0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Jonah is Hoogvlieger vanaf Lelystad 13 oktober 2018

We waren vroeg vertrokken en na de kennismaking met onze piloot Barry kon het avontuur beginnen. Eerst bepaalden we samen de route. Daarna controleerde we het vliegtuig en stapten we in.
Op dat moment begon mijn buik wel te kriebelen. Achterin zaten mijn vader en broertje Thomas, fijn dat ze mee mochten!

Lees meer
Sybrand is nu Hoogvlieger vanaf Lelystad 02 oktober 2018

En dan is het eindelijk 13:30 uur en konden we vertrekken naar vliegveld Lelystad. We werden ontvangen door Paul van Hattum.
Eerst kreeg ik -Sybrand- een mooi Hoogvliegers T-shirt en daarna gingen we foto's van het vliegtuig bekijken en mocht ik zeggen waar ik heen wil vliegen! Hierna gingen we het vliegtuig inspecteren of alles goed is.

Lees meer
Vanaf Lelystad is Dion Hoogvlieger 01 oktober 2018

Vrijdag 31 augustus, het weer ziet er wat minder goed uit. Er hangen regen wolken boven ons eigen dorp, zou het dan vandaag opnieuw niet door gaan het vliegen? Het is al 2x ivm het weer uitgesteld dus het zou nu toch wel eens leuk zijn als het weer mee werkt.

Lees meer
Hoogvlieger Anna vanaf Hilversum 18 september 2018

We moesten ons om 12.30 uur melden op vliegveld Hilversum. Ik had buiten al politie en brandweer gezien en ik begreep niet helemaal waarom ze er waren. Maar dat werd binnen allemaal uitgelegd. Ik kreeg een tas met leuke cadeautjes en een t-shirt dat ik de hele middag aangehouden heb. Ik mocht eten en drinken pakken, maar dat wilde ik niet want ik wilde alleen nog maar vliegen!

Lees meer
Robin is Hoogvlieger vanaf Teuge 18 september 2018

Mijn naam is Robin en ik mocht met Stichting Hoogvliegers mee de lucht in!! Zaterdagochtend vertrokken mijn ouders en ik naar vliegveld Teuge, waar ik vervolgens piloot Paul ontmoette. We gingen de vlucht voorbereiden. Eerst hebben we de weersomstandigheden bekeken en daarna eventuele aanpassingen en waarschuwingen voor vliegvelden dichtbij ons.

Lees meer