0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Allinq doneert 1500 euro aan Stichting Hoogvliegers

24 april 2019

Het Harderwijkse Allinq, specialist in technologische verbindingen, nam eind vorig jaar deel aan een bijeenkomst van de bedrijvenkring Harderwijk op Lelystad Airport. Daar gaf Marco Boerman, directeur New Business van Allinq, een korte lezing over de nieuwste ontwikkelingen op infra-/telecomgebied met raakvlak voor de aanwezige bedrijven.

Gezien de goede relatie tussen Stichting Hoogvliegers en Lelystad Airport, maakte Allinq daartussen ook de verbinding door een donatie toe te kennen aan de stichting van € 1.500,-. Die werd onlangs persoonlijk uitgereikt aan Peter Bakker en Peter Homan van Stichting Hoogvliegers.

Boerman: ”Wij komen niet graag met lege handen naar een bijeenkomst en kennen de Stichting Hoogvliegers van het vliegveld. Hoe mooi is het om dan om een donatie te geven aan zo’n goed doel. Kinderen die even een dag niet aan hun ziekte of handicap hoeven te denken.” Binnen de Allinq Group geldt de drijfveer ‘samen verbinden’. Met als doel het continu leveren van de beste dienst aan hun klanten. Maar zij dragen ook actief bij aan de samenleving, waarbij het bieden van kansen op ontwikkeling centraal staat.

Ook luchthaven Lelystad Airport heeft nog een extra donatie gedaan. Zij zorgen ervoor dat de havengelden niet betaald hoeven te worden voor de Hoogvliegers-vluchten. Twee fantastische initiatieven voor Stichting Hoogvliegers: bedankt!