0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Hoogvlieger Nina vloog mee vanaf Lelystad 09 augustus 2019

Hallo ik ben Nina, 10 jaar oud. Vandaag mocht ik met Stichting Hoogvliegers vliegen in een vliegtuig voor 4 personen. Naast de piloot en ikzelf, gingen mijn vader en broer ook mee. Eerst kreeg ik uitleg over hoe ik het vliegtuig moest besturen, daarna gingen we het vliegtuig inspecteren. We moesten ook het vliegtuig tanken en daarbij mocht ik helpen.

Lees meer
Joni eerste Hoogvlieger in luchtballon 05 augustus 2019

Een bijzonder moment op zaterdagavond 03-08-2019 na afloop van Truckmeeting Nog Harder Lopik: De eerste Hoogvlieger heeft een ballonvaart gemaakt met de Luchtballon van Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Zeven Hoogvliegers vlogen maandag vanaf Hilversum 24 juli 2019

Maandag 22 juli was vliegveld Hilversum even het terrein van zeven Hoogvliegers. 

Lees meer
Vanaf Lelystad is Finn nu Hoogvlieger 21 juli 2019

20 juli was het zover, we mochten vliegen in een Cessna! Wat een geweldige belevenis! We kregen een warm onthaal door piloot Johan en onze zoon Finn kreeg een coole pet en t-shirt. Johan vertelde ons van alles over het vliegen en de verschillende vliegtuigen.

Lees meer
Hoogvlieger Morten vloog mee vanaf Lelystad 02 juli 2019

Zaterdag 29 juni was het zover. Morten mocht de lucht in. Er was met piloot Merijn Bary al wat heen & weer gebeld om een juist moment te prikken. Geweldig weer CHECK, gemotiveerde co- piloot CHECK, extra wc bezoek CHECK. Wauw ook nog een Hoogvliegers t-shirt CHECK en pet CHECK. Morten was er helemaal klaar voor. Zo relaxt hij oogde, was daar in de voorbereiding niet altijd sprake van geweest.

Lees meer