0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Swen is nu Hoogvlieger vanaf Rotterdam 20 juni 2019

Vandaag was het zover. Voor het eerst in mijn leven ging ik vliegen. Ik vond het super spannend. Gelukkig stond piloot Geert Doek al op ons te wachten. Hij stelde me meteen gerust en het feest kon beginnen. En het werd één groot feest! Ook mama en Kim mochten mee vliegen. Dat vond ik heel fijn.

Lees meer
Vanaf Maastricht is Suus nu Hoogvlieger 14 juni 2019

Op 1e Pinksterdag kwamen wij aan op Maastricht/Aachen Airport en werden ontvangen door René, de piloot. Suus vond het super interessant om uitleg te krijgen en voorin in het vliegtuig te mogen zitten. Tijdens het opstijgen was ze even heel stil en vond ze het spannend, maar eenmaal in de lucht vond ze het geweldig!

Lees meer
Hoogvlieger Rohan vloog mee vanaf Aachen (DE) 14 juni 2019

Aken, 9 juni 2019 was een prachtige dag! We gingen vandaag een uurtje in de auto zitten. Rohan vroeg waar we naartoe zouden gaan. Wij antwoordden dat het een plek zou zijn waar Rohan 'hoog' zou zijn. Een uur later kwamen we aan op Aachen Aiport. Rohan zag allemaal vliegtuigen en vroeg zichzelf af wat we hier kwamen doen.

Lees meer
Thijme vloog mee vanaf Beek 05 juni 2019

Zaterdag 1 juni was de dag dat thijme mee mocht met stichting hoogvliegers.

We kwamen samen in een van der valk hotel in beek.
Met een hoogvliegers slagroomtaart en wat drinken starten de dag.
Thijme kreeg een t-shirt en een pet.

Lees meer
Hoogvliegers Hidde en Lute vlogen mee vanaf Hilversum 27 mei 2019

Op vrijdag 25 mei mochten wij met Piloot Joren vliegen. Eerst heeft Joren alles uitgelegd, over wat er ging gebeuren en waarheen we wilden vliegen (bijna alles mocht). Wij zijn toen naar de toren van de Havendienst gegaan, om te zeggen dat we zo gingen vliegen. We mochten twee ronden vliegen. Eén keer Lute en één keer Hidde. Het was zo cool, dat je zelf mocht sturen, waar je maar heen wilde.

Lees meer