0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Bentley is nu ook Hoogvlieger 26 april 2017

Wat hebben jullie een super organisatie zeg!!

Bentley heeft de tijd van zijn leven gehad , hij vond het heel spannend maar was helemaal verkocht na dat hij de piloot Jan had ontmoet en wist wat er ging gebeuren.

Lees meer
Bas vloog mee vanaf Lelystad met Marieke 24 april 2017

Heel erg bedankt voor de topdag die Bas dankzij jullie heeft mogen beleven (en wij als familie)!

Lees meer
ACTIE: Laagvliegersdag Schiphol, ben jij Hoogvlieger geweest? Doe mee! 17 april 2017

Dit jaar bestaat Stichting Hoogvliegers 10 jaar en dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het liefst nodigen we alle 9.000 Hoogvliegers uit om dit samen met ons te vieren, maar dat gaat natuurlijk niet. Daarom hebben we het volgende bedacht. Kleur deze jubileumkleurplaat , maak zelf een mooie tekening of een mooi verhaal, gedicht, lied, video of iets anders over je vlucht met Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Last Flight 4 Geert, vrachtwagens, vliegen en Ferrari 16 april 2017

Als Stichting Hoogvliegers vliegen we met veel kinderen, elk met hun eigen verhaal. Zo nu en dan springt er eentje uit. Het verhaal van Geert is er zo een. 15 jaar en vorig jaar november hoorde hij dat de hersentumor die zich bij hem openbaarde, niet verder behandeld kon worden.

Lees meer
Jurre vloog mee vanaf Lelystad 15 april 2017

Zaterdag 8 april, wat een spannende dag! Vandaag ga ik vliegen!!! Met papa, mama en mijn broertje Jelte rijden we ’s ochtends naar het vliegveld in Lelystad.

Lees meer