0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Daenan werd Hoogvlieger vanaf Lelystad Airport 12 augustus 2023

Met veel enthousiasme keek mijn zoon (Daenan) uit naar zijn vlucht van stichting Hoogvliegers vanaf Lelystad Airport op maandag 7 augustus. Helaas kon de vlucht vanwege stevige wind niet doorgaan, maar dat was geen probleem. Daenan woont in Lelystad dus we werden netjes op tijd ingelicht en we konden ook makkelijk een nieuwe afspraak plannen.

Lees meer
Jan had een onvergetelijke ervaring 08 augustus 2023

Toen ik op vliegveld Maastricht-Aachen aan kwam gingen we naar een gebouw met allemaal vliegtuigen die gerepareerd worden, leeggehaald worden voor onderdelen en vliegtuigen die nog gebruikt worden, gezien.
Daarna kregen mijn vader en ik nog even uitleg van de piloot (Roel) de uitleg ging over van alles: zoals de route en hoe je stuurt.
Toen gingen we naar het vliegtuig (Cessna 172 Skyhawk) en starten we de moter op.

Lees meer
Hoogvlieger Jip vloog even zelf het vliegtuig 01 augustus 2023

Vandaag is de dag dat het gaat gebeuren, het is Jip zijn Hoogvliegersdag en samen met zijn broer Ollie en papa gaat hij de lucht in. Mama en opa en oma waren er ook bij, maar helaas was er maar plek voor drie man in het vliegtuig. Gelukkig konden zij mooie foto's maken en ons volgen op de flightapp. Maar jaloers waren zij wel!

Lees meer
Dylan werd Hoogvlieger vanaf vliegveld Midden Zeeland 27 juni 2023

Na zo’n anderhalf jaar wachten zou het er dan toch van komen, een vlucht met een echt vliegtuig van Stichting Hoogvliegers boven ons eigen mooie Zeeland. Door middel van goed mailcontact tussen Angelique (de moeder van Dylan) en Paul (de Piloot) konden wij ons goed voorbereiden op deze spannende dag.

Lees meer
Yaron werd Hoogvlieger vanaf Lelystad Airport 18 juni 2023

17 juni was het dan zo ver, Yaron ging de lucht in! Vliegen in een vliegtuig prijkte bovenaan zijn bucketlist en dankzij Stichting Hoogvliegers kwam deze droom uit. Het was echt fantastisch!

Lees meer