0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

In memoriam: Tjerk van Dijk 14 oktober 2018

Op 13 oktober j.l. is onze penningmeester en organisator van Hoogvliegersdagen, Tjerk van Dijk, door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.

Lees meer
Jonah is Hoogvlieger vanaf Lelystad 13 oktober 2018

We waren vroeg vertrokken en na de kennismaking met onze piloot Barry kon het avontuur beginnen. Eerst bepaalden we samen de route. Daarna controleerde we het vliegtuig en stapten we in.
Op dat moment begon mijn buik wel te kriebelen. Achterin zaten mijn vader en broertje Thomas, fijn dat ze mee mochten!

Lees meer
36 Hoogvliegers genieten van hún dag op Den helder Airport 08 oktober 2018

Afgelopen zaterdag was er weer een Hoogvliegerdag op Den Helder Airport. Het weer maakte het nog even spannend, maar vrijdag kwam dan toch de verlossende GO!

Lees meer
Sybrand is nu Hoogvlieger vanaf Lelystad 02 oktober 2018

En dan is het eindelijk 13:30 uur en konden we vertrekken naar vliegveld Lelystad. We werden ontvangen door Paul van Hattum.
Eerst kreeg ik -Sybrand- een mooi Hoogvliegers T-shirt en daarna gingen we foto's van het vliegtuig bekijken en mocht ik zeggen waar ik heen wil vliegen! Hierna gingen we het vliegtuig inspecteren of alles goed is.

Lees meer
Vanaf Lelystad is Dion Hoogvlieger 01 oktober 2018

Vrijdag 31 augustus, het weer ziet er wat minder goed uit. Er hangen regen wolken boven ons eigen dorp, zou het dan vandaag opnieuw niet door gaan het vliegen? Het is al 2x ivm het weer uitgesteld dus het zou nu toch wel eens leuk zijn als het weer mee werkt.

Lees meer