0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Fenne werd Hoogvlieger op Kempen Airport 24 september 2022

Afgelopen donderdag, 22 september, heeft Fenne een prachtige vlucht mogen maken vanuit Stichting Hoogvliegers, een spannende, bijzondere en unieke ervaring, waar zij -maar ook wij als gezin- met plezier op terugkijken.

Lees meer
Dylan en Kimberly werden Hoogvliegers op Lelystad. 19 september 2022

Na een tip van een goede vriendin heb ik, Grace de moeder van Dylan en Kimberly, deze twee kanjers opgegeven voor een vlucht met Stichting Hoogvliegers.

Op 24 augustus werd ik gebeld door een van de vrijwilligers en hebben wij de aanvragen van Dylan en Kimberly doorgesproken en werden de aanvragen goedgekeurd. Ze zouden gaan vliegen vanaf vliegveld Lelystad en de aanvraag was gemaild naar alle piloten, het was nu wachten op een reactie van een van de piloten. Diezelfde dag kreeg ik een mail dat een piloot had gereageerd en dat er contact opgenomen zou worden door de piloot. Op vrijdag 26 augustus werd ik gebeld door de piloot Paul en werd het één en ander besproken, zo ook de datum van de twee vluchten wn de afspraak was dat een van de ouders met een van de twee vluchten mee zou gaan. Op 4 september zou de twee vluchten plaats vinden vanaf vliegveld Lelystad.

Lees meer
Speciale Hoogvliegers truck dankzij vrijwilligers Stichting Hoogvliegers 18 september 2022

In het hele land rijden trailers met reclame van Stichting Hoogvliegers. Zowel compleet bestickerde trailers, als bedrijven die graag rijden met spatlappen van Stichting Hoogvliegers. Trucks voor Hoogvliegers is een van de onderdelen van de Stichting Hoogvliegers

Lees meer
Statiegeldactie Hoogvliet levert 27.500 euro op voor Stichting Hoogvliegers 16 september 2022

De statiegeldactie in de supermarkten van Hoogvliet heeft maar liefst € 27.500 opgeleverd voor Stichting Hoogvliegers. Het team van de Hoogvliet supermarkt in Mijdrecht overhandigde met veel plezier een symbolische cheque met dit bedrag aan Peter Bakker van Stichting Hoogvliegers

Lees meer
67 Hoogvliegers erbij vanaf Lelystad 14 september 2022

Eindelijk was het zover: vandaag was je voor één dag piloot! Met trucks, de Hoogvliegersbus, Amerikaanse politieauto’s en brandweerwagens reden we snel naar het vliegveld.

Lees meer