0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nieuws

Dit is onze nieuwspagina. Aan de linkerzijde kunt u ook kiezen voor aparte groepen uit ons nieuwsoverzicht. Veel lees- en kijkplezier!

Camila is nu Hoogvlieger vanaf Seppe 14 augustus 2018

Samen met papa mocht ik vandaag gaan vliegen. Mama zei dat de piloot een stoeltje voor mij naast hem had gereserveerd. Ik had er heel veel zin in! Eerst gingen we oma ophalen en reden we naar vliegveld Seppe. Toen we aankwamen op het vliegveld moesten we even wachten tot het tijd was om naar de vliegclub te gaan.

Lees meer
Joey is nu Hoogvlieger 14 augustus 2018

Op 5 augustus 2018 heb ik iets onwijs leuks gedaan. Ik had het nog nooit eerder gedaan. Vliegen!! Daarom vond ik het wel een beetje spannend maar door de goede uitleg en voorbereiding van piloot Paul werd ik helemaal gerust gesteld en had ik er heel veel zin in. Gelukkig was mijn vader ook mee.

Lees meer
Meike is Hoogvlieger vanaf Beek 14 augustus 2018

Afgelopen woensdag 8 augustus was het dan zo ver. Ik mocht gaan vliegen met de Stichting Hoogvliegers. Om 17.00 uur moesten we op vliegveld Beek zijn. Daar ontmoetten we onze piloot Simon Poels. Hij had die dag diverse examens gehad om zijn vliegbewijzen te verlengen en een paar belangrijke aantekeningen te krijgen.

Lees meer
Hoogvlieger Valentino vloog mee vanaf Lelystad 09 augustus 2018

Vandaag heb ik, Valentino Derksen 12 jaar, mijn Hoogvlieger diploma ontvangen. Wat een leuke middag was dat! Om 14:00 uur moesten wij (mijn oma en ik) ons melden op Lelystad Airport. Daar werden wij opgewacht door onze piloot Paul van Hattum.

Lees meer
Merlijn is Hoogvlieger vanaf Groningen 07 augustus 2018

Op 4 augustus kon ik met Stichting Hoogvliegers vliegen. Ik moest om 11:00 uur aanwezig zijn. Gespannen was ik niet, wel enorm enthousiast. Op vliegveld Eelde ontmoette ik Peter, hij was de piloot waarmee ik ging vliegen. 

Lees meer