0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Hoogvlieger Marcel vloog mee vanaf Hoogeveen 03 december 2019

Zaterdag 16 november mocht ik (Marcel) vliegen! We kwamen aan in Hoogeveen en ik kreeg een snoepje, een pet en een T-shirt. Hier was ik heel blij mee! Nadat we het vliegtuig hadden getankt, mochten we instappen. Ik kreeg een koptelefoon op waardoor ik kon praten met de piloot en met papa en mama die achterin zaten.

Lees meer
Thygo vloog mee met Jurrien vanaf Seppe en is Hoogvlieger 23 november 2019

Eindelijk was het dan zover. Nadat het vier keer was uitgesteld vanwege het weer, mocht Thygo gaan vliegen met piloot Jurrien vanaf Seppe. Met een stralend zonnetje kwamen we aan op vliegveld Seppe. Samen met de opa’s en oma’s moesten we nog even op de piloot wachten want hij was nog onderweg met een andere Hoogvlieger.

Lees meer
Vanaf Seppe is Tygo nu Hoogvlieger 22 november 2019

Woensdag 20 november was het zover. Ik mocht gaan vliegen vanaf Breda International Airport (vliegveld Seppe zoals wij dat nog altijd noemen) met piloot Jurrien! Hij vertelde eerst welke route we zouden gaan vliegen en daarna gingen we naar het vliegtuig, de PH-DON. Ik mocht de co-piloot zijn en papa en mijn broer mochten mee als passagiers.

Lees meer
Hoogvlieger Sanne vloog mee met Joren vanaf Hilversum 17 november 2019

Vandaag had ik om 14:00 uur afgesproken met Joren Leunge in Hilversum. We gingen vliegen met de PH-GYS, een Cessna 172. Ik mocht zelf vertellen waar ik naartoe wilde vliegen en dat was natuurlijk mijn woonplaats Naaldwijk en CKV Valto in de Lier. We moesten eerst het vliegtuig controleren, daarna mocht mijn vader achterin plaats nemen en ik zelf naast Joren voorin! Ik mocht zelf het vliegtuig naar de startbaan taxiëen!

Lees meer
Pierre is nu Hoogvlieger vanaf Hilversum 07 november 2019

Piloot Jean moest de vlucht eerder afblazen vanwege harde wind. Ook nu zouden Jean en copiloot Pierre moeten rekenen met het weer.

Lees meer