0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

In de media

[VIDEO UPDATE] 45 Hoogvliegers erbij vanaf Groningen Eelde Airport 05 juni 2023

De dag start met een mooi zonnetje en een zwakke noordoostenwind. Een perfecte dag voor een Hoogvliegersdag!

Op Groningen Airport Eelde is er al vroeg bedrijvigheid te bespeuren. Het vliegveld wordt door een groepje vrijwilligers van de Stichting Hoogvliegers gereed gemaakt om een grote groep kinderen te ontvangen met hun vader/moeder/begeleider(s) en broertjes en/of zusjes.

In het hele land maken piloten hun vliegtuig klaar om naar Groningen Airport Eelde te vliegen. Ze komen onder andere helemaal uit Rotterdam, Ameland, Hoogeveen en Lelystad.

Lees meer
Hoogvliegersdag Leeuwarden bij Omroep Friesland 21 juni 2022

Een groep zieke en gehandicapte kinderen kreeg zaterdag op de vliegbasis in Leeuwarden de gelegenheid om voor een dag piloot te zijn. De kinderen werden gekoppeld aan een piloot en ze mochten ook echt de lucht in. De dag werd georganiseerd door de Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Stichting Hoogvliegers doet mee aan Missie 538 17 november 2021

Radio 538 komt van 17 tot en met 24 december met een tweede editie van 'Missie 538' in actie voor maar liefst twaalf goede doelen, waaronder Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Eerste Mini Hoogvliegersdag op Bonaire 04 oktober 2021

Zondag 3 oktober hebben Zhaeva, Yadin, Dinan geslaagde 'mini' Hoogvliegersdag gehad op het vliegveld op Bonaire.

Lees meer
Kilometers toeren door Scandinavië voor Stichting Hoogvliegers 20 december 2019

7000 kilometer autorijden in tien dagen. Bestemming Scandinavië. De route? Onbekend. De omstandigheden? Zwaar. Sneeuw en kou. Jurgen Blom en Peter Bakker staan aan de vooravond van een spannend avontuur. Op 2 januari gaan zij van start met de ScanCoveryTrial; een autopuzzeltocht door Scandinavië. Doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Hoogvliegers

Lees meer