0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Stefan vloog mee met René en is nu Hoogvlieger vanaf Lelystad 13 oktober 2019

Omdat het op woensdag 4 september te hard waaide, konden we niet vliegen maar hebben toen wel kennis gemaakt met onze piloot René Bins en het vliegtuig. Dit vondt Stefan helemaal geweldig, hij kon niet wachten tot het dan echt zover was. Dat was maandag 30 september om 15:00 uur. Er stond wel veel wind maar deze stond gunstig op de baan, daarom was het geen probleem.

Lees meer
Hoogvlieger Jayden vloog mee vanaf Lelystad 30 september 2019

Op 28 september was het zover, onze zoon Jayden mocht mee vliegen vanuit zijn eigen woonplaats Lelystad met Stichting Hoogvliegers. Het was spannend of het wel door kon gaan vanwege de slechte weersverwachtingen, maar in de ochtend kregen we een berichtje van piloot Johan dat de weersvoorspellingen goed waren en het vliegtuig klaar stond.

Lees meer
Ruben vloog mee vanaf Lelystad en is nu Hoogvlieger 25 september 2019

Vrijdag 20 september mocht Ruben als Hoogvlieger mee vanaf Lelystad. Samen met pilote Amanda Compaan en mama mocht hij de lucht in. Van te voren hadden we een foto van Amanda opgezocht , dat gaf rust: "Ah dat is mijn piloot dus". Het was prachtig weer en nagenoeg wind stil. Het beloofde dus een mooie vlucht te worden. Na de route doorgenomen te hebben, volgde zijn akkoord. Hij zou over het Dolfinarium en Walibi vliegen.

Lees meer
Vanaf Breda is Gijs nu Hoogvlieger 23 september 2019

Na 1 jaar wachten mocht Gijs met mama meevliegen met Stichting Hoogvliegers vanaf Breda Airport, oftewel Seppe. Hij keek hier al heel lang naar uit, ook omdat hij altijd zelf al heel graag wilde vliegen. We moesten ons melden bij piloot Chris! Hij legde ons eerst uit waar we zoal op moesten letten. Daarna kwam de vraag waar we heen wilden vliegen, dat was natuurlijk onze eigen woonplaats Fijnaart en als we toch in de buurt zijn, ook graag over het mooie vestingstadje Willemstad.

Lees meer
Colin is Hoogvlieger vanaf Hoogeveen 20 september 2019

Zaterdag 14 september 2019 was het eindelijk zo ver. Na lang wachten mocht ik eindelijk mee met een vlucht vanuit Hoogeveen.
De weg ernaar toe was erg spannend. Toen het vliegtuig eraan kwam ging het echt gebeuren. Nadat we kennis gemaakt hadden met de piloot en zijn hulpjes gingen we naar het vliegtuig. Na de uitleg was het dan zover.

Lees meer