0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Jesajah was piloot voor één dag vanaf Lelystad Airport 21 mei 2023

Wat een geluksdag was 11 mei: Jesajah mocht piloot voor één dag worden vanaf vliegveld Lelystad samen met piloot Leon. Zijn grote broer Yenoah en ik mochten ook mee.

Lees meer
Elias werd Hoogvlieger in een helikopter boven Maastricht 08 mei 2023

Gisteren vroeg ik Elias, 11 jaar, wat hij van de helikoptervlucht verwacht? Hij antwoordde: “morgen gaan we met Hoogvliegers een helikopter vlucht maken boven Maastricht". Ik denk persoonlijk dat het heel leuk en interessant gaat worden, omdat ik denk dat de piloot nog leuke informatie te vertellen heeft. Ik denk dat het een beetje als een vliegtuigvlucht gaat zijn en die vind ik leuk, (Hij was die dag net terug uit Amerika, waar hij zijn opa en oma had bezocht.). Ik hoop dat ik de mooie natuur van Maastricht van boven kan zien en misschien ook mijn Oom piep klein als hij ons kan zien of wij hem zien zwaaien. En misschien mijn huis.”

Lees meer
Jasmijn werd Hoogvlieger vanaf Rotterdam The Hague Airport 04 mei 2023

3 mei was het eindelijk zo ver! Na een paar dagen in spanning afwachten, mocht Jasmijn met piloot José meevliegen vanaf Rotterdam. Zus Myrthe en mama boften, want zij mochten ook mee!
We werden heel vriendelijk ontvangen op vliegveld Rotterdam en de fijne benadering van José hielp de spanning bij Jasmijn te verminderen.

Lees meer
Hoogvlieger Quinn vloog mee vanaf Maastricht Aachen Airport 02 mei 2023

Vandaag, 30 april, was het dan eindelijk zover. Quinn mocht met piloot Pascal mee de lucht in vanaf Maastricht Aachen Airport! Na enige uitleg en instructies is het zover om naar het vliegtuig te gaan. Daar worden nog controles uitgevoerd aan het vliegtuig voordat ze de lucht in gaan.

Lees meer
Hoogvliegers Jorna en Jinte vlogen mee met piloten Bjorn en Rob 05 april 2023

Zondag 2 april 2023, we worden wakker en denken meteen: DIT WORDT EEN SPANNENDE DAG!! Vandaag mogen we (Jorna 10 jaar en Jinte 9 jaar) gaan vliegen met Stichting Hoogvliegers!! Echt honger hebben we niet want van de spanning kunnen we niet zo goed eten maar we hebben het toch maar gedaan. Rond 13:00 uur zijn we thuis vertrokken naar het vliegveld Midden-Zeeland. Het was best een stuk rijden.

Lees meer