0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Jurre vloog mee vanaf Lelystad

15 april 2017

Zaterdag 8 april, wat een spannende dag! Vandaag ga ik vliegen!!! Met papa, mama en mijn broertje Jelte rijden we ’s ochtends naar het vliegveld in Lelystad.

Bij het vliegveld moeten we nog even wachten. Gelukkig heeft mama het nummer van het vliegtuig opgeschreven en we zien al snel “ons” vliegtuig naar de hangar rijden. Piloot Barry zwaait vrolijk uit het raampje. Hierna mogen we naar binnen in de kantine. Ik krijg een mooi T-shirt en een gave pet. Voor Barry heeft mama een doosje chocola gekocht en samen eten we een chocolaatje. Hierna mag ik met Barry naar het vliegtuig. Ik kan het vliegtuig in mijn eentje duwen! Daarna mogen we in het vliegtuig gaan zitten. Ik mag voorin naast Piloot Barry en mama en Jelte zitten achterin. We hebben allemaal een koptelefoon op met een microfoon. We kunnen nu met elkaar praten, echt gaaf!
Daarna rijden we naar de startbaan, papa zwaait ons uit. Het vliegen was echt gaaf! We zijn zelfs in de wolken geweest en ik mocht ook zelf sturen. Ik vond het helemaal niet eng en mijn broertje ook niet.

Toen we geland waren heb ik nog een chocolademelk gedronken met piloot Barry en kreeg ik mijn vliegbrevet. Ik vond het de mooiste dag ooit!