0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

24 Hoogvliegers erbij vanaf Rotterdam 25 september 2017

Zaterdag 23 september stond de Vliegclub Rotterdam in het teken van de Stichting Hoogvliegers.

Voor deze dag waren 24 Hoogvliegers uitgenodigd die, benieuwd naar wat er allemaal zou gaan gebeuren, al vroeg op de stoep van de Vliegclub stonden. Gelukkig waren de vrijwilligers ook al vroeg op pad om alle voorbereidingen te treffen zodat we op tijd konden beginnen.

Lees meer
17 Hoogvliegers erbij op Lelystad 24 september 2017

Hoogvliegers Lelystad 23 september 2017

Zaterdag 23 september 2017 was het dan zo ver. Op de eerste en misschien wel mooiste zaterdag van deze jonge herfst gingen 17 Hoogvliegers met ondersteuning van Rotary Harderwijk – Oud Groevenbeek op Lelystad de lucht in.

Lees meer
Hoogvliet feliciteert Stichting Hoogvliegers 11 september 2017

Dit jaar viert Stichting Hoogvliegers haar 10-jarig bestaan. Om dit te vieren heeft Hoogvliet drie van haar afzetbakken beplakt met een felicitatie. Algemeen directeur Siep de Haan van Hoogvliet onthulde de eerste vrachtwagen in bijzijn van Jeroen Engelkes, voorzitter van Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Gideon vloog mee met piloot Jurrien vanaf Hilversum 11 september 2017

Het was nog even spannend of het weer mee zou werken, maar in de ochtend kreeg mijn moeder te horen dat de hoogvliegersdag door zou gaan. Wat was ik blij! Maar toch ook wel heel zenuwachtig. Want ik zou echt zelf mogen vliegen!

Lees meer
41 Hoogvliegers erbij vanaf Teuge 05 september 2017

Het weer was perfect: Zonnetje, niet te veel wind, niet te warm, niet te koud.

41 kinderen kwamen naar Vliegveld Teuge voor de Hoogvliegersdag 2017. Ouders, broers en zusjes en ook opa’s en oma’s kwamen mee naar dit festijn. Zelfs de Juf van enkele kinderen van de Zonnehoek in Apeldoorn kwam kijken naar haar Hoogvliegers.

 

Lees meer