0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Leerlingen obs de VOS Voorschoten overhandigen cheque aan Stichting Hoogvliegers 03 februari 2020

Op woensdag 29 januari werd een bedrag van €1870,- door 3 leerlingen van de leerlingenraad (locatie Ter Lips) symbolisch overhandigd aan twee medewerkers van Stichting Hoogvliegers. Dit mooie bedrag is tijdens de jaarlijkse kerstmarkt opgehaald.

Lees meer
20 Hoogvliegers erbij tijdens 10e CAE Hoogvliegersdag 22 januari 2020

Al tien jaar is CAE onze perfecte gastheer voor een hele bijzondere Hoogvliegersdag, vliegen in een simulator, een spannend dagje voor 20 Hoogvliegers.

Lees meer
Kay en Ian zijn Hoogvliegers vanaf Teuge 19 januari 2020

Ontzettend bedankt voor de prachtige middag voor onze beide jongens. Begin december heb ik Kay en Ian aangemeld voor 2 vluchten vanaf Teuge. Het contact met piloot Johan was snel gelegd. Aangezien vooral Kay het erg spannend vond, bood Johan aan om eerst bij ons thuis kennis te komen maken. Super! Zo was het ijs gebroken en was er een heel stuk spanning weg.

Lees meer
Ruim 72.000 euro voor Stichting Hoogvliegers 17 januari 2020

In tien dagen tijd ruim 7000 kilometer autorijden door Scandinavië en de Baltische staten, dat was de uitdaging voor Jurgen Blom, Peter Bakker, Thom Verkleij, Cor van Aalst, Toon van Eck en Marielle Wemer die deelnamen aan de ScanCoveryTrial. Ook waren er andere teams die spontaan geld ophaalden voor de stichting, waaronder een F16 piloot en een piloot van de traumahelikopter.

Lees meer
Hoogvliegers Mara & Evi vlogen mee vanaf Seppe 02 januari 2020

Begin december heb ik onze dochters Mara en Evi opgegeven voor een vlucht. De volgende dag was er al contact met de piloot die de vlucht had geaccepteerd. Wat snel! De piloot, meneer Laane, was zeer vriendelijk en na wat mail-verkeer was het vrijdag 27 december al zover. Mara en Evi mochten ieder een eigen vlucht maken vanaf Airport Breda/Seppe.

Lees meer