0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Fenn vloog mee vanaf Hilversum en is nu Hoogvlieger 29 januari 2019

Eindelijk was het zover, donderdag 24 januari werden wij verzocht om samen met Fenn ons te melden op vliegveld Hilversum bij piloot Jean. Vroeg vertrokken en al rijdend door het mooie besneeuwde Nederland, bouwde de spanning op in de auto. Aankomend Hoogvlieger Fenn raakte niet uitgepraat over wat hij allemaal al niet wist van vliegen.

Lees meer
Hoogvlieger Sam vloog mee vanaf Rotterdam 26 januari 2019

Woensdag 14 november was t eindelijk zover…. Sam mocht gaan vliegen. Zelf wist hij dat nog niet omdat hij dan nachten wakker zou liggen. Toen het dus eenmaal zover was, heb ik hem dit leuke nieuws verteld. Wat keek hij ernaar uit, maar wat was hij zenuwachtig. Toen we op het vliegveld kwamen vond hij het toch wel erg spannend.

Lees meer
Kratjes online doneren voor Stichting Hoogvliegers 24 januari 2019

Truckstar Festival is voor ons als vrienden groep het jaarlijkse uitje waar wij elk jaar weer naar toe leven. Wat begon als een groep collega’s, toen allemaal werkzaam bij Sipma Transport uit Rolde, is inmiddels veranderd naar een vrienden groep voor het leven. In de loop der jaren zijn een aantal van ons van baan veranderd, maar iedereen is nog steeds werkzaam in de transport op wat voor manier dan ook. Je kunt wel zeggen dat het Truckstar Festival onze jaarlijkse reünie is geworden.

Lees meer
Naomi is Hoogvlieger vanaf Teuge 23 januari 2019

Afgelopen zaterdag 19 januari was het zover, we gingen vliegen vanaf Teuge! Ik keek er ontzettend veel naar uit en had er dan ook super veel zin in! Het was super mooi weer, de zon scheen en we konden alles goed zien. Het was een geweldige ervaring! Eerst gingen we een rondje om het vliegtuig om alles te controleren en daarna deden we in het vliegtuig de standaard checks voordat we gingen vliegen.

Lees meer
19 Hoogvliegers vlogen bij CAE in Hoofddorp 21 januari 2019

Al negen jaar is CAE onze perfecte gastheer voor een hele bijzondere Hoogvliegersdag, vliegen in een simulator, een spannend dagje voor 19 Hoogvliegers.

Lees meer