0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Hoogvlieger Bram vloog mee vanaf Lelystad 21 september 2020

Om 11:00 uur mochten we ons melden bij t vliegveld in Lelystad. Bram had er enorm veel zin in, net als zijn zus Hannah die mee mocht vliegen. We mochten met het hele gezin (zonder papa die was aan het werk) naar het vliegtuig komen waar Merijn (de (co)piloot van vandaag) van alles over het vliegtuig uitlegde.

Lees meer
Roos is nu Hoogvlieger vanaf Hilversum 17 september 2020

Wat enorme gave ervaring om dit mee te mogen maken! Met de ogen dicht gingen we de lucht in maar eenmaal in de lucht hebben we zo enorm genoten van het schitterende uitzicht en de fantastische rondleiden zo hoog boven in de lucht! 

 

Lees meer
Rayvano vloog mee vanaf Seppe 17 september 2020

Eindelijk is het zover. Maandag 14 september zijn Rayvano en ik onderweg naar vliegveld Seppe. Al een tijdje zit Rayvano vol spanning de dagen af te tellen. Het kon m niet snel genoeg gaan.
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door Peter,onze piloot.

Lees meer
Julian is nu Hoogvlieger 17 september 2020

Julian had er heel veel zin in, hij dacht dat hij in een vliegtuigje van de Julianatoren kwam te zitten maar na een filmpje vond hij het wel een beetje spannend want het was een echt vliegtuigje en hij mocht voorin zitten en besturen.

Lees meer
Thomas vloog mee met piloot Jeroen en is nu Hoogvlieger 15 september 2020

Zaterdag 12 september, een dag waar naartoe geleefd werd, spannend! Voor het eerst in zijn leven met een vliegtuig mee. Eindelijk was het dan zover. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door jullie en alles werd klaargemaakt en besproken.

Lees meer