0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Rabo ClubSupport doneert aan Stichting Hoogvliegers 21 oktober 2019

Rabobank Rijn en Veenstromen steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport. Samen met clubs en verenigingen vieren we de winst. De échte winst. In totaal hebben dit jaar binnen ons werkgebied 109 clubs en stichtingen deelgenomen en hebben er 1573 leden gestemd.

Lees meer
Vrijwilliger Frank de Jong haalde de cheque op
Stefan vloog mee met René en is nu Hoogvlieger vanaf Lelystad 13 oktober 2019

Omdat het op woensdag 4 september te hard waaide, konden we niet vliegen maar hebben toen wel kennis gemaakt met onze piloot René Bins en het vliegtuig. Dit vondt Stefan helemaal geweldig, hij kon niet wachten tot het dan echt zover was. Dat was maandag 30 september om 15:00 uur. Er stond wel veel wind maar deze stond gunstig op de baan, daarom was het geen probleem.

Lees meer
4e editie van Noordwijks golftoernooi levert Stichting Hoogvliegers € 2.500,- op 10 oktober 2019

Soms zit echt alles mee. Na een kletsnatte week had de organisatie van de 4e editie van het Open NK par 3 zaterdag jl. niet alleen de weergoden op haar hand. Ook alle deelnemers, waarvan sommige zich al maanden van te voren hadden ingeschreven, hadden alle vertrouwen in een prachtige dag op Golfcentrum Noordwijk.

Lees meer
Van links naar rechts: Robert Bannink, Cees van Velzen, Anne Cor Groeneveld (Stichting Hoogvliegers), Roger Eussen, Robert Vos van Zalingen, Mark van den Berg, Han Horlings en Norbert Ouddeken.
Hoogvlieger Jayden vloog mee vanaf Lelystad 30 september 2019

Op 28 september was het zover, onze zoon Jayden mocht mee vliegen vanuit zijn eigen woonplaats Lelystad met Stichting Hoogvliegers. Het was spannend of het wel door kon gaan vanwege de slechte weersverwachtingen, maar in de ochtend kregen we een berichtje van piloot Johan dat de weersvoorspellingen goed waren en het vliegtuig klaar stond.

Lees meer
[VIDEO] 43 Hoogvliegers vlogen tijdens Hoogvliegersdag Hilversum 30 september 2019

Zaterdag 14 september was er voor de zesde keer een Hoogvliegersdag op Vliegveld Hilversum. Het weer was stralend en de dag begon met een speciaal konvooi vanuit Mijdrecht.

Lees meer