0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

51 Hoogvliegers erbij vanaf zonnig Teuge 17 mei 2022

Op 14 mei 2022 was het dan EINDELIJK zover. Na 2 jaar wachten was er weer een Grote Hoogvliegersdag op vliegveld Teuge. Wat hadden we er zin in allemaal! 17 vliegtuigen, meer dan 70 vrijwilligers en 51 kinderen met begeleiders hebben deze dag tot een groot succes gemaakt! Niet te vergeten het ontzettend goede weer dat de kers op de taart was voor deze fantastische dag.

Lees meer
Bram is nu Hoogvlieger 12 mei 2022

Wij hebben een super leuke dag gehad dankzij Stichting Hoogvliegers. Marcel Middelkamp heeft de jongens echt gerust gesteld en heerlijk lopen praten met ze. Voordat ze de lucht in gingen hebben ze een plan bedacht waar ze overheen wilden vliegen. Ze konden heel dicht langs hun school en over hun huis heen, super mooie ervaring en een leuke piloot!

Lees meer
Hoogvlieger Jaydon vloog mee met piloot Sebastiaan 12 mei 2022

Wat een dag. Op 24 april 2022 was het eindelijk zover en mocht Jaydon gaan vliegen! Jaydon hadden we pas zaterdag verteld dat hij Hoogvlieger zou worden. Hij had op school nog wat belangrijke toetsen dus eerst daarop concentreren. Begin van de middag gingen we naar Eindhoven Airport.

Lees meer
Vanaf Lelystad zijn Liam en Mick nu Hoogvlieger 12 mei 2022

Vandaag was het dan zover! Liam en Mick zijn uitgenodigd door de Stichting Hoogvliegers om het luchtruim te betreden. Al vroeg meldden we ons in Lelystad bij de hangar van Wings over Holland.
Daar werden we opgewacht door de vrolijke Johan, onze piloot van deze dag.

Lees meer
Pim vloog zelf het vliegtuig en is nu Hoogvlieger 12 mei 2022

Woensdag 4 mei was het eindelijk zover! Een prachtige dag om met Stichting Hoogvliegers te vliegen over het mooie Zuid Limburg. Piloot Pascal ontving Pim en zijn broer Jop, samen met hun moeder op vliegveld Maastricht-Aachen. Met zijn leuke en duidelijke uitleg zorgde Pascal ervoor dat Pim en Jop werden meegenomen in de wereld van vliegen.

Lees meer