0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Algemeen nieuws

Winactie: Kleurplaten Stichting Hoogvliegers 01 april 2020

Alle kinderen zitten vanwege de corona nu thuis. We hebben daarom twee mooie kleurplaten voor jullie allemaal, om te thuis te printen en te kleuren! Win een KoPiloot of Truckie knuffel.

Lees meer
Update Coronavirus 24 maart 2020

Het Corona virus houdt ons land in de greep. Wij annuleren al onze activiteiten t/m 1 juni 2020. Lees verder voor het volledige artikel.

 

Lees meer
Leerlingen obs de VOS Voorschoten overhandigen cheque aan Stichting Hoogvliegers 03 februari 2020

Op woensdag 29 januari werd een bedrag van €1870,- door 3 leerlingen van de leerlingenraad (locatie Ter Lips) symbolisch overhandigd aan twee medewerkers van Stichting Hoogvliegers. Dit mooie bedrag is tijdens de jaarlijkse kerstmarkt opgehaald.

Lees meer
Ruim 72.000 euro voor Stichting Hoogvliegers 17 januari 2020

In tien dagen tijd ruim 7000 kilometer autorijden door Scandinavië en de Baltische staten, dat was de uitdaging voor Jurgen Blom, Peter Bakker, Thom Verkleij, Cor van Aalst, Toon van Eck en Marielle Wemer die deelnamen aan de ScanCoveryTrial. Ook waren er andere teams die spontaan geld ophaalden voor de stichting, waaronder een F16 piloot en een piloot van de traumahelikopter.

Lees meer
Kilometers toeren door Scandinavië voor Stichting Hoogvliegers 20 december 2019

7000 kilometer autorijden in tien dagen. Bestemming Scandinavië. De route? Onbekend. De omstandigheden? Zwaar. Sneeuw en kou. Jurgen Blom en Peter Bakker staan aan de vooravond van een spannend avontuur. Op 2 januari gaan zij van start met de ScanCoveryTrial; een autopuzzeltocht door Scandinavië. Doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Hoogvliegers

Lees meer