0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Jasmijn werd Hoogvlieger vanaf Rotterdam The Hague Airport

04 mei 2023

3 mei was het eindelijk zo ver! Na een paar dagen in spanning afwachten, mocht Jasmijn met piloot José meevliegen vanaf Rotterdam. Zus Myrthe en mama boften, want zij mochten ook mee!
We werden heel vriendelijk ontvangen op vliegveld Rotterdam en de fijne benadering van José hielp de spanning bij Jasmijn te verminderen. Samen met José mocht ze bedenken waar we heen zouden vliegen. Via Delft om haar school te zien en Rijswijk om ons huis te kunnen zijn, zijn we naar Kijkduin gevlogen en via het strand naar de Maasvlakte om zeehondjes te kijken. Over Rotterdam zijn we teruggevlogen. We hebben onder anderen de Euromast, de Kuip, de Erasmusbrug en een kermis gezien. De wereld ziet er vanuit de lucht zo anders uit!
Jasmijn mocht zelf een stukje sturen, maar dat durfde ze niet aan. Het genieten van alles wat ze zag en het vliegen zelf was voldoende voor haar. Ze zat echt te stralen.
Het was een onvergetelijke ervaring voor ons allemaal. De vriendelijke en rustige benadering van José naar Jasmijn was super. Hij had heel snel haar vertrouwen gewonnen, waardoor ze echt kon genieten van deze ervaring.
Stichting Hoogvliegers en piloot José: heel er bedankt, we hebben super genoten!