0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Benjamin werd Hoogvlieger boven de TT-Assen

26 september 2023

Zondag 3 september 2023 was het dan zover, mijn Hoogvliegersdag. Samen met mijn vader ging ik naar het vliegveld van Hoogeveen. Ik had er veel zin in en zat in de auto met wat gezonde spanning. Toen we aankwamen hebben we onder genot van een drankje een grondige uitleg gekregen over hoe je het vliegtuig moet besturen en waar we allemaal op moeten letten. Ik mocht zelf de route uitkiezen en koos er natuurlijk voor om even over mijn huis te vliegen, want wat is nou leuker dan uit het raam kijken en je eigen tuin zien.
Eenmaal in het vliegtuig nam de spanning even toe. Tijdens het opstijgen gaf het gelijk een kik. Ik vond het super cool hoe ik zelf het vliegtuig mocht besturen en bochten mocht maken. Het uitzicht was prachtig en toen wij over ons huis vlogen stonden mijn zussen en moeder buiten om naar ons te zwaaien. Zij konden mijn vader en ik volgen via de app. Zo wisten ze precies hoe laat ze buiten moesten staan.
Het hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk;-), was dat we over TT-Assen vlogen. Hier zag ik dat ze aan het racen waren. Dit konden wij van een aardig afstandje mooi bekijken.
Een vliegtuig gaat natuurlijk sneller dan een auto dus we waren binnen de kortste keren alweer terug in Hoogeveen. Piloot Paul heeft er voor gezorgd dat wij veilig weer geland zijn.
Stichting Hoogvliegers en natuurlijk in het speciaal Piloot Paul, heel erg bedankt voor dit onwijs mooie en onvergetelijke avontuur.