0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Hoogvlieger Valentino vloog mee vanaf Lelystad

09 augustus 2018

Vandaag heb ik, Valentino Derksen 12 jaar, mijn Hoogvlieger diploma ontvangen. Wat een leuke middag was dat! Om 14:00 uur moesten wij (mijn oma en ik) ons melden op Lelystad Airport. Daar werden wij opgewacht door onze piloot Paul van Hattum. Hij gaf mij eerst een T-shirt, een pet, plus nog wat andere spulletjes en toen heeft hij ons van alles uitgelegd over het weer, de regels op het vliegveld en waar je wel en niet mag vliegen, zeer belangrijk!

Ik wilde graag over ons huis vliegen en nog over andere dorpen. We hebben daarna de route bepaald. Toen dat klaar was, hebben we het vliegtuig nagekeken. Daarna nog even getankt en onszelf aangemeld bij de Havendienst van het vliegveld. Eindelijk was het zover. Wat spánnend, in de auto had ik namelijk mijn nagels al opgegeten. Ik vond het best eng want ik heb nog nooit gevlogen.

Dat rijden over de startbaan ging nog best hard voordat we omhoog gingen. Maar dankzij Paul was ik al snel niet bang meer! En toen we éénmaal vlogen mocht ik zelf vliegen...wat een wind! Een hele mooie ervaring en een prachtig uitzicht! Ik heb mijn huis, school en nog een aantal andere dorpen gezien. Ik vond het heel erg gaaf.

Super bedankt allemaal voor deze mooie middag en ervaring. Het was heel leuk met Paul en bedankt dat we mee mochten vliegen, heel bijzonder.