0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Stichting Hoogvliegers gaat weer vliegen 01 juli 2020

Stichting Hoogvliegers staakte tot 30 juni alle vliegactiviteiten vanwege het coronavirus. Het was tot die tijd niet mogelijk om te vliegen met onze doelgroep.  Lees snel verder --->

Lees meer
Hoogvlieger Kevin vloog mee vanaf Hilversum 08 maart 2020

Op donderdag 5 maart hebben we een rondvlucht gehad boven Hilversum en wat was dat genieten. We hadden een super vriendelijke piloot; Jean van t Hof. Hij heeft alles heel goed uitgelegd aan Kevin en zijn papa. Daar gingen we dan, achterin het vliegtuig hobbelend over het gras, op naar de startbaan.

Lees meer
Kay en Ian zijn Hoogvliegers vanaf Teuge 19 januari 2020

Ontzettend bedankt voor de prachtige middag voor onze beide jongens. Begin december heb ik Kay en Ian aangemeld voor 2 vluchten vanaf Teuge. Het contact met piloot Johan was snel gelegd. Aangezien vooral Kay het erg spannend vond, bood Johan aan om eerst bij ons thuis kennis te komen maken. Super! Zo was het ijs gebroken en was er een heel stuk spanning weg.

Lees meer
Hoogvliegers Mara & Evi vlogen mee vanaf Seppe 02 januari 2020

Begin december heb ik onze dochters Mara en Evi opgegeven voor een vlucht. De volgende dag was er al contact met de piloot die de vlucht had geaccepteerd. Wat snel! De piloot, meneer Laane, was zeer vriendelijk en na wat mail-verkeer was het vrijdag 27 december al zover. Mara en Evi mochten ieder een eigen vlucht maken vanaf Airport Breda/Seppe.

Lees meer
Vanaf Teuge is Julia Hoogvlieger 02 januari 2020

Yes de dag van mijn leven is aangebroken. Mijn ouders en ik reden naar vliegveld Teuge. Daar ontmoette ik piloot Frank. Met Frank ging ik vliegen. Maar we moesten natuurlijk wel het vliegtuig inspecteren. Omdat alles was goedgekeurd, konden we het vliegtuig instappen.

Lees meer