0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Kay en Ian zijn Hoogvliegers vanaf Teuge

19 januari 2020

Ontzettend bedankt voor de prachtige middag voor onze beide jongens. Begin december heb ik Kay en Ian aangemeld voor 2 vluchten vanaf Teuge. Het contact met piloot Johan was snel gelegd. Aangezien vooral Kay het erg spannend vond, bood Johan aan om eerst bij ons thuis kennis te komen maken. Super! Zo was het ijs gebroken en was er een heel stuk spanning weg.

Toen we 11 januari in de ochtend een appje kregen dat het door ging, was het feest. Het vriendje van Ian mocht ook mee! In het kantoortje op Teuge gingen we eerst wat drinken en kregen ze wat snoepjes en daarna alles rustig en duidelijk doorgesproken. Ian en zijn vriendje met papa de 1e vlucht en Kay en mama de 2e vlucht.

Ian: "Ik mocht zelf vliegen! Ik snap niet wat ze achter me zaten te piepen. Ik vloog prachtig recht! De piloot liet zelfs het stuur los, het ging fantastisch!"

Kay: "Ik vond het opstijgen, maar vooral het landen best spannend. Bij het landen veel zijwind, dat was niet zo leuk. Ook ik mocht even vliegen, maar ik keek liever naar buiten. Ik heb het stuur teruggeven aan de piloot. Ik heb zelfs ons huis vanuit de lucht gezien!" Kay en Ian hebben een topdag gehad, het was super! 

Stichting Hoogvliegers nogmaals bedankt voor deze mooie dag.