0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Ko Piloot - Sinterklaas

01 december 2012
Hallo allemaal,
IMG 1054

Vorige maand mocht ik mee met Mark van de Vlaardingse reddingsbrigade.
Zij moesten sinterklaas gaan ophalen op de nieuwe waterweg zodat als er het laaste stuk nog wat mis ging wij er bij zouden zijn om snel in te grijpen.

Om 6.15 vloog ik langs de klok en was erg verbaasd over dit vroege opstaan in het weekend.

img1048

Daarna zijn we naar de boten loods gegaan (dit is een hangar voor boten) waar ik alvast mijn plekje op zocht zodat ik goed om me heen kon kijken en kon zien wat er allemaal gebeurde.

IMG 1049

Toen de boot in het waterlag was er nog een aardige mevrouw van de reddingsbrigade die graag met mij op de foto wilde, ik was al bij het roer (zo heet het stuur van een boot) gaan zitten zodat ik goed overzicht kon houden.

IMG 1050

Ook kwam er nog een grote boot van de politie langs, ol bleef er een eindje uit de buurt zodat ze hem niet mee zouden nemen want dan zou ik Sinterklaas missen.

IMG 1051

Ook de havendienst (rotterdam Port Authority) kwam nog langs, dit is net zo iets als de gele auto's op schiphol. Zij waken over de veiligheid van de havens.

IMG 1052

Op een gegeven moment hadden we Sinterklaas en zijn zwarte pieten gevonden, allemaal wilde ze ook nog met mij op de foto!

IMG 1054

IMG 1053

Toen we verder voeren richting vlaardingen wat heel snel ging heb ik alle boten goed in de gaten gehouden!
De stoomboot zat helemaal vol met pieten maar ik hield vooral sinterklaas in de gaten!

IMG 1056

Hier liggen we in de sluis van Vlaardingen!
Zien jullie wat een hoop pieten er mee waren!
Gelukkig hied de mevrouw van de reddingsbrigade mij goed vast want van alle herrie raak je helemaal de weg kwijt!

IMG 1057

Gelukkig is sinterklaas nu veilig in Nederland en kunnen we allemaal ons schoentje zetten!

ps1. Stiekem wil ik ook graag avonturen met jou beleven. Bestel me snel (klik hier), dan kom ik zo snel mogelijk naar je toe en kun je onze avonturen, die van jou en mij, opsturen naar kopiloot@stichtinghoogvliegers.nl en wie weet verschijnt ons avontuur dan ook hier in mijn weblog!! ps2. Willen jullie ook vriendjes met me worden en mij volgen? Klik op onderstaande plaatjes en voeg me toe als vriendje en volg mijn avonturen!

facebook twitter LinkedIN