0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Helikopterdag TruckAid groot succes [video]

06 juli 2022

Zaterdag 2 juli was er een helikopterdag tijdens TruckAid in Landgraaf.

Het hele weekend was er een truckersevent op het Megaland terrein. Honderden vrachtwagens verzamelden zich op het terrein. Voor jong en oud was er van alles te doen.

Onze Hoogvliegers werden 's morgens ontvangen op het terrein bij de trailer van de stichting. Daar werden ze ontvangen door het team en kreeg iedereen een t-shirt en een petje. Er waren ook grote knuffeldieren aanwezig. 

Helaas mocht de helikopter last minute niet landen op het Megaland terrein voor al onze Hoogvliegers er moest er uitgeweken worden naar een locatie in Heerlen. 

Met sportauto's en trucks werd een kolonne gemaakt die de kinderen en de begeleiders naar de helikopterlocatie bracht. Dit extraatje was natuurlijk fantastisch voor iedereen. 

Eenmaal aangekomen in Heerlen kon het vliegen dan echt beginnen. Alle kinderen werden Hoogvlieger en zagen Limburg vanuit de lucht met dank aan HeliAir.

Na de landing werd iedereen in de sportauto's en vrachtwagens weer terug naar het festivalterrein gebracht en konden de kinderen zich verder de hele dag vermaken.

Wij danken de organisatie van TruckAid voor de samenwerking en HeliAir voor de gedoneerde vluchten.

Klik hier voor de foto's.