0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Mini Hoogvliegersdag op Rotterdam!

13 maart 2016

 

In de week voorafgaand aan de geplande mini Hoogvliegersdag bij de Vliegclub Rotterdam was het ontzettend mooi weer. Het leek er dan ook op dat we deze keer erg veel geluk zouden hebben.
Maar, de avond ervoor werd het toch even spannend; zou de mist op tijd opgetrokken zijn? Gelukkig kwam op zaterdag ochtend het verrassende meteo bericht; we hadden een GO!


Piloten Rob, Marco, Mark, Oscar, Benjamin, René en Marcel hadden allemaal met verschillende Hoogvliegers afgesproken. Iedereen kwam  s‘middags mooi op tijd binnen zodat we konden beginnen. 
Het zag er prachtig uit buiten!


Els zorgde samen met Susanne voor de ontvangst van de kinderen, Arjan, Calvin en Elien hielpen met het in- en uitstappen, en hielden voor de veiligheid een oogje in het zeil bij al die draaiende propellers. 


Toen was het tijd om te gaan vliegen!
Samen met de piloten werden de toestellen goed gecontroleerd, want dat is heel belangrijk voor de vlucht. 

Daarna konden we instappen om te gaan beginnen aan een mooie vlucht.


Nadat de motor gestart was konden we taxiën naar de startbaan.Onderweg werd genoten van de vlucht en mochten de kersverse Hoogvliegers piloten zelf het vliegtuig besturen! 


Dat was natuurlijk enorm spannend, maar wel heel stoer!

Nadat iedereen weer geland was werd er druk over de vluchten gepraat en werden ervaringen uitgewisseld. Wat een fantastisch dag met acht nieuwe Hoogvliegers piloten; Joshua, Adil, Noortje, Moyra, Jonathan, Stefan, Mike en Brennan. Gefeliciteerd allemaal!!