0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Hoogvlieger Eline vloog even zelf het vliegtuig 28 juli 2021

Na een paar keer de vlucht te moeten uitstellen, was het dan eindelijk zover. Ik mocht samen met mijn vriend een vlucht maken in een klein vliegtuigje. Doordat het 1 op 1 afspraken waren met onze piloot Freek Lapre konden we het op het vliegveld bij mij in de buurt doen.

Lees meer
Bjorn is nu Hoogvlieger 28 juli 2021

Zaterdag 24 juli was het dan zover. Bjorn mocht gaan vliegen! Wat had hij er zin in. Gelukkig wonen we dichtbij het vliegveld in Eelde. Piloot Johan stond ons al op te wachten. Eerst geluisterd naar de briefing. Al snel mochten we naar het vliegtuig.

Lees meer
Vanaf Hilversum is Tycho nu Hoogvlieger 26 juli 2021

Zaterdag 26 juni was het dan eindelijk zo ver. Wij Alain, Siera, Tycho en opa Peter zijn lekker op tijd naar het vliegveld Hilversum gereden. Tycho mocht met de Stichting Hoogvliegers een vlucht maken samen met zijn flightsimulator maatje opa Peter.

Lees meer
Hoogvlieger Milan beleeft zijn grote avontuur 26 juli 2021

Op 21 juli was Milan zijn Hoogvliegers avontuur. Om 6.15 uur was hij al wakker en stuiterde door heel het huis heen zo zenuwachtig was hij. Toen we om 9.00 uur aankwamen op het vliegveld van Seppe/Breda was piloot Vincent er nog niet, maar hij was onderweg per vliegtuig.

Lees meer
Daniël is nu Hoogvlieger met een grote glimlach 26 juli 2021

Zaterdagmiddag 10 juli stond er een spannend avontuur op Daniël te wachten. Hij mocht vliegen met piloot Niek vanaf vliegveld Lelystad. Na aankomst werd Daniël gelijk verrast met een mooi shirt en een gave pet.

Lees meer