0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Hoogvlieger Marcel vloog mee vanaf Hoogeveen 03 december 2019

Zaterdag 16 november mocht ik (Marcel) vliegen! We kwamen aan in Hoogeveen en ik kreeg een snoepje, een pet en een T-shirt. Hier was ik heel blij mee! Nadat we het vliegtuig hadden getankt, mochten we instappen. Ik kreeg een koptelefoon op waardoor ik kon praten met de piloot en met papa en mama die achterin zaten.

Lees meer
[VIDEO] 55 Hoogvliegers vlogen met KLM mee in Boeing 737 03 december 2019

Zaterdag 16 november vond de jaarlijkse KLM Hoogvliegersvlucht weer plaats. En dit keer extra bijzonder want KLM is dit jaar 100 geworden!

Lees meer
Thygo vloog mee met Jurrien vanaf Seppe en is Hoogvlieger 23 november 2019

Eindelijk was het dan zover. Nadat het vier keer was uitgesteld vanwege het weer, mocht Thygo gaan vliegen met piloot Jurrien vanaf Seppe. Met een stralend zonnetje kwamen we aan op vliegveld Seppe. Samen met de opa’s en oma’s moesten we nog even op de piloot wachten want hij was nog onderweg met een andere Hoogvlieger.

Lees meer
Vanaf Seppe is Tygo nu Hoogvlieger 22 november 2019

Woensdag 20 november was het zover. Ik mocht gaan vliegen vanaf Breda International Airport (vliegveld Seppe zoals wij dat nog altijd noemen) met piloot Jurrien! Hij vertelde eerst welke route we zouden gaan vliegen en daarna gingen we naar het vliegtuig, de PH-DON. Ik mocht de co-piloot zijn en papa en mijn broer mochten mee als passagiers.

Lees meer
Oud-voorzitter krijgt Erediploma 18 november 2019

Op 29 oktober jl. heeft het bestuur van Stichting Hoogvliegers officieel afscheid genomen van onze oud-voorzitter Jeroen Engelkes.

Lees meer
Lt-generaal bd. Jac Jansen (rechts) overhandigde het Erediploma aan Jeroen