0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

[VIDEO] 69 Hoogvliegers erbij vanaf Eindhoven

04 april 2022

De aftrap van het Hoogvliegers seizoen 2022 vond op zaterdag 26 maart plaats op de luchthaven van Eindhoven. Na twee jaar corona en beperkingen was dit de eerste dag dat alles weer even mocht! 

Voor de 12e keer vond daar de Grote Dag van de Stichting Hoogvliegers plaats. 69 kinderen hebben de vlucht van hun leven kunnen maken. Vanuit Truckstop Acht in Eindhoven zijn bijna alle kinderen in een konvooi met vrachtwagens geëscorteerd door motoren van de Koninklijke Marechaussee.

Maar er was meer: twee clowns, een knuffeldraak en een knuffelkonijn, enkele snuffelhonden van de douane, de Koninklijke Marechaussee liet sommige kinderen zelf plaatsnemen in een tank. Traditiegetrouw was ook Gerard de Rooij met zijn Dakar truck aanwezig, de kinderen mochten in de truck zitten en zijn vervolgens gefotografeerd.

De brandweer van de Koninklijke Luchtmacht stond op het platform om demonstraties te geven. De kinderen konden zelfs een kijkje nemen in een echte Hercules C130.

Het was een prachtige dag met heel veel blije gezichten.

Het was wederom een heel geslaagde (12e!) Grote Hoogvliegersdag.

Klik hier voor alle foto's.

Klik hier voor de video.

Doneren? Graag!
Zonder donaties zijn Hoogvliegersdagen niet mogelijk, wil jij doneren? Dat kan gemakklijk via bijvoorbeeld een tikkie, klik hier.