0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Jan Bos

22 april 2009
Beste Hoogvliegers,

Mijn naam is Jan Bos en ik vind het een eer om voor jullie te mogen vliegen. Zelf vlieg ik al vanaf 2000 in kleine vliegtuigen en werk ik dagelijks op de verschillende luchthavens in Nederland en Scandinavië. Voor mijn werk verzorg ik de voor de vliegvelden met een team specialisten de baanlampen die voor de piloten zorgen dat ze in het donker precies weten waar ze moeten landen. Tijdens mijn dagelijks werk kan ik dus heel goed mijn ervaring als vlieger gebruiken, en andersom natuurlijk.

Voordat ik in 2000 begon met vliegen had ik hele erge vliegangst. Voor mijn werk moest ik heel veel vliegen en ik vond dit niet leuk. Toen ben ik op advies van velen een cursus gaan doen tegen deze vliegangst. Dit heb ik gedaan bij stichting Valk in Leiden. Daar hebben ze mij geleerd dat vliegangst iets is wat vaak helemaal niets met vliegen te maken heeft maar vooral met jezelf. Vliegen is immers de veiligste wijze van vervoer. Na deze cursus vond ik het vliegen opeens zo leuk dat ik ook zelf piloot wilde gaan worden. En na heel wat studie uurtjes heb ik mijn brevet gehaald. 

Juist omdat ik nu zoveel plezier beleef aan het vliegen wil ik dat plezier ook graag met jullie delen en vlieg ik heel graag met jullie een rondje.  Al een paar jaar vlieg ik voor stichting Hoogvliegers en vind het een hele eer dat ik al heel veel van jullie een leuke dag heb kunnen bezorgen. Mocht jij of jouw ouders een beetje bang zijn voor het vliegen, kun je natuurlijk altijd naar mij toekomen om advies te vragen.

Tot de volgende Hoogvliegersdag!

Groetjes, Jan Bos

janbos1

janbos2