0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Rob is nu ook Hoogvlieger

18 oktober 2016

Na een heleboel te hebben meegemaakt vond vriendin Danielle het erg leuk om mij (Rob) op te geven voor een hoogvliegersdag zogezegd zo gedaan en dezelfde dag kreeg mama een telefoontje van Jeroen Engelkes en die vroeg mama wanneer het uitkwam dat ik een dagje mee ging vliegen.

Ik vond het natuurlijk super leuk en op 14 september was het dan zover. Ik mocht eerder uit school van de meester en mama, Danielle en Aline kwamen mij ophalen. Eenmaal aangekomen gingen we eerst inchecken bij de Balie daar kregen we een instapkaartje. Daarna gingen we op pad naar het vliegtuig.

Eerst werd alles uitgelegd door Jeroen en toen gingen we na toestemming van de verkeerstoren de lucht in. Onze bestemming was de Lier want daar woon ik toen gingen we heel veel rondjes vliegen daarna gingen we naar Naaldwijk want daar zit ik op school en toen mocht ik vliegen ik vond dat echt heel leuk en kon het volgens Jeroen ook heel goed toen gingen we via Hoek van Holland Maassluis Vlaardingen Schiedam weer terug naar Zestienhoven. Einde van mijn hoogvliegersdagje. Wij willen iedereen super bedanken dat we allemaal mee mochten en dat ik mocht vliegen.

Groeten van Rob (13)