0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Algemeen nieuws

Kledingbeurs doneert 550 euro aan Hoogvliegers 07 april 2018

Op 7 april werd in Franeker de halfjaarlijkse kledingbeurs gehouden in de AMS School. De opbrengst van de kledingbeurs komt ten goede aan een goed doel, dit was Stichting Hoogvliegers.

Lees meer
Donatie van Lions Club Roosendaal Westhoek 05 april 2018

Gisteren was een schitterende dag. Na het winnen van de goede doelen presentatie wedstrijd op 19 januari, namens Lions Club Roosendaal Westhoek waar wij als Stichting Hoogvliegers een cheque van 500,- euro in ontvangst mogen nemen, werden we (Andrea en ikzelf) uitgenodigd voor het jaarlijkse sponsor event.

Lees meer
Stichting All4Noah doneert 2500 euro aan Stichting Hoogvliegers 27 maart 2018

Op de Hoogvliegersdag Eindhoven mochten wij een cheque in ontvangst nemen van de familie Lamers. Het is een cheque met een behoorlijke emotionele lading, wij hadden de eer om voor Noah een run te mogen organiseren (Run4Noah) en hem te mogen vliegen, voordat hij aan zijn laatste vlucht begon.

Lees meer
Tom Beugelsdijk winkelt voor het Stichting Hoogvliegers 21 maart 2018

Boodschappen doen is niet de favoriete bezigheid van Tom Beugelsdijk, maar voor het goede doel wilde de voetballer wel even snel met een karretje door de supermarkt.

Lees meer
Artikel in Hoogvliet magazine 15 maart 2018

In maart 2018 heeft Hoogvliet hun eigen magazine uitgegeven ter ere van het 50 jarig bestaan. Hierin is ook aandacht besteed aan de Stichting Hoogvliegers. 

Lees meer