0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Individuele dag

Stichting Hoogvliegers vliegt nu ook op Bonaire 28 februari 2021

Gisteren, 27 februari 2021, was er een primeur op Bonaire (Caribisch Nederland), Lwindomar heeft als eerste co-piloot gevlogen met Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Hoogvlieger Sebastiaan vloog mee vanaf Teuge 27 oktober 2020

3 oktober was het zover, Sebastiaan zou gaan vliegen. Het was nog even afwachten of het weer het toe zou laten, maar eind van de ochtend kregen wij telefoon dat de vlucht s'middags door zou gaan. Wat een geweldige ervaring! Eerst voorstellen aan de piloot.

Lees meer
Dean is nu Hoogvlieger vanaf Hilversum 09 oktober 2020

19 september mochten wij vliegen met Stichting Hoogvliegers. Dat is sowieso al super wijs, maar omdat we met het speciale ambulance vliegtuig vlogen, konden we alle 4 mee; ik, papa, mama en mijn broertje. Ik mocht naast de piloot zitten. Toen we vlogen, zei de piloot dat ik verder kon vliegen. Hij liet het stuur los en ging vertellen wat er allemaal te zien was.

Lees meer
Vanaf Teuge is Rick nu Hoogvlieger 09 oktober 2020

Rick heeft afgelopen zaterdag 3 oktober 2020 een erg leuke ochtend gehad op vliegveld Teuge. Hij mocht met piloot Coos mee voor een prachtige vlucht met toestel PH-PLG. De tocht ging eerst richting Apeldoorn, waarbij we over Juliana Toren vlogen, daarna ging de vlucht richting Zutphen, waarbij snelweg A1 en rivier de IJssel goed zichtbaar waren.

Lees meer
Hoogvlieger Damian vloog mee met piloot Paul vanaf Lelystad 09 oktober 2020

Na een tip had Damian zich ingeschreven bij de Stichting “Hoogvliegers” Na een dag kregen we een mailtje dat de inschrijving was geaccepteerd en was uitgezet. Een dag later meldde piloot Paul dat hij het had opgepikt en een afspraak wilde maken voor een vlucht vanaf vliegveld Lelystad. Het werd 27 september een weekje later.

Lees meer