0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Algemeen nieuws

Ruim 72.000 euro voor Stichting Hoogvliegers 17 januari 2020

In tien dagen tijd ruim 7000 kilometer autorijden door Scandinavië en de Baltische staten, dat was de uitdaging voor Jurgen Blom, Peter Bakker, Thom Verkleij, Cor van Aalst, Toon van Eck en Marielle Wemer die deelnamen aan de ScanCoveryTrial. Ook waren er andere teams die spontaan geld ophaalden voor de stichting, waaronder een F16 piloot en een piloot van de traumahelikopter.

Lees meer
Kilometers toeren door Scandinavië voor Stichting Hoogvliegers 20 december 2019

7000 kilometer autorijden in tien dagen. Bestemming Scandinavië. De route? Onbekend. De omstandigheden? Zwaar. Sneeuw en kou. Jurgen Blom en Peter Bakker staan aan de vooravond van een spannend avontuur. Op 2 januari gaan zij van start met de ScanCoveryTrial; een autopuzzeltocht door Scandinavië. Doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Hoogvliegers

Lees meer
Kledingbeurs haalt 1750 euro op voor Stichting Hoogvliegers 18 december 2019

Afgelopen week ontving stichting Hoogvliegers, op haar kantoor in Mijdrecht, een cheque ter waarde van Euro 1.750,00. Een bedrag waarmee de stichting een heleboel zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag kan laten beleven.

Lees meer
Oud-voorzitter krijgt Erediploma 18 november 2019

Op 29 oktober jl. heeft het bestuur van Stichting Hoogvliegers officieel afscheid genomen van onze oud-voorzitter Jeroen Engelkes.

Lees meer
Lt-generaal bd. Jac Jansen (rechts) overhandigde het Erediploma aan Jeroen
Rabo ClubSupport doneert aan Stichting Hoogvliegers 21 oktober 2019

Rabobank Rijn en Veenstromen steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport. Samen met clubs en verenigingen vieren we de winst. De échte winst. In totaal hebben dit jaar binnen ons werkgebied 109 clubs en stichtingen deelgenomen en hebben er 1573 leden gestemd.

Lees meer
Vrijwilliger Frank de Jong haalde de cheque op