0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Fenne werd Hoogvlieger op Kempen Airport 24 september 2022

Afgelopen donderdag, 22 september, heeft Fenne een prachtige vlucht mogen maken vanuit Stichting Hoogvliegers, een spannende, bijzondere en unieke ervaring, waar zij -maar ook wij als gezin- met plezier op terugkijken.

Lees meer
Dylan en Kimberly werden Hoogvliegers op Lelystad. 19 september 2022

Na een tip van een goede vriendin heb ik, Grace de moeder van Dylan en Kimberly, deze twee kanjers opgegeven voor een vlucht met Stichting Hoogvliegers.

Op 24 augustus werd ik gebeld door een van de vrijwilligers en hebben wij de aanvragen van Dylan en Kimberly doorgesproken en werden de aanvragen goedgekeurd. Ze zouden gaan vliegen vanaf vliegveld Lelystad en de aanvraag was gemaild naar alle piloten, het was nu wachten op een reactie van een van de piloten. Diezelfde dag kreeg ik een mail dat een piloot had gereageerd en dat er contact opgenomen zou worden door de piloot. Op vrijdag 26 augustus werd ik gebeld door de piloot Paul en werd het één en ander besproken, zo ook de datum van de twee vluchten wn de afspraak was dat een van de ouders met een van de twee vluchten mee zou gaan. Op 4 september zou de twee vluchten plaats vinden vanaf vliegveld Lelystad.

Lees meer
Firdaws werd Hoogvlieger op Genk-Zwartberg (B) en wilde nog een keer... 12 september 2022

Het was eindelijk zover! Ik mocht gaan vliegen. Piloot Rene had mama al enkele keren gemaild. Zou het door gaan, of niet door gaan. Zo spannend allemaal…
En dan kwam het berichtje, we hadden een Go.

Lees meer
Kylian werd eerder van school opgehaald om boven Rotterdam Hoogvlieger te worden. 12 september 2022

Ik werd eerder opgehaald van school door papa, mama en Anneleen (mijn begeleider). Ik wist niet waarom ik eerder uit school werd gehaald. 
Toen ik bij de Vliegclub Rotterdam kwam wist ik nog steeds niet waarom ik daar was.

Lees meer
Een fantastische ervaring als echte co-piloot - Maddie werd Hoogvlieger vanaf Hilversum 03 september 2022

Van de zomervakantie was Maddie door Stichting Hoogvliegers uitgenodigd om met piloot Gert mee te vliegen vanaf vliegveld Hilversum.

Lees meer