0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

In de media

Hoogvliegersdag Leeuwarden bij Omroep Friesland 21 juni 2022

Een groep zieke en gehandicapte kinderen kreeg zaterdag op de vliegbasis in Leeuwarden de gelegenheid om voor een dag piloot te zijn. De kinderen werden gekoppeld aan een piloot en ze mochten ook echt de lucht in. De dag werd georganiseerd door de Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Stichting Hoogvliegers doet mee aan Missie 538 17 november 2021

Radio 538 komt van 17 tot en met 24 december met een tweede editie van 'Missie 538' in actie voor maar liefst twaalf goede doelen, waaronder Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Eerste Mini Hoogvliegersdag op Bonaire 04 oktober 2021

Zondag 3 oktober hebben Zhaeva, Yadin, Dinan geslaagde 'mini' Hoogvliegersdag gehad op het vliegveld op Bonaire.

Lees meer
Kilometers toeren door Scandinavië voor Stichting Hoogvliegers 20 december 2019

7000 kilometer autorijden in tien dagen. Bestemming Scandinavië. De route? Onbekend. De omstandigheden? Zwaar. Sneeuw en kou. Jurgen Blom en Peter Bakker staan aan de vooravond van een spannend avontuur. Op 2 januari gaan zij van start met de ScanCoveryTrial; een autopuzzeltocht door Scandinavië. Doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Hoogvliegers

Lees meer
Stichting Hoogvliegers en Andre Kuipers te gast bij De Trimaran in Edam 16 januari 2019

Vandaag waren we te gast bij Oecumenische Basisschool De Trimaran in Edam. De kinderen gaan geld op halen voor Hoogvliegers. Wij presenteerden voor alle groepen in de aula. Ook onze ambassadeur Andre Kuipers was er.

Lees meer