0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Roelof heeft een top middag gehad

13 juli 2017

Bedankt Stichting Hoogvliegers en Klaas en team.

Wat een spannende dag hebben wij vandaag met jullie mogen beleven.

Roelof heeft een top middag gehad, we merkten in de ochtend al dat hij er klaar voor was en bleef maar vragen wanneer gaan we nu vliegen.

Bij binnenkomst op Eelde merkten we tot Roelof wat nerveus begon te worden, dit door middel van maar blijven rondlopen in het kantoortje. Het was heel erg fijn tot alles in de puntjes uitgelegd werd door Klaas en team, we voelden ons gelijk thuis. Klaas had goed door tot Roelof nu toch echt wilde vliegen en speelde hier goed op in.

Roelof mocht mooi voorin net als een echte co-piloot, hij kom alles goed overzien en begon ook goed vragen te stellen, hij keek zeer geinteresseerd hoe Klaas de checklist na ging. Zo mooi om te mogen zien tot veiligheid voorop staat. Toen begon het taxieën en Roelof keek zijn ogen uit, bij het opstijgen gaf Roelof niet eens een kik hij was perplex en genoot van iedere seconde.

Klaas heeft zelfs de moeite genomen om over het WZA te vliegen zo konden we mooi uit de lucht zien waar Roelof geboren is.
Boven Haulerwijk was het wat moeilijk om ons te oriënteren, maar toch vonden we de school waar Roelof naar toegaat, heel mooi om te zien vanuit de lucht.

Daarna gingen we terug naar vliegveld Eelde, Roelof vond dit zeer jammer, volgens hem hadden we nog wel uren kunnen doorvliegen.
Al met al heeft Roelof een top dag gehad en onze dank is dan natuurlijk heel groot.

Ga vooral zo door met jullie vluchten en hopelijk tot een volgende keer.