0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Prins Florisschool Zoetermeer

12 juni 2016

Vorig jaar oktober mochten Esther, Arjan en ik presentaties geven over Stichting Hoogvliegers op de Prins Florisschool in Zoetermeer. De school kiest elk schooljaar een goed doel uit en deze keer werd er geld ingezameld voor Hoogvliegers. De actie begon met een spaarweek, gevolgd door de verkoop van allerlei Hoogvliegers spulletjes en tot slot een sponsorloop. En om aan de kinderen uit te leggen wat we nu precies doen bij Hoogvliegers, mochten we de presentaties geven aan alle klassen. Het waren in totaal 9 presentaties voor 500 kinderen.

Afgelopen vrijdag 10 juni mochten we, tijdens Floris got Talent, langskomen om de cheque met het totaalbedrag op te halen. De bekendmaking van het bedrag werd tijdens de talentenshow gedaan en het is een on-ge-lo-fe-lijk bedrag geworden! De kinderen van de Prins Florisschool hebben maar liefst € 5.751,64 opgehaald! Wat een enorm bedrag!!! Daarnaast is er óók nog ’ns € 167,95 opgehaald tijdens een collecte.

We zijn iedereen van de Prins Florischool (met name Jacintha de Jong en Femke Berger van de ouderraad en juf Lidy Vons), zéér dankbaar voor dit fantastische resultaat en voor de ontzettend leuke samenwerking.