0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Algemeen nieuws

Lenterit brengt 5000 euro op voor Stichting Hoogvliegers 17 april 2019

De vijftiende Lenterit die afgelopen zondag plaatsvond, was met zo’n 185 deelnemers verdeeld over 77 equipes, is succesvol verlopen. Er waren weer veel mooie auto’s aanwezig zoals Lotus, Volvo, Triumph, Mercedes, Jaguar, Ferrari en nog vele andere. Door deel te nemen steunden de equipes het goede doel Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Artikel in Magazine Leen van Hoogvliet 04 maart 2019

In maart kwam het nieuwe magazine uit van Hoogvliet, LEEN. Zij hebben een mooi artikel geschreven over Stichting Hoogvliegers waar zij al jaren trouwe sponsor van zijn. 

Lees meer
Kratjes online doneren voor Stichting Hoogvliegers 24 januari 2019

Truckstar Festival is voor ons als vrienden groep het jaarlijkse uitje waar wij elk jaar weer naar toe leven. Wat begon als een groep collega’s, toen allemaal werkzaam bij Sipma Transport uit Rolde, is inmiddels veranderd naar een vrienden groep voor het leven. In de loop der jaren zijn een aantal van ons van baan veranderd, maar iedereen is nog steeds werkzaam in de transport op wat voor manier dan ook. Je kunt wel zeggen dat het Truckstar Festival onze jaarlijkse reünie is geworden.

Lees meer
Stichting Hoogvliegers en Andre Kuipers te gast bij De Trimaran in Edam 16 januari 2019

Vandaag waren we te gast bij Oecumenische Basisschool De Trimaran in Edam. De kinderen gaan geld op halen voor Hoogvliegers. Wij presenteerden voor alle groepen in de aula. Ook onze ambassadeur Andre Kuipers was er.

Lees meer
Statiegeldactie Hoogvliet haalt 23.500 euro op voor Hoogvliegers 10 januari 2019

Namens alle klanten van Hoogvliet overhandigde Petra van der Vlist (manager P&O bij Hoogvliet) op donderdag 10 januari 2019 een cheque aan Peter Bakker (Stichting Hoogvliegers). De cheque vertegenwoordigt een donatie van € 23.500.

Lees meer