0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Winactie: Kleurplaten Stichting Hoogvliegers 01 april 2020

Alle kinderen zitten vanwege de corona nu thuis. We hebben daarom twee mooie kleurplaten voor jullie allemaal, om te thuis te printen en te kleuren! Win een KoPiloot of Truckie knuffel.

Lees meer
Update Coronavirus 24 maart 2020

Het Corona virus houdt ons land in de greep. Wij annuleren al onze activiteiten t/m 1 juni 2020. Lees verder voor het volledige artikel.

 

Lees meer
Hoogvlieger Kevin vloog mee vanaf Hilversum 08 maart 2020

Op donderdag 5 maart hebben we een rondvlucht gehad boven Hilversum en wat was dat genieten. We hadden een super vriendelijke piloot; Jean van t Hof. Hij heeft alles heel goed uitgelegd aan Kevin en zijn papa. Daar gingen we dan, achterin het vliegtuig hobbelend over het gras, op naar de startbaan.

Lees meer
Leerlingen obs de VOS Voorschoten overhandigen cheque aan Stichting Hoogvliegers 03 februari 2020

Op woensdag 29 januari werd een bedrag van €1870,- door 3 leerlingen van de leerlingenraad (locatie Ter Lips) symbolisch overhandigd aan twee medewerkers van Stichting Hoogvliegers. Dit mooie bedrag is tijdens de jaarlijkse kerstmarkt opgehaald.

Lees meer
20 Hoogvliegers erbij tijdens 10e CAE Hoogvliegersdag 22 januari 2020

Al tien jaar is CAE onze perfecte gastheer voor een hele bijzondere Hoogvliegersdag, vliegen in een simulator, een spannend dagje voor 20 Hoogvliegers.

Lees meer