0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Algemeen nieuws

Speciale Hoogvliegers truck dankzij vrijwilligers Stichting Hoogvliegers 18 september 2022

In het hele land rijden trailers met reclame van Stichting Hoogvliegers. Zowel compleet bestickerde trailers, als bedrijven die graag rijden met spatlappen van Stichting Hoogvliegers. Trucks voor Hoogvliegers is een van de onderdelen van de Stichting Hoogvliegers

Lees meer
Statiegeldactie Hoogvliet levert 27.500 euro op voor Stichting Hoogvliegers 16 september 2022

De statiegeldactie in de supermarkten van Hoogvliet heeft maar liefst € 27.500 opgeleverd voor Stichting Hoogvliegers. Het team van de Hoogvliet supermarkt in Mijdrecht overhandigde met veel plezier een symbolische cheque met dit bedrag aan Peter Bakker van Stichting Hoogvliegers

Lees meer
Saan Foundation doneert 1250 euro 08 september 2022

Afgelopen zaterdag was het feest bij de Koninklijke Saan in Diemen vanwege het 125 jarig bestaan. Wie jarig is trakteert natuurlijk, dus de Saan Foundation heeft maar liefst 16 goede doelen blij gemaakt met een cheque van € 1.250.

Lees meer
Doneer je statiegeld bij Hoogvliet voor Stichting Hoogvliegers 20 juni 2022

Vanaf 1 juni t/m 31 augustus 2021 kunnen klanten in de meeste Hoogvliet supermarkten hun statiegeldbedrag met één druk op de knop doneren aan de Stichting Hoogvliegers. De flessenautomaten zijn uitgerust met een donatieknop. Na het invoeren van flessen of kratten kiest de klant met deze knop voor het doneren van het statiegeldbedrag. Wie ervoor kiest niet te doneren krijgt met de bonknop een reguliere statiegeldbon.

Lees meer
Johan van Loon doneert 450 euro 20 juni 2022

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we een veiling hebben gehouden voor een schaalmodel van een vrachtauto.

Deze veiling is gewonnen door Johan van Loon van Autobedrijf van Loon uit Nederhemert. Johan heeft het mooie bedrag van €450 geboden!

Lees meer