0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Nienke is nu Hoogvlieger

12 januari 2018

Vrijdag ochtend zouden wij naar de stad gaan. Opeens vertelde mama dat we in plaats daarvan niet naar de stad gingen maar naar het vliegveld. Ik ga na jaren na mijn operatie weer vliegen. Ik mocht 1 iemand meenemen en dat is mijn Opa geworden. Mijn moeder, oma en bonus pappa gingen natuurlijk mee naar het vliegveld.

Toen wij aankwamen zagen wij de meneer die met ons zou gaan vliegen. José heette hij en hij was erg aardig. Ik kreeg een pet en een t-shirt van Hoogvliegers en was daar erg blij mee.

We moesten even wachten op het vliegtuig maar daar was die dan. Wat een mooi vliegtuig was het. Rood met wit. Na dat we helemaal goed zaten (koptelefoon op/ gordel vast) vertrokken we. Over Delft over Rotterdam over Scheveningen en ook over de wolken Wat was het mooi en ook spannend. De piloot vroeg of ik ook wilde vliegen maar dat vond ik een beetje eng. Ik genoot gewoon van het uitzicht.

Na een mooi vlucht lande wij weer. Wat kon deze piloot goed vliegen de landing ging erg soepel.

Na dit alles moest ik wel even bijkomen van alles wat ik heb gevoeld en gezien. Ik kreeg van de piloot nog een mooie diploma die nu in mijn kamer hangt.

Het was een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten. Stichting Hoogvliegers dank jullie wel.

Groeten
Nienke