdag op Breda International Airport, ook bekend als Vliegveld Seppe. Het was alweer lang geleden dat er een Hoogvliegersdag op dit vliegveld was.

Lees meer
Lotus werd Hoogvlieger boven Ameland 30 oktober 2023

Wat een fantastische ervaring!

Op 30 september, een mooie zonnige zaterdagmiddag, was het zover en mocht ik gaan vliegen. Samen met mijn moeder en haar vriend kwamen we aan bij de vliegbasis in Drachten waar we vriendelijk onthaald werden. We kregen eerst uitleg over het vliegtuig en hoe de reis eruitzag. Ook deden we een voorstelrondje, onze piloot was Martijn.

Lees meer
Statiegeldactie Hoogvliet levert ruim 16.000 euro op 28 oktober 2023

De statiegeldactie in de supermarkten van Hoogvliet heeft een geweldig bedrag van € 16.961,25 opgeleverd voor Stichting Hoogvliegers. Het team van de Hoogvliet supermarkt in Mijdrecht overhandigde met veel plezier een symbolische cheque met dit bedrag aan Peter Bakker van Stichting Hoogvliegers.

Lees meer