0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Algemeen nieuws

De Wynroas haalt 3500 euro op voor Stichting Hoogvliegers 11 juli 2024

In de maand juni heeft de Wynroas een actie voor stichting Hoogvliegers gehouden. Deze stichting verzorgt onvergetelijke dagen voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen. Voor één dag zijn ze piloot, mogen ze mee met een luchtballon of mee in een vrachtauto.

Lees meer
8650 euro bijeen gegolfd door Kiwanis Zeeuws Vlaanderen 25 juni 2024

Na een natte golf vrijdag ging het zonnetje toch weer schijnen. Kiwanis Zeeuws Vlaanderen sloot de dag van hun golfevent op Golfvereniging De Woeste Kop - Axel af met een mooie cheque ter waarde van 8650 euro t.b.v. Stichting Hoogvliegers.

Alle sponsoren en deelnemers hartelijk dank voor jullie bijdrage!!!

Lees meer
NK Makreelroken haalt 6300 euro op 10 juni 2024

Op 25 april is het NK makreelroken georganiseerd door onze HSV de sportvisser Noordwijk. Daarmee is veel geld opgehaald voor Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Hoogvlieger Lauren haalt 850 euro op door steppend naar school te gaan 10 juni 2024

Hoogvlieger Lauren ging in de maand april met de step naar school en haalde daarmee een super mooi bedrag op voor Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Doneer je statiegeld bij Hoogvliet voor Stichting Hoogvliegers 03 juni 2024

Alle klanten kunnen in de Hoogvliet supermarkten hun statiegeldbedrag met één druk op de knop doneren aan de Stichting Hoogvliegers. Dit kan t/m eind juli 2024 weer! De flessenautomaten zijn uitgerust met een donatieknop. Na het invoeren van flessen of kratten kiest de klant met deze knop voor het doneren van het statiegeldbedrag. Wie ervoor kiest niet te doneren krijgt met de bonknop een reguliere statiegeldbon.

Lees meer