0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvlieger Dusty vloog mee met KLM vanaf Schiphol

17 november 2019

Op zaterdag 16 november was het dan zover, Dusty, papa en mama gingen samen op pad. We vertrokken om 10:15 uur naar Schiphol. Daar gearriveerd, stond er een mooie Hoogvliegersbus te wachten van Stichting Hoogvliegers, waarmee we naar onze bestemming werden gebracht. Na deze leuke en gezellige rit, konden we nog lekker vrij rondlopen en maakten we veel foto's. Om 13:45 uur gingen we inchecken. Dusty kreeg een tas van Stichting Hoogvliegers met daarin spulletjes van de KLM, een pet en een leuk t-shirt. Er was ook een mascotte bij. 

Om 15:30 uur was het zover; we gingen vliegen met een echte Boeing 737 van KLM. We vlogen een rondje Rotterdam, Kaatsheuvel (we zagen de Efteling), Den Bosch, Utrecht, Hilversum, Almere en Schiphol. In het vliegtuig kreeg Dusty ook weer van alles aangereikt.

Op de terugweg in de auto lag Dusty al snel te slapen. Dromen over deze mooie onvergetelijke dag! Wij willen alle medewerkers van de KLM en de vrijwilligers van Stichting Hoogvliegers enorm bedankt voor deze prachtige ervaring. Deze dag zullen wij nooit meer vergeten.

Familie Lankhuizen